julekstep Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Teraz, SzuLcU napisał(a): Przypominam ze powrotny dopiero w day 20 RS Nieeee - tam draft to iles dni i kazda runda FA to jeden dzien, campy chyba tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Nieeee - tam draft to iles dni i kazda runda FA to jeden dzien, campy chyba tez Czyli kiedy będzie można robić powrotny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Nieeee - tam draft to iles dni i kazda runda FA to jeden dzien, campy chyba tez https://e-nba.pl/topic/7099-informacje-o-zmianach/?do=findComment&comment=861426 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Teraz, SzuLcU napisał(a): https://e-nba.pl/topic/7099-informacje-o-zmianach/?do=findComment&comment=861426 masz rację w takim razie! tak jak pisałem - reguły/zasady (nawet te co sam pisałem) to nie jest moja mocna strona xD 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Czyli kiedy będzie można robić powrotny? po 20 dniu RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Dla formalności (podmianka 2 graczy 2nd zamiast McGrudera) MULTIWAY Indiana Pacers - Portland TrailBlazers - San Antonio Spurs - Seattle SuperSonics: Portland in : Khris Middleton , Tyler Zeller, Michael Beasley, Willy Hernangomez, Brad Wanamaker , 2rd ( #43) Portland out : Bam Adebayo, Greg Oden Pacers in : Bam Adebayo, Gordon Hayward, 2 gracze wybrani z 2nd (#19, #20) Pacers out : Khris Middleton, 2rd ( #43) Sonics in : Kwame Brown Sonics out : Tyler Zeller, Michael Beasley, Gordon Hayward, 2 gracze wybrani z 2nd (#19, #20) Spurs in : Greg Oden Spurs out : Kwame Brown, Willy Hernangomez, Brad Wanamaker @LAF @elwariato @Pablo81 To poczekajcie z ogłoszeniem i wklej od z wybranymi już grajkami, łatwiej będzie to wklepywac a nie szukanie graczy na kilku stronach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): To poczekajcie z ogłoszeniem i wklej od z wybranymi już grajkami, łatwiej będzie to wklepywac a nie szukanie graczy na kilku stronach.... Rozpisze to wklepującemu komiszowi jbc na Priv .. a jak teraz chłopaki potwierdzą, to od razu wywali się tamtą wersję z potwierdzeniami, żeby nie zaśmiecać tematu z wymianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 6 minut temu, Alonzo napisał(a): Dla formalności (podmianka 2 graczy 2nd zamiast McGrudera) MULTIWAY Indiana Pacers - Portland TrailBlazers - San Antonio Spurs - Seattle SuperSonics: Portland in : Khris Middleton , Tyler Zeller, Michael Beasley, Willy Hernangomez, Brad Wanamaker , 2rd ( #43) Portland out : Bam Adebayo, Greg Oden Pacers in : Bam Adebayo, Gordon Hayward, 2 gracze wybrani z 2nd (#19, #20) Pacers out : Khris Middleton, 2rd ( #43) Sonics in : Kwame Brown Sonics out : Tyler Zeller, Michael Beasley, Gordon Hayward, 2 gracze wybrani z 2nd (#19, #20) Spurs in : Greg Oden Spurs out : Kwame Brown, Willy Hernangomez, Brad Wanamaker @LAF @elwariato @Pablo81 Ja pisałem @LAF, że mi tak nie pasuje, bo chciałbym to domknąć do soboty. Nie prościej wybrać tych 2 graczy w drafciei po day20 oddać ich za McGrudera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 nie no kuwa @Alonzo i tak nim nie będziesz grał - podmienisz go sobie już w RS a teraz po prostu picki polecą do @elwariato strasznie kombinujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): nie no kuwa @Alonzo i tak nim nie będziesz grał - podmienisz go sobie już w RS a teraz po prostu picki polecą do @elwariato strasznie kombinujesz No właśnie picki nie. Sonics wybiorą tych graczy i po day 20 poleca do Pacers za McGrudera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ja pisałem @LAF, że mi tak nie pasuje, bo chciałbym to domknąć do soboty. Nie prościej wybrać tych 2 graczy w drafciei po day20 oddać ich za McGrudera? 3 minuty temu, julekstep napisał(a): nie no kuwa @Alonzo i tak nim nie będziesz grał - podmienisz go sobie już w RS a teraz po prostu picki polecą do @elwariato strasznie kombinujesz Nie pomieszczę graczy na 15 slotach (bo Beasley jeszcze wraca), ale dobra - będę jakoś kombinował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): Nie pomieszczę graczy na 15 slotach (bo Beasley jeszcze wraca), ale dobra - będę jakoś kombinował. Masz teraz 8 graczy w rosterze + Rodzyn + MlE + LLE+ min to jest wymagane 12 plus dwóch plus beasley i dwóch kasztanów z 2nd to idealnie 15 graczy Edytowane 2 Listopada 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): Masz teraz 8 graczy w rosterze + Rodzyn + MlE + LLE+ min to jest wymagane 12 plus dwóch plus beasley i dwóch kasztanów z 2nd to idealnie 15 graczy Ogarnę to jak dym opadnie na spokojnie Jest trochę więcej kombinacji niż wymieniłeś, ale nie z takimi zapętleniami sobie radziliśmy w Dumnych SuperSonics @julekstep to wklep nam ten deal w wolnej chwili (z McGruderem) to łatwiej mi się będzie liczyło co i jak mam dalej odpętlać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 5 minut temu, Alonzo napisał(a): @julekstep to wklep nam ten deal w wolnej chwili (z McGruderem) to łatwiej mi się będzie liczyło co i jak mam dalej odpętlać wklepane jest jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 ehh szkoda ze ten mc gruder trafil na takiego dobrego wujka, bo gdyby mial kontrakt na jeden rok to bym go poprostu cutnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Koelner napisał(a): multiway to jak seks grupowy i tutaj ewidentnie Portland są końcu tego "pociągu" Sonics -> Spurs -> Pacers -> Portland Nie zgadzam się. Khris to All Star , którego brakowało w serii z Houston. Gdyby był, nie było by gładkiego 0:4 Edytowane 2 Listopada 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Khris to All Star z którego roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 3 minuty temu, Koelner napisał(a): z którego roku? Z tego samego w ktorym Schroder byl w top15 PGs! ale obiektywniebto PTB nawet spoko ekipa - tylko ofc obrona bedzie kulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 15 minut temu, Koelner napisał(a): z którego roku? z przyszlego 11 minut temu, julekstep napisał(a): Z tego samego w ktorym Schroder byl w top15 PGs! ale obiektywniebto PTB nawet spoko ekipa - tylko ofc obrona bedzie kulec khris i top15 bdb obroncy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 W dniu 31.10.2023 o 19:51, Qcin_69 napisał(a): Rondo jest częścią rodziny. Minnesota Hawks to więcej niż klub. To rodzina, my swoich nie zostawiamy w potrzebie. Jebac tytuły, najważniejsze jest trzymać się razem. Może kiedys to zrozumiecie Coś słaba ta rodzina skoro nie chce swoich z powrotem Chyba jednak tytuły ważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Coś słaba ta rodzina skoro nie chce swoich z powrotem Chyba jednak tytuły ważniejsze jak rozegra dobrze fa to będzie na luzie kandydatem do wygrania wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi