MarcusCamby Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: dobra to rano się klepnie Blazers - Celtics a Wy się dogadujcie Dawaj simkę 2 godziny temu, Alonzo napisał: Dlatego Panowie mistrzostwo rozstrzyga się na naszym zachodnim podwórku, a przed oficjalną ceremonią dostajemy jeszcze jakiegoś sparingpartnera dla formalności ze Wschodu Ja się zastanawiam czy wy sami wierzycie w to co piszecie Ja patrzę na takie Knicks czy Bucks bijące się o PO i stawiam lewe jajo że na Zachodzie to byłyby teamy na poziomie HCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 W dniu 13.02.2022 o 12:04, MarcusCamby napisał: Ja patrzę na takie Knicks czy Bucks bijące się o PO i stawiam lewe jajo że na Zachodzie to byłyby teamy na poziomie HCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Spurs - Hawks - PTB Spurs in: Drummond, Ridnour, Hamilton, Collison, 1st BOS 36 Spurs out: Rondo, Davis, Andersen, Faried, Vasquez, Shved, Ellington Hawks in: Vasquez, Shved, Ellington, Rondo Hawks out: Hamilton, Drummond, Collison, 1st BOS 36, 1st IND 37 PTB in: Davis, Andersen, Faried, 1st IND 37 PTB out: Ridnour @cvbe @Qcin_69 Dodatkowo @Qcin_69 proszony jest o zcutowanie 2 graczy. co to pick BOS 36? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Ciekaw jestem, czym kierował się GM Hawks decydując się na ten trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Teraz, Krzemo napisał: Ciekaw jestem, czym kierował się GM Hawks decydując się na ten trade. Opiniami z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, Krzemo napisał: Ciekaw jestem, czym kierował się GM Hawks decydując się na ten trade. przecież to fajny deal dla Hawks -> mogą pójść na przekór ligowym schematom i grać Inside z powodzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Pablo szybko zrzucił cancera Rondo, i połamanego the fulke R. Davisa, szczerze mówiąc nie wierzyłem, że ktoś się nabierze Jeszcze Drummond i Collison ojp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Ja uważam, że przez brak fitu i potrzebę chwili oddałem Rondo duuuużo poniżej jego realnej wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 nvm Rondo jest fajny, ale faktycznie cena za niego za wysoka (powinni jescze wyciągnąć Greena ze zdesperowanych Spurs -> wtedy byłoby gites a duet Rondo/Green przy inside mógłby być modzio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: przecież to fajny deal dla Hawks -> mogą pójść na przekór ligowym schematom i grać Inside z powodzeniem Nikt nie grał inside z powodzeniem, nawet Shaq czy The Dream Ale powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Teraz, Krzemo napisał: Nikt nie grał inside z powodzeniem, nawet Shaq czy The Dream Ale powodzenia Shaq i Dream mieli ofensywnych rozgrywajków zazwyczaj, więc teges + zeszłoroczni Rockets już wyszli ze schematu i zdobyli misia grając balanced Edytowane 17 Lutego 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 5 minut temu, cvbe napisał: Opiniami z forum Poważny błąd, tu straszny bełkot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ja uważam, że przez brak fitu i potrzebę chwili oddałem Rondo duuuużo poniżej jego realnej wartości. Zobacz swój bilans z nim w składzie, jak kradł rzuty i jakie miał %. Niestety on ma tak ułożone staty, że póki co jest cancerem. Dużo rzuca, ale skuteczność marna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: nvm Rondo jest fajny, ale faktycznie cena za niego za wysoka (powinni jescze wyciągnąć Greena ze zdesperowanych Spurs -> wtedy byłoby gites a duet Rondo/Green przy inside mógłby być modzio) Imo deal, biorąc pod uwagę wiek Ripa, jest korzystny dla Hawks. Rondo poszedł poniżej ceny. Przez moje niedopatrzenie musiałem oddać psując fit wiekowy drużyny. Myślałem też, że Kemba może dać teraz drużynie zdecydowanie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Moim jedynym założeniem jest nie oddawanie DMC i AR, reszta to prowizorka bez sprawdzania excela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 2 minuty temu, Krzemo napisał: Zobacz swój bilans z nim w składzie, jak kradł rzuty i jakie miał %. Niestety on ma tak ułożone staty, że póki co jest cancerem. Dużo rzuca, ale skuteczność marna. Taka sama jak u Ridnoura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Taka sama jak u Ridnoura. Pablo, jak wygrałeś deal to nie musisz usprawiedliwiać kontrahenta, że go wygrałeś raz deal wygram, raz przegram, zasnę dzisiaj bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Tam ciekawsze czym kierowal sie Qcin, ppoza zdobyciem mojego nic nie wartego picka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) @Pablo81 zrobił Spurs ekipę jak Kowalczyk ze Stali Ostrów Wlkp 1 minutę temu, elwariato napisał: Tam ciekawsze czym kierowal sie Qcin, ppoza zdobyciem mojego nic nie wartego picka pozbył się White pussy boya kosztem maderfakerów plus Andersen Edytowane 17 Lutego 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: Tam ciekawsze czym kierowal sie Qcin, ppoza zdobyciem mojego nic nie wartego picka Widocznie chce mieć tę satysfakcję w następnym sezonie, którą Ty masz teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi