SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 10 godzin temu, Pablo81 napisał: Yyy i za pick w mocnym (bardzo mocnym, w porównaniu do poprzednich) drafcie? Ice twierdzi, że sam szrot więc ustalcie jedna wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 8.04.2022 o 20:26, Pablo81 napisał: Spurs - LAL Spurs in: #12 Spurs out: Amare Stoudemire LAL in: Amare Stoudemire LAL out: #12 @piotreksuper wszystko fajnie, ale ten deal jest nieważny bo Amare nie ma jeszcze w Spurs żeby nie komplikować -> @piotreksuper zgadzasz się oddać Spurs pick za 'obietnicę Amare' (jak się okaże że wcześniejszy deal Spurs nie przejdzie - ja tego nie sprawdzałem - to będziesz miał lipę )? aha - do końca drugiej rundy (bo wtedy przejdzie 3way - jak przejdzie xD) musisz też trzymać cap space potrzebny do wzięcia Amare (więc nie możesz pozyskiwać picków w aktualnym drafcie itp.) a Ty @Pablo81 dalej optujesz za 'kolejnością przed FA taką jak na FA'? xD Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: wszystko fajnie, ale ten deal jest nieważny bo Amare nie ma jeszcze w Spurs żeby nie komplikować -> @piotreksuper zgadzasz się oddać Spurs pick za 'obietnicę Amare' (jak się okaże że wcześniejszy deal Spurs nie przejdzie - ja tego nie sprawdzałem - to będziesz miał lipę )? To wiadomo, że oddam Amare. Wymiana z Amare do Spurs jest już policzona, wrzucona, zaakceptowana. Czekamy tylko na wybór graczy, którzy posłużą do dopięcia finansowego wymiany, co nastąpi pod koniec 2rd. @piotreksuper masz moje słowo, że Amare zaraz po wymianie leci do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Teraz, Pablo81 napisał: @piotreksuper masz moje słowo, że Amare zaraz po wymianie leci do Ciebie. czekam na Amare w LA, więc gramy dalej. Czyli graczy ktorych juz zabirdowałem mam zabirdować dopiero klepnieciu wymiany? Tak JULEK? Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 10 minut temu, piotreksuper napisał: czekam na Amare w LA, więc gramy dalej. Czyli graczy ktorych juz zabirdowałem mam zabirdować dopiero klepnieciu wymiany? Tak JULEK? nie - i tak to wrzucam wszystko razem przed FA - wbrew temu co postulował Twój kontrahent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 To może zadam pytanie inaczej bo nie rozumiem. Czy będę mógł mieć Amare oraz możliwość podpisywania graczy których zabirdowałem wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 1 minutę temu, piotreksuper napisał: To może zadam pytanie inaczej bo nie rozumiem. Czy będę mógł mieć Amare oraz możliwość podpisywania graczy których zabirdowałem wczoraj? tak, wszystko będzie ok JEŚLI: - nie kupisz jakichś picków w aktualnie trwającym drafcie (utrzymasz cap space pod Amare do końca draftu) - trade 3way w którym Spurs pozyskują Amare jest legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Teraz, julekstep napisał: tak, wszystko będzie ok JEŚLI: - nie kupisz jakichś picków w aktualnie trwającym drafcie (utrzymasz cap space pod Amare do końca draftu) - trade 3way w którym Spurs pozyskują Amare jest legit Dzięki, teraz rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @piotreksuper jest to oczywisty rewanż @julekstep za naszą ostatnią dyskusję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) 20 minut temu, Pablo81 napisał: @piotreksuper jest to oczywisty rewanż @julekstep za naszą ostatnią dyskusję Jaki rewanż? Julek po prostu ostrzega bo handlujesz graczem którego jeszcze nie masz, 3way trade jeszcze nie przeszedł ze względu na kombinowanie z graczami z draftu xDco do dealu to jeżeli pick #27 dostanie tyle kasy co Austin Rovers z Nuggets w poprzednim sezonie to braknie wam niecałe 22tys Ale jest jeszcze cap space w Bulls więc pewnie to nie ma znaczenia Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 pierwszy raz odpaliłem excela z draftem i zostały same śrubki , czym tu handlować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 10 minut temu, kuba2419 napisał: Jaki rewanż? Julek po prostu ostrzega bo handlujesz graczem którego jeszcze nie masz, 3way trade jeszcze nie przeszedł ze względu na kombinowanie z graczami z draftu xDco do dealu to jeżeli pick #27 dostanie tyle kasy co Austin Rovers z Nuggets w poprzednim sezonie to braknie wam niecałe 22tys Ale jest jeszcze cap space w Bulls więc pewnie to nie ma znaczenia Tak to będzie salary Riversa. Właśnie skończyłem liczyć po raz piąty i wszystko gra. Wyjaśnij mi proszę, gdzie braknie 22tys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Tak to będzie salary Riversa. Właśnie skończyłem liczyć po raz piąty i wszystko gra. Wyjaśnij mi proszę, gdzie braknie 22tys? 6300000+2495049+1708101=10503150+15%=12078622,5 a Boston oddaje 12 100 000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, kuba2419 napisał: 6300000+2495049+1708101=10503150+15%=12078622,5 a Boston oddaje 12 100 000 Przecież można oddać dowolnie więcej. Przyjąć można tylko 115% oddawanego. @julekstep @Krzemo @SlaKB Teraz, Pablo81 napisał: @julekstepproszę o wrzucenie w pierwszym możliwym terminie, czyli po wydraftowaniu ostatniego gracza biorącego udział w wymianie. SPURS - BULLS - CELTICS Spurs in: Jrue Holiday, Stoudemire, gracz wydraftowany z picikiem 2nd SAS 37 Spurs out: Millsap, Ed Davis, Watson Bulls in: Millsap Bulls out: Jrue Holiday, gracz wydraftowany z pickiem 1st DET 37, gracz wydraftowany z picikiem 2nd SAS 37, gracz wydraftowany z pickiem 2nd BOS 37 Celtics in: Watson, Ed Davis, gracz wydraftowany z pickiem 1st DET 37, gracz wydraftowany z pickiem 2nd BOS 37 Celtics out: Stoudemire Dla pewności jest teraz 115% z każdej strony. @Tecu @Szulim proszę o potwierdzenie korekty. Po przesunięciu 2nda do Celtics z każdej strony jest 115%. Wcześniejszą wersja też była dobra, ale dla świętego spokoju zmieniłem, żeby pod każdym kontem działała zasada 115%. Może komisarze wrzuciliby post odnośnie reguł transferowych. Żeby było jasno i przejrzyście. Dziękuję. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Wreszcie Hamilton powinien doczekać się odpowiedniej roli w zespole. @eMeS powinien wiedzieć jak Nim grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Wreszcie Hamilton powinien doczekać się odpowiedniej roli w zespole. @eMeS powinien wiedzieć jak Nim grać W ogole dla cavs fajny deal, i rip nawet lepiej się obok rickiego chyba bedzie sprawdzał wiec nie trzeba kasy na Derona marnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: W ogole dla cavs fajny deal, i rip nawet lepiej się obok rickiego chyba bedzie sprawdzał wiec nie trzeba kasy na Derona marnować Z Deronem to tam będzie wiatr w obronie hulał. Z Rubio wygląda sensownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Z Deronem to tam będzie wiatr w obronie hulał. Z Rubio wygląda sensownie. a jeszcze dodać tam potężnego b2b2ballnba Bosha na birdowym maxie.... jeju MOŻE NAWET PO BĘDĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 gdzie jest jakiś plik z tym draftem? jest tylko ten tekstowy? czy ktoś zrobił to w normalnej wersji? @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 6 godzin temu, MarcusCamby napisał: Wreszcie Hamilton powinien doczekać się odpowiedniej roli w zespole. @eMeS powinien wiedzieć jak Nim grać Oby. Ciekawsza wasza konta będzie z RiPem w Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi