julekstep Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: Ja się z Tobą zgadzam. I stąd ta wymiana. Teraz jestem gotowy na maxy GO i IT A dlaczego miałbym oddać AK. To przez przynajmniej 3-4 gwarant sukcesów @julekstep to który jestem teraz w rankingu? Pierwszy chyba, co? pierwsi są Wielcy Magic zawsze i wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Na najbliższe 2-3 lata wzmocnilem skład pod prime Gaya. Przecież za sezon, najdalej za półtora nie będzie tam ani AK, ani Gaya (chyba że któryś zdąży już wrócić po kolejnej wymianie ) Nad drzwiami szatni gospodarzy w Texasie wisi olbrzymi napis z mottem klubu - Jeżeli grasz u nas nieprzerwanie dłużej niż półtora sezonu to umrzesz niebawem na raka. Godzinę temu, julekstep napisał: w sumie to po co o tym pisac jak i tak jest jakies 15% szans ze ci gracze beda w Spurs na koniec sezonu Optymista Chyba 15 promili.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 @Pablo81 pamiętasz czy ktoś u ciebie nieprzerwanie grał dwa sezony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 3 minuty temu, elwariato napisał: @Pablo81 pamiętasz czy ktoś u ciebie nieprzerwanie grał dwa sezony? Raczej nie będę beneficjentem programu "Ikona klubu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) 7 minut temu, Pablo81 napisał: Raczej nie będę beneficjentem programu "Ikona klubu" Mi się wydaje ze jeżeli zwiększysz ilość wymian to robiąc 10 razy co rok wymiany powrotne może się okazać ze wszyscy grajkowie mogą mieć staż 10 letni bo każdy w rok przez 10 lat obleci twój klub. Musisz zwiększyć tempo. Nie wspominając o tym ze robisz tyle soczystych wymian co rok ze sam jesteś ikona ligi. Edytowane 3 Września 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 5 minut temu, ignazz napisał: Mi się wydaje ze jeżeli zwiększysz ilość wymian to robiąc 10 razy co rok wymiany powrotne może się okazać ze wszyscy grajkowie mogą mieć staż 10 letni bo każdy w rok przez 10 lat obleci twój klub. Musisz zwiększyć tempo. Nie wspominając o tym ze robisz tyle soczystych wymian co rok ze sam jesteś ikona ligi. +1 @julekstep jak Pablo wymieni do siebie gracza 10 razy, to też powinien być ikona klubu i tu ilość sezonów nie powinna mieć znaczenia. Ogólnie to taki gracz powinien mieć tzw. gumowe salary u Pablo by łatwiej było go pchnąć ponownie w kolejnej wymianie. Wydaje mi się, że Pablo taki gest doceniłby znacznie bardziej niż marne, nic dla niego nieznaczące ikona klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Cytat Raptors - Cavs Raptors in: Danny Green Raptors out: Paul Millsap Cavs in: Paul Millsap Cavs out: Danny Green @eMeS WTF? Explain please. Milsap tak szybko stał się negatywnym kontraktem, że za spadający idzie? Bo Danny Green to nic więcej. Edytowane 3 Września 2022 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 4 minuty temu, kahR napisał: WTF? Explain please. W sensie, że ja ? Według mnie Green to lepszy feat do Curryego, jest młodszy, zrzuciłem tragiczny kontrakt. Dodatkowo Green sporo poprawił się w scoringu ( +5 jumpshot, + 2 trójki ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Teraz, Sylvinho. napisał: W sensie, że ja ? Według mnie Green to lepszy feat do Curryego, jest młodszy, zrzuciłem tragiczny kontrakt. Dodatkowo Green sporo poprawił się w scoringu ( +5 jumpshot, + 2 trójki ). Wskoczy z 8ppg na 8,5? Danny Green to jest mem, róbcie screenshoty. Milsap przepłacony ale zawsze jakaś wartość dla kogoś z miejscem w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 19 minut temu, Alonzo napisał: +1 @julekstep jak Pablo wymieni do siebie gracza 10 razy, to też powinien być ikona klubu i tu ilość sezonów nie powinna mieć znaczenia. Ogólnie to taki gracz powinien mieć tzw. gumowe salary u Pablo by łatwiej było go pchnąć ponownie w kolejnej wymianie. Wydaje mi się, że Pablo taki gest doceniłby znacznie bardziej niż marne, nic dla niego nieznaczące ikona klubu. Ale tak bez urazy. Moje tradey dają Spurs duuuzo więcej niż Twoja bezczynność Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ale tak bez urazy. Moje tradey dają Spurs duuuzo więcej niż Twoja bezczynność Sonics Weź na siebie T'Maca i wtedy kozacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ale tak bez urazy. Moje tradey dają Spurs duuuzo więcej niż Twoja bezczynność Sonics Ponieważ każdemu z nas co innego sprawia w tej grze fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Teraz, kahR napisał: Wskoczy z 8ppg na 8,5? Danny Green to jest mem, róbcie screenshoty. Milsap przepłacony ale zawsze jakaś wartość dla kogoś z miejscem w salary. Zobaczymy. Według mnie obok Curryego Green się sporo rozwinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Ponieważ każdemu z nas co innego sprawia w tej grze fun No właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: No właśnie .. ale ja przecież nigdzie nie krytykuję Twoich wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 15 minut temu, Alonzo napisał: .. ale ja przecież nigdzie nie krytykuję Twoich wymian. Nie no luz 23 minuty temu, kahR napisał: Weź na siebie T'Maca i wtedy kozacz Już Ilyasovę wziąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 kurcze a ja dannego jako filler dawałem i pick musiałem dorzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: czyli jak gay nie poleci to do poniedziałku trejdow nie robisz Do północy czekam Ale pewnie, jak zawsze będzie 0 zapytań W końcu to tylko superstar w kwiecie wieku. I weź mi.nie komentuj w tamtym temacie, bo mi ogłoszenia zasięg tracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 7 godzin temu, Pablo81 napisał: Nie no luz Już Ilyasovę wziąłem Co ja się nagimnastykowałem z tym Ersanem wtedy.. Tankerzy gardzili chyba 3 1st pickami.. a tu Mourning i Drexler w Denver zakończyli kariery i Krzemo go od Ciebie za część tych picków ode mnie przejął.. Taki trochę chichot historii simki, bo gdybym nie oddał w wymianie Ersana to nie miałbym wtedy kasy na nowy kontrakt McGradyego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) Apropos dyskusji, czy AK będzie przeplacony, to znalazłem świetne opracowanie @eMeS. Kirilenkę czeka do ostatniego roku kontraktu 5 campów. Opierając się na ww. opracowaniu 4 odbędą się w przedziale 30-40 potencjału, a więc zjazd 4x17,5 (średnia z 2 sezonów) i jedne w przedziale 20-30 i zjazd 22. A więc mamy: 1064 - 4x17.5 - 22 = 972. Tak więc w ostatnim roku kontraktu AK będzie na poziomie obecnego Millsapa Edytowane 4 Września 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi