Alonzo Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: A kto mu dał ten kontrakt? ja mu chciałem dać koło 5mln.$ ale musiałem przebijać propozycje Cvbe - sam ze sobą się przecież nie licytowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 17 minut temu, Alonzo napisał: Nie będę ukrywał, że na FA jak tylko będę miał $$$ to każdego z nich będę próbował podpisać w przyszłości. Beasley mle, morrow lle, causwell zestaw kij golfowych. I jeszcze zostanie ci trochę kasy na podpisanie jakiegoś jednego może dwóch spoko zadaniwcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 A Teraz, MarcusCamby napisał: Chyba @cvbe podbijał stawkę. Ale kto mu dał ten kontrakt? Nie pamiętam po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Chyba @cvbe podbijał stawkę. Yap I w 3 letnim kontrakcie dawał mu wyższy niż ja ostatecznie. 1 minutę temu, SzuLcU napisał: Beasley mle, morrow lle, causwell zestaw kij golfowych. I jeszcze zostanie ci trochę kasy na podpisanie jakiegoś jednego może dwóch spoko zadaniwcow Jeszcze McGrady, Tinsley i Dragic czekają na nowe kontrakty Wczoraj liczyłem różne opcje na co mnie będzie stać w offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 6 minut temu, Alonzo napisał: Wczoraj liczyłem różne opcje na co mnie będzie stać w offseason. Spoko, dziwi mnie tylko fakt że jakiś czas temu NY chciał wymienić J-rixha na Melo. A teraz oddał go za zawodników wątpliwej jakość. Ale może widzi w nich coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) 26 minut temu, Alonzo napisał: Yap I w 3 letnim kontrakcie dawał mu wyższy niż ja ostatecznie. Trza bylo mu zostawić mialby co teraz robic z pickami 12 minut temu, SzuLcU napisał: Spoko, dziwi mnie tylko fakt że jakiś czas temu NY chciał wymienić J-rixha na Melo. A teraz oddał go za zawodników wątpliwej jakość. Ale może widzi w nich coś więcej. Ja dawałem hedo i 1rd czyli obiektywnie trade z sonics raczej lepszy, no ale za melo to by musialo sporo isc w drugą stronę Edytowane 19 Października 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Weteranów Koelner to sobie sam na FA podpisze - po co mu oni teraz jak nie gra o wynik? Assety są wartościowsze w jego aktualnej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 49 minut temu, january napisał: Oho Koelner widzę dobrze wyczekałeś odrzucają multum ofert z trade value J-Richa, super deal! przyznam , żałuje , że nie trafił do Ciebie po takim długim okresie negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 33 minuty temu, Koelner napisał: przyznam , żałuje , że nie trafił do Ciebie po takim długim okresie negocjacji Ciesz sie chociaz ze sie january nie obraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 1 godzinę temu, january napisał: Oho Koelner widzę dobrze wyczekałeś odrzucają multum ofert z trade value J-Richa, super deal! Już rok temu podobnie stracił na Raja Bell. Teraz przelicytował Josh Richardsona z oczekiwaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 38 minut temu, MarcusCamby napisał: Już rok temu podobnie stracił na Raja Bell. Teraz przelicytował Josh Richardsona z oczekiwaniami dlaczego? nic lepszego przez 2 lata nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Ooo @Pablo81 wrócił na karuzele transferowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Ooo @Pablo81 wrócił na karuzele transferowa Nigdy z niej nie zsiadałem Day100 się zbliża, potem nie ma odwrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ooo @Pablo81 wrócił na karuzele transferowa A czy po nocy nastaje dzień, czy małyszowi nie wystarcza już bułka z itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Roy Hibbert, k****, trochę się boje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: Roy Hibbert, k****, trochę się boje! Podobno bać powinieneś sie dopiero jak po się skończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 13 minut temu, elwariato napisał: Podobno bać powinieneś sie dopiero jak po się skończą Ale on przecież nawet do PO nie dotrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Ale on przecież nawet do PO nie dotrwa Ale to mu rychła kontuzję wróżysz, czy może Qcin nie bedzie miał do Roya cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Panowie! Jutro wieczorem TD. Zróbmy z tego święto, jak wtedy, gdy AK przechodził do Magic o 21.50, a Pistons nie mogli zrealizować swojej wymiany, bo była wpisana dwie po 22giej. Bez takiej stypy jak sezon temu, gdzie tylko Tony Allen zmienił barwy klubowe. Do dzieła i zapraszam na TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Panowie! Jutro wieczorem TD. Zróbmy z tego święto, jak wtedy, gdy AK przechodził do Magic o 21.50, a Pistons nie mogli zrealizować swojej wymiany, bo była wpisana dwie po 22giej. Bez takiej stypy jak sezon temu, gdzie tylko Tony Allen zmienił barwy klubowe. Do dzieła i zapraszam na TB Ja tam popieram wszelakie celebracje simkowe, choć od tuch wymian to juz mi slabo ale jakby ktos cos chciał jakiegoś klocka podkoszowego się wyzbyć to zapraszam do kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi