Qcin_69 Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 oho Julek wyczuł kto może dać mu Finały, Sotowski wychowanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: oho Julek wyczuł kto może dać mu Finały, Sotowski wychowanek mieszają ci się światy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 28 minut temu, julekstep napisał: mieszają ci się światy MinneZers więcej niż rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 @julekstep Wrzucisz mi przed ranną simką Chalmersa do składu? Podpisałem go jeszcze przed wieczorną. Jak coś to w taktyce 3ci pg/sg albo mnie oznacz, to sam wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 26 minut temu, Ice23 napisał: Wracając do tematu....W Sacramento Kings do oddania Elton Brand i Steve Nash. Brand pójdzie za jakichkolwiek spacajacych zawodnikow, a Nash za darmo, za jakieś 2nd rd picki nawet. Nashem może być @cvbe zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Teraz, Koelner napisał: Knicks sign Steve Nash cut Channing Frye to tak nie dziala Nash i Pachulia sa na waiver list i dopiero za 2 dni beda 'normalnymi' FAsami zgloszenia po waiversow slac do mnie na pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: to tak nie dziala Nash i Pachulia sa na waiver list i dopiero za 2 dni beda 'normalnymi' FAsami zgloszenia po waiversow slac do mnie na pm ok - usunąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 9 godzin temu, julekstep napisał: to tak nie dziala Nash i Pachulia sa na waiver list i dopiero za 2 dni beda 'normalnymi' FAsami zgloszenia po waiversow slac do mnie na pm Gdzie jest obecna lista waiver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Gdzie jest obecna lista waiver? w temacie [2035] Waivers ale Ciebie i tak nie stać na nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 jbc to na oferty waiver po Nasha i Pachulię czekam tylko do simki wieczornej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 1 godzinę temu, geniuz napisał: Golden State Warriors zwalniają Dariusa Morrisa (zawodnik z 2 rundy), a w zamian podpisują Milosa Teodosica. nie stać Cię - brakuje 6k możesz podpisać tylko grajka z 0-1 expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 @Alonzo prosze Cię! Sap jest wiecej warty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: @Alonzo prosze Cię! Sap jest wiecej warty! możesz się nie wpierdalac? dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: możesz się nie wpierdalac? dziekuje Mogę sobie robic, na co mam zywnie ochotę. Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 6 minut temu, Pablo81 napisał: @Alonzo prosze Cię! Sap jest wiecej warty! Wiem' ale fitowo to u mnie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Mogę sobie robic, na co mam zywnie ochotę. Nara możesz, ale sam płaczesz tu jak Ci się zwróci uwagę na jakaś wymianę, a teraz komentujesz wymianę przed potwierdzeniem, po co? się pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: możesz, ale sam płaczesz tu jak Ci się zwróci uwagę na jakaś wymianę, a teraz komentujesz wymianę przed potwierdzeniem, po co? się pytam? Bo mi się zwraca uwagę przy każdej wymianie. Ja robię to pierwszy raz, bo nie widziałem tak nierównej wymiany w Simce. 20x razy w tygodniu powtarzasz jak to nie masz wyjebane, a tu się od razu spinasz. Po co? Po co piszesz nieprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Bo mi się zwraca uwagę przy każdej wymianie. Ja robię to pierwszy raz, bo nie widziałem tak nierównej wymiany w Simce. 20x razy w tygodniu powtarzasz jak to nie masz wyjebane, a tu się od razu spinasz. Po co? Po co piszesz nieprawdę? xD Byku, ja w tym sezonie nawet nie sprawdzam wyników a propozycja wymiany padła od Alonzo a ja widziałem z 10 znacznie gorszych, co zaskakujące 9 z nich było między Pacers a Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 8 minut temu, Alonzo napisał: Wiem' ale fitowo to u mnie nie działa No pewnie, że dziala, bo Brook i Sap słabo fituja, ale sam Millsap jako asset jest więcej wart. Ale nie moja sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: No pewnie, że dziala, bo Brook i Sap słabo fituja, ale sam Millsap jako asset jest więcej wart. Ale nie moja sprawa Inni GMowie mieli swoje szanse, ale oferty były takie sobie z mojego punktu widzenia, potrzebowałem defensywnego centra i z Qcinem się porozumieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi