Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @cvbe W dniu 16.09.2021 o 21:55, Pablo81 napisał: Spurs - Hawks Spurs in: Hawes, Stephenson, Wanamaker, Carroll, 1st SSS 39, 1st Hou 39, 1st SAS 38 (21-29) Hawks in: Iguodala Hawks out: Hawes, Stephenson, Wanamaker, Carroll, 1st SSS 39, 1st Hou 39, 1st SAS 38 (21-29) Spurs out: Iguodala @cvbe I proszę Hawks podpisanie kogoś z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @cvbe Tak czułem zaraz zmienimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Teraz skończyłem budowę nowych Spurs! (Do następnej wymiany ) Ridnour - Francis - Griffin - Val - Jordan Kemba - Fournier (Stuckey) - Ross (Stuckey) - Noah - Noah Wesołych Świąt wszystkim! Ps. Pozdro @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 7 godzin temu, Pablo81 napisał: Teraz skończyłem budowę nowych Spurs! (Do następnej wymiany ) Ridnour - Francis - Griffin - Val - Jordan Kemba - Fournier (Stuckey) - Ross (Stuckey) - Noah - Noah Wesołych Świąt wszystkim! Ps. Pozdro @kuba2419 W zeszłym sezonie paka była mocniejsza a i tak ja rozwaliłem przed PO więc zobaczymy jak długo wytrzymasz z tym skleden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 21 minut temu, kuba2419 napisał: W zeszłym sezonie paka była mocniejsza a i tak ja rozwaliłem przed PO więc zobaczymy jak długo wytrzymasz z tym skleden Pablo ma braci noah wiec zważaj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 5 minut temu, elwariato napisał: Pablo ma braci noah wiec zważaj sobie Właśnie dziwi mnie dlaczego w te transfery Pacers nie jest zamieszane j znowu wydymane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 34 minuty temu, kuba2419 napisał: W zeszłym sezonie paka była mocniejsza a i tak ja rozwaliłem przed PO więc zobaczymy jak długo wytrzymasz z tym skleden Nie była mocniejsza. Jak w końcu przestaniesz mieć szczęście w rzeczach losowych (loteria draftu, campy +60 liderów), to zobaczymy jak tam pohasasz W PO Oby tylko Camby, Webber i Boykins nie postarzeli się zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 40 minut temu, Pablo81 napisał: Nie była mocniejsza. Jak w końcu przestaniesz mieć szczęście w rzeczach losowych (loteria draftu, campy +60 liderów), to zobaczymy jak tam pohasasz W PO Oby tylko Camby, Webber i Boykins nie postarzeli się zbytnio Jak to mówią szczęście sprzyja lepszym Co do draftow to ja po prostu wykorzystałem swoje szanse a campów +60 to nigdy nie miałem jak dobrze pamiętam. Ale fakt Rockets potrafi rozwijać młodzież najlepiej w Teksasie A z tej trójki to najbardziej liczę na to że Webber nie zaliczy mocno - campów reszta jest wkalkulowana w ryzyko Za Cambyego mam Dirka który może grać jako backup ROLO a na PF Aminu jest jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Jak to mówią szczęście sprzyja lepszym Co do draftow to ja po prostu wykorzystałem swoje szanse a campów +60 to nigdy nie miałem jak dobrze pamiętam. Ale fakt Rockets potrafi rozwijać młodzież najlepiej w Teksasie A z tej trójki to najbardziej liczę na to że Webber nie zaliczy mocno - campów reszta jest wkalkulowana w ryzyko Za Cambyego mam Dirka który może grać jako backup ROLO a na PF Aminu jest jeszcze Wall +46 i +53. Koncepcja z Aminu w rotacji Rockets bardzo mi się podoba! Powinieneś ja rozwijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 15 minut temu, Pablo81 napisał: Wall +46 i +53. Koncepcja z Aminu w rotacji Rockets bardzo mi się podoba! Powinieneś ja rozwijać W końcu sam go wybrałem w drafcie co prawda poszedł w dealu do Ciebie ale od początku wiedziałem że chce go odzyskać podobnie będę chciał w przyszłości sprowadzić Fieldsa który fajnie że podpisał z Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 26 minut temu, Roger napisał: Szukam SG lub SF do s5 za max. 6.5 bańki. Oferuję cap space lub jakąś drugą rundę. Jak nie znajdę zadowalającej oferty to kupuję kogoś na fa, dlatego oferta ważna tylko do jutra. do 28.12 trwa IV etap jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 2 godziny temu, eMeS napisał: do 28.12 trwa IV etap jak cos Kurcze jakąś petycje trza zeby te usmieszki wróciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Prośba by ten trade wszedł przed końcem etapu. Zwalnia mi się MLE i LLE. @julekstep Edytowane 30 Grudnia 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Tanio ten Korver poszedł. 1st 37 raczej nie będzie patrząc na to jaki trzon maja Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 50 minut temu, kuba2419 napisał: Tanio ten Korver poszedł. 1st 37 raczej nie będzie patrząc na to jaki trzon maja Mavs Z mavs nigdy nic nie wiadomo plus kk tez juz rols w swoim wieku także tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Spurs - Cavs Spurs in: Gasol Spurs out: Gordon Cavs in: Gordon Cavs out: Gasol Spurs - Knicks Spurs in: Jordan Spurs out: Gasol + 1st better SAS/Ind 39 Knicks out: Jordan Knicks in: Gasol + 1st better SAS/Ind 39 z tego trejdu nie mam picku na stronce , proszę updateować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 8 minut temu, Koelner napisał: Spurs - Cavs Spurs in: Gasol Spurs out: Gordon Cavs in: Gordon Cavs out: Gasol Spurs - Knicks Spurs in: Jordan Spurs out: Gasol + 1st better SAS/Ind 39 Knicks out: Jordan Knicks in: Gasol + 1st better SAS/Ind 39 z tego trejdu nie mam picku na stronce , proszę updateować Tu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Hornets oddali wielkiego STATa, a Blazers Włoskiego Ogiera i ani jednego komentarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: Hornets oddali wielkiego STATa, a Blazers Włoskiego Ogiera i ani jednego komentarza? jakie teamy taki blockbuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: jakie teamy taki blockbuster jaki komisarz, taka gablota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi