Cichy Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 13 godzin temu, Alonzo napisał: Jestem jedynym GMem w tej grze, który ma w składzie wszystkich swoich graczy, których wybierałem w I rundzie draftu No i jest jeszcze GMka @profésora Btw, odpuściłem simke na czas draftu i po powrocie widzę że tu inna liga. Ile trejdow natrzaskaliscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 gasol i griff to bedzie ciekawe duo slowem Pablo gasol to stud mial stanowić o sile SaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @julekstep wrzucilbys moze ostatnia wymiane. Latwiej mi befzie ogarnac oferty. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Pablo81 napisał: @julekstep wrzucilbys moze ostatnia wymiane. Latwiej mi befzie ogarnac oferty. Dziekuje nah, będzie szło wszystko razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 przestańcie wykorzystywać uzależnienie Pabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 53 minuty temu, elwariato napisał: przestańcie wykorzystywać uzależnienie Pabla noooo strasznie go swędzi już nawet o Kirilenkę pytał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) 26 minut temu, julekstep napisał: noooo strasznie go swędzi już nawet o Kirilenkę pytał xD Pytałem, co dasz, żeby z niego zejść. To pytanie o Kirilinekę? LOL A jak rzekome pytanie o AK ma być obrazem mojej desperacji, to śmieszniejsza jest twoja odpowiedź, że Tobie nie przeszkadza, LOL Godzinę temu, elwariato napisał: przestańcie wykorzystywać uzależnienie Pabla O widzę, że już w ekskluzywnej grupie Julka Graty Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał: noooo strasznie go swędzi już nawet o Kirilenkę pytał xD To już handlujecie łaskami z ATF? To dupa Marcusa Cambego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Pablo81 napisał: O widzę, że już w ekskluzywnej grupie Julka Graty czlowiek z autentyczna troską to go zapisuja do jakichs wybrakowanych gron ja to juz nawet nie jestem wstanie przypomniec sobie kto u ciebie i za kogo trafił, od poczatku tego fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 6 minut temu, SlaKB napisał: Pistons in: C.J Watson Pistons out: Jeff Adrien + Kay Felder + 2nd round 41' pick Pacers in: Jeff Adrien + Kay Felder + 2nd round 41' pick Pacers out: C.J Watson Pacers od razu bezkosztowo zwalniają Kaya Feldera nieważny trade Pacers muszą mieć miejsce na przyjęcie grajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 5 minut temu, julekstep napisał: nieważny trade Pacers muszą mieć miejsce na przyjęcie grajka niewazny to predzej bo kaska nie siada ale przecież bylo juz multum takich deali ze sie z miejsca zwalnia grajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: niewazny to predzej bo kaska nie siada ale przecież bylo juz multum takich deali ze sie z miejsca zwalnia grajka ale nie w momencie kiedy dany team nie miał miejsca na tego grajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 41 minut temu, Qcin_69 napisał: no to jest niezbędnik tankera, oferta fajna obustronnie- tanker pozbywa się grywalnego grajka, a dostaje 4 absolutnie unikalnych tankerow (zaprawionych w bojach dodatkowo) @julekstep jako rasowy tanker powinien być zainteresowany tymi gamechangerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Alonzo napisał: @julekstep jako rasowy tanker powinien być zainteresowany tymi gamechangerami aż tak mi nie zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Alonzo napisał: @julekstep jako rasowy tanker powinien być zainteresowany tymi gamechangerami chłopcy stworzyli piękny duet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 6 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers Spurs in: Papagiannis Spurs out: Stone Pacers in: Stone Pacers out: Papagiannis @elwariato jaki ten trejd ma sens z perspektywy Pacers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: jaki ten trejd ma sens z perspektywy Pacers? sraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 13 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs in: Stone. 2 minuty temu, elwariato napisał: pacers cut stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Alonzo napisał: no Pacers za free dają Spurs zcutować sobie bezkosztowo typa kiedy sami muszą cutować normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: no Pacers za free dają Spurs zcutować sobie bezkosztowo typa kiedy sami muszą cutować normalnie A co za roznica te 332k? Wazne, ze Papagiannis zostaje w rodzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi