Koelner Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Chłopie, przecież Ty w bankowości robisz ale to inni liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 17 minut temu, Koelner napisał: nie mądrzyj tylko sprawdź czy przechodzi aby szybko poprawić nie przechodzi ponad 4 baniek po stronie Knicks brakuje (Jeff Green) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: nie przechodzi ponad 4 baniek po stronie Knicks brakuje (Jeff Green) A bjelica plus allen i knight? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Koelner napisał: A bjelica plus allen i knight? nie zmieszczą się w rosterze nets + ich łączne salary to 3,7 a Ty potrzebujesz 4+ dać Edytowane 20 Stycznia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Jak zwolniłem tych dwóch to teraz przechodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 minuty temu, matiwrona napisał: Jak zwolniłem tych dwóch to teraz przechodzi ? jakby zamiast Allena i Knighta poszedł Shumpert to by przeszło na 2 trejdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: jakby zamiast Allena i Knighta poszedł Shumpert to by przeszło na 2 trejdy Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 roy i lowry za paczkę gówna ... serio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) 6 minut temu, Koelner napisał: Ok to wklejcie ten trade oficjalnie w temacie trejdowym 5 minut temu, Krzemo napisał: roy i lowry za paczkę gówna ... serio ? top prospecta Nets by za nich i tak nie dostali a jak chcą zacząć przebudowę to raczej whatever (a widać od campów że matiego świerzbi w tym kierunku + on ma zresztą już historię hard resetów ) Edytowane 20 Stycznia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @julekstep Odnośnie zwalniania młodych po drugim sezonie rookie kontraktu, do kiedy można to zrobić i gdzie jest literalnie info o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 8 minut temu, julekstep napisał: top prospecta Nets by za nich i tak nie dostali a jak chcą zacząć przebudowę to raczej whatever (a widać od campów że matiego świerzbi w tym kierunku + on ma zresztą już historię hard resetów ) Ok, fajnie, ale puszczając ich osobno wyciągnąłby co najmniej 2x picków. To są jednak topowi zawodonicy na swoich pozycjach, do tego w dobrym wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 1. Przestało mi sprawiać zabawę tylko nie odchodzę jak January bawię się dalej znowu od 0 2. Skoro tak mówisz to miałem tych ofert 0 jak tacy byli rozchwytywani jedna miałem z oickami ale Georga też ktoś wtedy chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 1 minutę temu, matiwrona napisał: 1. Przestało mi sprawiać zabawę tylko nie odchodzę jak January bawię się dalej znowu od 0 2. Skoro tak mówisz to miałem tych ofert 0 jak tacy byli rozchwytywani jedna miałem z oickami ale Georga też ktoś wtedy chciał Dziwne że Kingw nie walczyło o Lowrego. Był by tam jak złoto xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ilu może być w rosterze graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Teraz, Koelner napisał: Ilu może być w rosterze graczy? minimum 12, max 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Kurde, no ja też nie ogarnąłem że są na sprzedaż a bym pewnie posmarował grubo 1stami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Dziwne że Kingw nie walczyło o Lowrego. Był by tam jak złoto xD No to mnie właśnie dziwi, bo szukali PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 @Krzemo jako, że Julek zniknął: Odnośnie zwalniania młodych po drugim sezonie rookie kontraktu, do kiedy można to zrobić i gdzie jest literalnie info o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 minuty temu, Krzemo napisał: No to mnie właśnie dziwi, bo szukali PG Nie tylko oni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Jakby ktoś jeszcze oddawał wzmocnienia za spadające to walcie śmiało do mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi