Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 2.05.2021 o 12:50, julekstep napisał: dostałem słuszne zapytanie na PM i w ramach doprecyzowania pod kątem FA: gracz wytrejdowany z drużyny X podczas FA może do niej wrócić dopiero po 20dniu simkowym (RS) A co jak transfer mial miejsce podczas draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A co jak transfer mial miejsce podczas draftu? po 20tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Do wszystkich zainteresowanych moimi kocurami,, na wszystkie propozycję odpowiem po weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 6 godzin temu, Koelner napisał: początek sezonu więc zaczęły się nerwowe ruchy ale ja się pytam gdzie jest w tym @Pablo81 ? A jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Teraz, Koelner napisał: A jednak Patrzę jak ten Biedrins odmienil NYK i mnie to motywuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 12 minut temu, Pablo81 napisał: Patrzę jak ten Biedrins odmienil NYK i mnie to motywuje pamiętaj że rasowi nowojorczycy nie tolerują pucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Teraz, Koelner napisał: pamiętaj że rasowi nowojorczycy nie tolerują pucy Kto to "puce"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Kto to "puce"? https://www.miejski.pl/slowo-Puca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 10 minut temu, Cichy napisał: https://www.miejski.pl/slowo-Puca ? A to w tym znaczeniu, to NYC to synonim pucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 W dniu 22.12.2022 o 20:55, Pablo81 napisał: Spurs - Hawks Spurs in: Cousins Spurs out: Valanciunas Pierce Hernangomez 1st Orl 43 top 5 protected. Hawks in: Valanciunas Pierce Hernangomez 1st Orl 43 top 5 protected. Hawks out: Cousins. @Qcin_69 @julekstep jakbys mogl w odpowiednim temacie pick do Hawks przypisac. Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Fajny zwrot Mavs dostaje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) 10 minut temu, kuba2419 napisał: Fajny zwrot Mavs dostaje:) A co przeplacilem? No patrzac na to za co poszedl Ridnour to chyba ba tak ba ba Edytowane 3 Stycznia 2023 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 2 minuty temu, bogans2 napisał: A co przeplacilem? No patrzac na to za co poszedl Ridnour to chyba ba tak ba ba Ja mowie jedynie o zwrocie Mavs Do tego ja bym jeszcze jeden sezon poszedl w tank i sprobowal jajiegos SFa lepszego wyrwac, tym bardziej ze kilku fajnych bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 jak tylko komisze klepnięcie to po simce wezmę jakiegoś fa ale nie wiem co zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Ale kosztem Drummonda masz starego Roya. Nie wiem co lepsze duet Roy/Lowry czy mlodzi KAT/Drumm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 No mialem takie rady ale zobacze jak bedzie im szlo z Royem. Jak przecietnie to zwolnie Lowrego i sprobuje przytankowac do top10. Holmes i Looney pokazuja sie z dobrej strony stad decyzja o wytrejdowaniu Drummonda. Po drugie jest wygasajacy wiec co mi po nim. Rok temu caly sezon gralem Farieda w s5 a i tak wybral fa kosztem przedluzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 9 minut temu, Koelner napisał: jak tylko komisze klepnięcie to po simce wezmę jakiegoś fa ale nie wiem co zostało Ida na waivers na 48. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Lowry i Roy znowu razem. Ząb czasu mocno ich nagryzł, gdy byli blisko wygrania mistrzostwa dla Nets. Dzisiaj obaj są po drugiej stronie rzeki. Jestem, aż zdziwiony, że Roy wygląda tak przeciętnie. Tam chyba przez ostatnie lata były spore spadki na campach w ofensywie. Jared Sullinger, najlepszy asset z wymiany oddania Hibberta idzie jako filler. To faktycznie był tragiczny deal, biorąc pod uwagę za co lata Biedrins. Drummond latem dostanie kontrakt na poziomie Farieda, a może i lepiej, więc w sumie ciężko go ocenić jako asset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 2 minuty temu, bogans2 napisał: No mialem takie rady ale zobacze jak bedzie im szlo z Royem. Jak przecietnie to zwolnie Lowrego i sprobuje przytankowac do top10. Holmes i Looney pokazuja sie z dobrej strony stad decyzja o wytrejdowaniu Drummonda. Po drugie jest wygasajacy wiec co mi po nim. Rok temu caly sezon gralem Farieda w s5 a i tak wybral fa kosztem przedluzenia Ale drumm konczy umowe rookie wiec mozesz mu dac maxa(13,5mln) na 4 lata chyba bez wchodzenia na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 5 minut temu, bogans2 napisał: No mialem takie rady ale zobacze jak bedzie im szlo z Royem. Jak przecietnie to zwolnie Lowrego i sprobuje przytankowac do top10. Holmes i Looney pokazuja sie z dobrej strony stad decyzja o wytrejdowaniu Drummonda. Po drugie jest wygasajacy wiec co mi po nim. Rok temu caly sezon gralem Farieda w s5 a i tak wybral fa kosztem przedluzenia Z tego co pamiętam to Fariedowi nawet nie złożyłeś oferty, więc jak mógł wybrać Blazers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi