Pablo81 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 18 godzin temu, julekstep napisał: jak tu się przebudowywać bez picków, prospektów (Hibbet który może odejść i Jackson...c'mon) i bez kasy na FA (gdzie sam Hughes robi tu robotę zawalacza salary)? Hayward to prospekt? Za kogo poszedł i skąd wziął się Watson w Pacers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 14 minut temu, Pablo81 napisał: Za kogo poszedł i skąd wziął się Watson w Pacers? Zgaduje sas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 15 minut temu, Pablo81 napisał: Hayward to prospekt? Za kogo poszedł i skąd wziął się Watson w Pacers? jeśli pytasz mnie czy trejd z Clippers był dla Pacers 5x bardziej korzystny niż trejd ze Spurs to z ciężkim sercem muszę odpowiedzieć że tak, zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 13 minut temu, SzuLcU napisał: Zgaduje sas? To nie jest do udowodnienia, bo poszedl za harrisa, a ten przeciez dalej jest w Indi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: To nie jest do udowodnienia, bo poszedl za harrisa, a ten przeciez dalej jest w Indi Czyli Pablo oddał go za darmo. No to kto tu kogo ograł na wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) 11 minut temu, SzuLcU napisał: Czyli Pablo oddał go za darmo. No to kto tu kogo ograł na wymianie Sami widzicie @julekstep stop mówię nienawiść i hejtowi! Edytowane 18 Października 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 16 minut temu, Pablo81 napisał: Sami widzicie @julekstep stop mówię nienawiść i hejtowi! u Ciebie tekst 'stop mowie nienawiści i hejtow!' jest tak samo wiarygodny jak 'hej, mam propozycję fajnego dealu, oboje skorzystamy!' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Wyjaśnisz @SzuLcU ten trade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 27 minut temu, MarcusCamby napisał: Wyjaśnisz @SzuLcU ten trade? strzelam że tu chodziło głównie o pozbycie się kontraktu Tadka chociaż w takim wypadku lepiej było trzymać assety pod próbę pozbycia się Lou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 41 minut temu, MarcusCamby napisał: Wyjaśnisz @SzuLcU ten trade? Spoko mogę, chociaż ostatnio zrobiła się tu dziwna moda na wyjaśnianie wszystkich ruchów. Tak w skrócie dostaje zawodnika na już do składu że spoko ofensywą. Przez co będę mógł przesunąć kałaja na 3 opcję bo jako druga jest jednak trochę za słaby. Poza tym zabezpieczam się pod koszem jeśli podczas FA ktoś przepłaci kota z Kongo. A to wszystko ma na celu dostarczenie do Orlando jak najgorszego picku. Co prawda szkoda trochę Gordona, ale istnieje spore ryzyko, że będzie z niego ... nie zawodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 32 minuty temu, julekstep napisał: strzelam że tu chodziło głównie o pozbycie się kontraktu Tadka chociaż w takim wypadku lepiej było trzymać assety pod próbę pozbycia się Lou Idźta se strzelac gdzie indziej 2 minuty temu, SzuLcU napisał: Spoko mogę, chociaż ostatnio zrobiła się tu dziwna moda na wyjaśnianie wszystkich ruchów. Tak w skrócie dostaje zawodnika na już do składu że spoko ofensywą. Przez co będę mógł przesunąć kałaja na 3 opcję bo jako druga jest jednak trochę za słaby. Poza tym zabezpieczam się pod koszem jeśli podczas FA ktoś przepłaci kota z Kongo. A to wszystko ma na celu dostarczenie do Orlando jak najgorszego picku. Co prawda szkoda trochę Gordona, ale istnieje spore ryzyko, że będzie z niego ... nie zawodnik. Propsuje, oczywiscie poza tym fragmencie o nie zawodniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 17 minut temu, SzuLcU napisał: A to wszystko ma na celu dostarczenie do Orlando jak najgorszego picku. Sżanuję. Bardzo szanuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 @Alonzo masz tam calkiem fajna pake teraz w 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 5 minut temu, elwariato napisał: @Alonzo masz tam calkiem fajna pake teraz w 5 Taka była koncepcja Głębia młodzieży mi jednak nic nie dawała, a Knicks chociaż będą mogli obaczyć na co ich stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 2 godziny temu, Alonzo napisał: Taka była koncepcja Głębia młodzieży mi jednak nic nie dawała, a Knicks chociaż będą mogli obaczyć na co ich stać. No knicks na nic nie stać, a mlodziez pewnie kijowa była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 11 minut temu, elwariato napisał: No knicks na nic nie stać, a mlodziez pewnie kijowa była B'Easyego bym nie utrzymał w offseason, a dla pozostałych na ten moment jako backupów nie bardzo miałem tak czy inaczej minuty. Knicks budują sobie drużynę na spokojnie i jak Koelner może sobie ich sprawdzić teraz na większych minutach, jak i tak tankuje. Nie będę ukrywał, że na FA jak tylko będę miał $$$ to każdego z nich będę próbował podpisać w przyszłości. Porównałem sobie ewentualne wypłaty dla moich graczy pod kątem kolejnego sezonu i ta głębia była nie do utrzymania. DeRozan jednak z ławki jest produktywniejszy niż w s5 na ten moment i JRich wskoczy od razu w jego miejsce jako sg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 18 minut temu, Alonzo napisał: B'Easyego bym nie utrzymał w offseason Myślisz, że dostanie podwyżkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Teraz, Tecu napisał: Myślisz, że dostanie podwyżkę? Po kontrakcie Ersana nic mnie już nie zaskoczy B'Easy jest całkiem spoko rotacyjnym graczem, ale nie miałem dla niego minut w s5 po korektach z Lopezem na pf i Millsapem na sf .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: Po kontrakcie Ersana nic mnie już nie zaskoczy A kto mu dał ten kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Teraz, Tecu napisał: A kto mu dał ten kontrakt? Chyba @cvbe podbijał stawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi