MarcusCamby Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 O Panie sześć picków. To ja miałem tylko pięć na stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): O Panie sześć picków. To ja miałem tylko pięć na stole. Bo my się przyjaźnimy z Julkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): O Panie sześć picków. To ja miałem tylko pięć na stole. i wybrałeś dwa + ten 'szósty' to tylko dla estetyki trejdu, więc de facto Pablo dostał to co Ty miałeś na stole a ja dostałem z grubsza to samo (pytanie jak się FA ułoży ofc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Bo my się przyjaźnimy z Julkiem. Od dawna śmieszkuje na discordzie, że te wasze kłótnie i zwady to się tradycyjnie dealem skończą Pachnie trochę desperacją w Magic! 1 minutę temu, julekstep napisał(a): i wybrałeś dwa + ten 'szósty' to tylko dla estetyki trejdu, więc de facto Pablo dostał to co Ty miałeś na stole a ja dostałem z grubsza to samo (pytanie jak się FA ułoży ofc ) Przecież wiesz, że trzy, tylko jednego nie możemy wrzucić w oficjalkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 22 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Od dawna śmieszkuje na discordzie, że te wasze kłótnie i zwady to się tradycyjnie dealem skończą kto się czubi ten się lubi -> to powinna być para prezydencka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 36 minut temu, Pablo81 napisał(a): AK to wciąż top! Payton - AK - Gay - xxx - xxx. Gramy o PO! Plummle w poprzednim sezonie kręcił cyferki koło doubledouble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Niezłe dymanko za 1 sezon prawdopodobieństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) 8 minut temu, Krzemo napisał(a): Niezłe dymanko za 1 sezon prawdopodobieństwa Serio nie wiesz o co Magic chodzi w tym dealu? Hint - Magic wlasnie nie chcieli bawic sie w prawdopodobienstwo Edytowane 26 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Tak jest Przyjacielu Na pohybel Nuggets! 2 godziny temu, Koelner napisał(a): kto się czubi ten się lubi -> to powinna być para prezydencka to są te standardy z polytycznego 2 godziny temu, Krzemo napisał(a): Niezłe dymanko za 1 sezon prawdopodobieństwa to jedyny pozytyw tego zamieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 5 godzin temu, Koelner napisał(a): kto się czubi ten się lubi -> to powinna być para prezydencka give credit where credit is due o ile mam milion wątów do Pabla (i pewnie vice versa) o tyle jeśli chodzi o trejdowanie w gierkach internetowych to jest to top1 na forumku -> polecam tego Allegrowicza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 2 godziny temu, elwariato napisał(a): to są te standardy z polytycznego standardy to duże słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 No teraz to jest atak na tytuł. Na 1 rok, śmierdzący desperacją, ale jednak Magic są teraz zdecydowanym faworytem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 ……… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Czy Elfrid + Tatum + Ingram + Gasol + Oden > Ridnour + KMart + AK + Smith + Perkins ? @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Czy Elfrid + Tatum + Ingram + Gasol + Oden > Ridnour + KMart + AK + Smith + Perkins ? @julekstep HISTORIA OCENI! grunt że core Payton-Tatum-Ingram jest na lata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Czy Elfrid + Tatum + Ingram + Gasol + Oden > Ridnour + KMart + AK + Smith + Perkins ? @julekstep W tym drugim składzie wszyscy byli w peaku. Tu mamy w peaku chyba tylko Odena i Paytona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): HISTORIA OCENI! grunt że core Payton-Tatum-Ingram jest na lata! Życzę, żeby Elfrid schudł i odrywał się od ziemi przy jumpshotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Życzę, żeby Elfrid schudł i odrywał się od ziemi przy jumpshotach sprawdź w temacie z protekcjami czy wszystko masz ok (rockets 43 jest wklepany w gierce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 27 minut temu, Krzemo napisał(a): No teraz to jest atak na tytuł. Na 1 rok, śmierdzący desperacją, ale jednak Magic są teraz zdecydowanym faworytem. Czyli finały Nuggets vs Magic i rewanż @Krzemo za finały z przed 4 sezonów?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi