julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 10 minut temu, ignazz napisał: A jakby rozbić i Muscala robić z Taylorem no nie, tam spora różnica w salary jest a maksymalna dopuszczalna to 115% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 A nie można potem Muscali zrobić za minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: A nie można potem Muscali zrobić za minimum? Straci birdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: A nie można potem Muscali zrobić za minimum? Musiał byś go zwolnic i do Ciebie mógł by pójść przez waivers albo później z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Chodzi mi o to ze on się nie mieści. Wiec rozumiem ze musimy osobno kręcić druga wymianę gdzie przyjdzie Muscala. Ile muszę oddać do Bostonu sałary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Dodajcie do tego transferu Hamiltona a po sezonie dasz jakiemuś lamusowi te 2mln i zrobicie transfer powrotny po przyszłorocznym FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Teraz, ignazz napisał: Chodzi mi o to ze on się nie mieści. Wiec rozumiem ze musimy osobno kręcić druga wymianę gdzie przyjdzie Muscala. Ile muszę oddać do Bostonu sałary? JON + Kids + ~1,3 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Mój syn ma się ocierać o tytuł przez pół sezonu? Za friko? zrobi misia i nie wróci jeszcze 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Dodajcie do tego transferu Hamiltona a po sezonie dasz jakiemuś lamusowi te 2mln i zrobicie transfer powrotny po przyszłorocznym FA. @Szulim skończ już te urodziny od czwartku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Evans lub Moore lub Jerebko + Dante + Taylor (tu musi iść cut 2 graczy C's). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Robimy bez Muscali. Coś się wymyśli później. @julekstep @Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Czyli fajny deal ale jednak go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Teraz, elwariato napisał: Czyli fajny deal ale jednak go nie ma Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 5 minut temu, ignazz napisał: Jest. Przykra sprawa ale co poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 6 minut temu, ignazz napisał: Robimy bez Muscali. Coś się wymyśli później. @julekstep @Szulim Mówię dodaj Hamiltona i po sezonie zrobicie return albo przed TD jak zatrudnisz dwóch setów po 1mln a Boston by zwolnił jakiegoś mlodego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Jak to jest z PTB? Można im składać jakieś oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 15 minut temu, Pablo81 napisał: Jak to jest z PTB? Można im składać jakieś oferty? @Krzemo zajmuje się sprawami PTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 39 minut temu, kuba2419 napisał: @Krzemo zajmuje się sprawami PTB Ja się zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Houston Rockets skompletowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 @MarcusCamby dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Powodzenia piękny Richardzie! Dzięki za ubiegłoroczną kampanię, niestety ten sezon rozczarowujący dla całej organizacji. Mam nadzieję, że ofensywny skillset Jeffersona pomoże Rockets w walce o najwyższe cele. Myślę, że w mniejszej roli, z lepszymi ofensywnymi partnerami jego skuteczność mocno skoczy do góry. A przy okazji ktoś ma szanse wyłapać Tinlseya za minimum dla weterana Tu chyba jedno z większych rozczarowań. Myślałem, że zastąpi w defensywie Pierce i będzie w stanie grać w ataku na poziomie tego co grał Barea/Calderon. Niestety moim zdaniem ustępował nie tylko Barei, ale też Satoransky, a jego wpływ na obronę był przeważnie niezauważalny. Nie chciałem wzmacniać nikogo za darmo, ale szkoda mi było tracić prawa Birda do moich zawodników na kończących się umowach. 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: @MarcusCamby dlaczego ? Słaby sezon Hornets. Nie licząc Nets i Kings mam najgorszy atak ligi. Trzeba poszukać nowych rozwiązań, bez ofensywnego franchise playera na takim Wschodzie ciężko już nawet o Playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi