elwariato Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Widocznie chce mieć tę satysfakcję w następnym sezonie, którą Ty masz teraz No to strasznie sie podłożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 5 minut temu, cvbe napisał: Pablo, jak wygrałeś deal to nie musisz usprawiedliwiać kontrahenta, że go wygrałeś raz deal wygram, raz przegram, zasnę dzisiaj bez problemu Ja nie twierdzę, że go wygrałem. Miałem na stole 3 konkretne oferty za Rondo. Zresztą to jaką mam opinię o Rondo powinne potwierdzać pierwsze propozycje, które składałem, a byli w nich gracze z najwyższej półki, których za niego chciałem od Ciebie. Tez ile za niego zaplacilem niech tez bedzie swiadczylo, jak go cenię. Wraz z wynikami bylem zmuszony oddać go taniej niż zakładałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Nie wiem ile @cvbe tankowałeś sezonów, ale został Ci z tego tylko Cousins i Rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Nie wiem ile @cvbe tankowałeś sezonów, ale został Ci z tego tylko Cousins i Rondo Tankowałem w zasadzie 1 - mam z niego Cousinsa i Randolpha Później po prostu miałem beznadziejną ekipę ale nie walczyłem o niski pick tylko grałem max tym co miałem Tak więc Rondo, Randolph i DMC to chyba nie taki zły zestaw za krótkie tankowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Randolpha nie masz z tankowania tylko sprzedaży Wallace przecież Nie krytykuje, bo wydaje mi się że za Rondo dawałem niewiele mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Randolpha nie masz z tankowania tylko sprzedaży Wallace przecież Nie krytykuje, bo wydaje mi się że za Rondo dawałem niewiele mniej No tak ale wyprzedaż Wallace'a była pod kątem tankowania więc zakładam że to też jest jego wynik - gdyby nie sprzedaż Wallace'a to bym nie tankował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 3 godziny temu, elwariato napisał: Tam ciekawsze czym kierowal sie Qcin, ppoza zdobyciem mojego nic nie wartego picka No właśnie, odkąd przestałeś oddawać Qcinowi wszystkich swoich najlepszych graczy to już te picki nie są takie fajne do obserowowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 3 godziny temu, elwariato napisał: Tam ciekawsze czym kierowal sie Qcin, ppoza zdobyciem mojego nic nie wartego picka Twój pick to złoty graal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Twój pick to złoty graal Yhym, ale dzieki ze podbijasz wartosc swojego 8 minut temu, cvbe napisał: No właśnie, odkąd przestałeś oddawać Qcinowi wszystkich swoich najlepszych graczy to już te picki nie są takie fajne do obserowowania Przykro mi, ale moeilem ze tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 5 godzin temu, Pablo81 napisał: Taka sama jak u Ridnoura. 46 i 39 vs 42 i 32 !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 29 minut temu, Krzemo napisał: 46 i 39 vs 42 i 32 !? A to się rozstrzelal. U mnie rzucał 42%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 20 minut temu, Pablo81 napisał: SPURS - PACERS Spurs in: Hughes, Harris, Parker, Johnson, 1st IND 41 Spurs out: Jordan, Hamilton, Collison, Green, 1st ORL 40 Pacers out: Hughes, Harris, Parker, Johnson, 1st IND 41 Pacers in: Jordan, Hamilton, Collison, Green, 1st ORL 40 @elwariato No wreszcie Panowie!!!! Czekałem na Wasz deal niczym Tecu na playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Serio Jordana bez dopłaty @elwariato bierzesz? Może w tym sezonie i przyszłym to nie będzie takim balastem ale ostatnie dwa lata to będzie tragedia jak się nie rozwinie. Dziwny ruch dla Pacers tym bardziej że mają skład który wygrywa xD robisz ten błąd co Pablo kiedy miał kontuzje, zamiast wyczekać dołek to niepotrzebne deale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Serio Jordana bez dopłaty @elwariato bierzesz? Może w tym sezonie i przyszłym to nie będzie takim balastem ale ostatnie dwa lata to będzie tragedia jak się nie rozwinie. Dziwny ruch dla Pacers tym bardziej że mają skład który wygrywa xD robisz ten błąd co Pablo kiedy miał kontuzje, zamiast wyczekać dołek to niepotrzebne deale No jak bez dopłaty, a green i colinson to co no obawy są ale pokusa byla wieksza, plus ten deandre przeplacony ale daje radę, obok hwasta moze byc spoko duo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: No jak bez dopłaty, a green i colinson to co no obawy są ale pokusa byla wieksza, plus ten deandre przeplacony ale daje radę, obok hwasta moze byc spoko duo Pół sezonu Greena a później przepłacenie to słaba dopłatą a po dealu Magic-Spurs to pick który oddajeesz jest bardziej perspektywiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Pół sezonu Greena a później przepłacenie to słaba dopłatą a po dealu Magic-Spurs to pick który oddajeesz jest bardziej perspektywiczny Zobaczymy, jak mi sie uda utrzymac greena i colinsona w skladzie to nie powinienem narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 35 minut temu, kuba2419 napisał: Pół sezonu Greena a później przepłacenie to słaba dopłatą a po dealu Magic-Spurs to pick który oddajeesz jest bardziej perspektywiczny Uważaj, żebyś Dirka nie musiał przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Uważaj, żebyś Dirka nie musiał przepłacać Najwyżej odpuszczę, zobaczę ile będzie wolał jeżeli będzie chciał przedłużyć podczas PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Wariat łyknął DeAndre Jordana, nowy potencjalnie najgorszy kontrakt ligi bez popity? Nikt się nie spodziewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Wariat łyknął DeAndre Jordana, nowy potencjalnie najgorszy kontrakt ligi bez popity? Nikt się nie spodziewał cudownie mieć przyszłoroczny pick Pacers xd będzie kibicowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi