kuba2419 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 14 godzin temu, Sylvinho. napisał: W sensie, że ja ? Według mnie Green to lepszy feat do Curryego, jest młodszy, zrzuciłem tragiczny kontrakt. Dodatkowo Green sporo poprawił się w scoringu ( +5 jumpshot, + 2 trójki ). Do tego birdowy max dla Greena w przyszłym sezonie zacznie się znowu od 13.5mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Do tego birdowy max dla Greena w przyszłym sezonie zacznie się znowu od 13.5mln Jaki max? Litości Wariat Was strolował tym ostatnim kontraktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 2 minuty temu, kahR napisał: Jaki max? Litości Wariat Was strolował tym ostatnim kontraktem. Wariat? Przecież Ignazz dawał tam lepszy kontrakt na pięć lat. Tylko o dziwo Danny wybrał ofertę Pacers P.S. Czemu nie ma odpowiedzi w sprawie Hektora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 18 minut temu, kahR napisał: Jaki max? Litości Wariat Was strolował tym ostatnim kontraktem. Możliwe ale niestety pewnie po sezonie będzie tyle wolnej gotówki że Raptors aby go zatrzymać będą musieli wyłożyć tego birdowego maxa. Niestety taki mamy rynek że albo przepłacasz trochę gracza i go zatrzymuje aż albo odpuszczasz, a w sytuacji Raptors gdzie będą powyżej salary cap to raczej nie mogą sobie pozwolić na odpuszczenie Greena bo w zamian będą pewnie operować jedynie MLE, LLE i min aby uzupełnić skład. Chyba że Danny zrobi im jakąś promie podczas PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Możliwe ale niestety pewnie po sezonie będzie tyle wolnej gotówki że Raptors aby go zatrzymać będą musieli wyłożyć tego birdowego maxa. Niestety taki mamy rynek że albo przepłacasz trochę gracza i go zatrzymuje aż albo odpuszczasz, a w sytuacji Raptors gdzie będą powyżej salary cap to raczej nie mogą sobie pozwolić na odpuszczenie Greena bo w zamian będą pewnie operować jedynie MLE, LLE i min aby uzupełnić skład. Za rok nie powinno być tyle gotówki, co dwa ostatnie lata, gdzie siłą rzeczy trzeba było przepłacać, przynajmniej tak wynika z moich wstępnych predykcji. Z drugiej strony powinno być też bardzo ubogo w talent. Nieciekawi weterani, nie licząc może 34 letniego Barona Davisa, przeciętne prospekty i takie sobie potencjalne 3/4 opcje do zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Za rok nie powinno być tyle gotówki, co dwa ostatnie lata, gdzie siłą rzeczy trzeba było przepłacać, przynajmniej tak wynika z moich wstępnych predykcji. Z drugiej strony powinno być też bardzo ubogo w talent. Nieciekawi weterani, nie licząc może 34 letniego Barona Davisa, przeciętne prospekty i takie sobie potencjalne 3/4 opcje do zespołu. zgoda z wetami, ale akurat jeśli chodzi o prospektów to nie będzie źle -> Kemba, IT, Bismack, Vuc, Valanciunas, Bojan -> każdy z nich o klasę lepszy niż prospekci dostępni na ostatnim FA (Twój Mirotic to będzie poziom najlepszych prospektów z ostatniego FA ) do tego w sumie każdy z tych prospektów obstawia inny 'archetyp' chcesz wysokiego kloca? Bismack chcesz ofensywnego wysokiego? Vuc chcesz two-way wysokiego? Val chcesz klasycznego PG? Kemba chcesz combo guarda? IT chcesz pure scorera? Bojan można przebierać, powinny lecieć okolice maxów a drugi tier prospektów (Mirotic, Joseph, Bertans, Reed, Tristan, Parsons, Reggie, Tobias, Faried) też powinien znaleźć nabywców ogólnie cholernie głęboka klasa draftu wyszła Edytowane 4 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Właśnie dziwne że krzemo nie dał QO dla Kemby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 39 minut temu, kuba2419 napisał: Dirk Nowitzki dostępny do wymiany dorzuć Butlera to rozważę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 W sumie fakt, talentu jest całkiem sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 18 minut temu, julekstep napisał: dorzuć Butlera to rozważę! Nie masz wystarczająco dużo talentu aby móc cokolwiek zaoferować za Butlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 49 minut temu, kuba2419 napisał: Właśnie dziwne że krzemo nie dał QO dla Kemby A po co miałem go przepłacać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 44 minuty temu, Krzemo napisał: A po co miałem go przepłacać? Przecież on maxa i tak dostanie, a ty masz jeden z najgorszych win ratingów gry, gdzie Kemba ma 99 na play for winner. A jednak często ma to znaczenie, patrz Furkan Aldemir, który greed ma na poziomie 1 odrzucił 2mln od Kings. Jest ryzyko, że go stracisz, a długofalowo podpisałeś tylko fajnie Haywarda, bo przepłacony Martin, Tinsley i Marbury to jednosezonowe strzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Przecież on maxa i tak dostanie, a ty masz jeden z najgorszych win ratingów gry, gdzie Kemba ma 99 na play for winner. A jednak często ma to znaczenie, patrz Furkan Aldemir, który greed ma na poziomie 1 odrzucił 2mln od Kings. Jest ryzyko, że go stracisz, a długofalowo podpisałeś tylko fajnie Haywarda, bo przepłacony Martin, Tinsley i Marbury to jednosezonowe strzały. Ale widać dobrze że tak się stało, jeżeli Kemba odejdzie to dobrze dla rywalizacji bobhyli by po prostu za dobrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) 21 minut temu, MarcusCamby napisał: Przecież on maxa i tak dostanie, a ty masz jeden z najgorszych win ratingów gry, gdzie Kemba ma 99 na play for winner. Zobaczymy jaki WR będę miał po sezonie Mam w perspektywie do przedłużenia Davisa, Giannisa i Embida, nie chcę zaraz płacić 15-20 mln Kembie, zwłaszcza że później na kampach nie zrobił jakiegoś szału. Mam do niego BR, więc mam pewne pole manewru. Edytowane 4 Września 2022 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 No i druga sprawa, ile drużyn będzie miało luz w salary i potrzebę podpisania PG za supermaxa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 10 minut temu, Krzemo napisał: No i druga sprawa, ile drużyn będzie miało luz w salary i potrzebę podpisania PG za supermaxa... Z wolnym salary to C's, Nets, Pistons, Pacers, może JAZZ, GSW przy jakiś roszadach też mogą utworzyć maxa dla Kemby, Clippers i Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 25 minut temu, Krzemo napisał: No i druga sprawa, ile drużyn będzie miało luz w salary i potrzebę podpisania PG za supermaxa... Ja będę miał wolne salary dla Kemby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Ja będę miał wolne salary dla Kemby Nie będziesz, bo zaklepiesz birdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 36 minut temu, kahR napisał: Nie będziesz, bo zaklepiesz birdy. Wiem Większość z wymienionych wyżej ekip też musi zaklepac birdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 27 minut temu, Pablo81 napisał: Wiem Większość z wymienionych wyżej ekip też musi zaklepac birdy. O to to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi