Pablo81 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Teraz, Szulim napisał: @julekstep będziesz wklepywać ten Deal czy nie? bo zaraz będę poza zasięgiem i nie zmienię taktyki Ja wyslalem Julkowi na PM taktykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 23 minuty temu, Szulim napisał: @julekstep będziesz wklepywać ten Deal czy nie? bo zaraz będę poza zasięgiem i nie zmienię taktyki kogo cutujesz? (masz full roster) we wycinam Gallowaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 18 minut temu, julekstep napisał: kogo cutujesz? (masz full roster) we wycinam Gallowaya Zapomnialem foye cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 9 minut temu, Szulim napisał: Zapomnialem foye cut dobra bo juz gallowaya wywaliłem podpisuję go na nowo ale nie chce mi się rzeźbić - więc jbc jego kontrakt może przekroczyć w tym sezonie luxury cap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 alez dymanko jesacze mu tam laske powinienes zrobic Koelner! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: alez dymanko jesacze mu tam laske powinienes zrobic Koelner! wklepuj i nie pierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: wklepuj i nie pierdol po wieczornej simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 hahahah Koelner a laske zrobiłeś do tego dealu przy okazji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 5 minut temu, Qcin_69 napisał: hahahah Koelner a laske zrobiłeś do tego dealu przy okazji? Dupa Twojej starej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 tak hahaha nawet buhahaha, nie wiem ocb ale jak tak laskują to musi cos byc na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 @Qcin_69 po zrobieniu laski Pablowi i @Koelner po zrobieniu laski geniuzowi kłócący się to który jest większym pedałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 taa i po ch. sie kłoca jak to stepJulka nie mają podejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 56 minut temu, elwariato napisał: taa i po ch. sie kłoca jak to stepJulka nie mają podejścia Tobie to już Pablo zrobił wiadro z dupy do tego stopnia że sam stracił frajdę z trejdowania dymania Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 25 minut temu, julekstep napisał: Tobie to już Pablo zrobił wiadro z dupy do tego stopnia że sam stracił frajdę z trejdowania dymania Cię Królu złoty, a wyjaśnij mi to: Oddawałem Barona za Griffa - Spurs dymają Pacers. Oddawałem Griffa za GForcea - Spurs dymają Celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Królu złoty, a wyjaśnij mi to: Oddawałem Barona za Griffa - Spurs dymają Pacers. Oddawałem Griffa za GForcea - Spurs dymają Celtics. to Ty nam Królu Złoty wyjaśnij czemu tego wariata tak dymasz i co do Davisa to pamiętaj Królu Złoty że Ty go do Pacers tylko wypożyczyłeś (na lichwiarskich warunkach) xDDDD Edytowane 27 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: to Ty nam Królu Złoty wyjaśnij czemu tego wariata tak dymasz i co do Davisa to pamiętaj Królu Złoty że Ty go to Pacers tylko wypożyczyłeś (na lichwiarskich warunkach) xDDDD W momencie oceny wymiany Król Złoty o tym nie wiedziałeś, a napisałeś, że dymam Wariata. To jak? Griffin dobry asset czy nie? Bo raz lepszy od Barona, raz gorszy od GForca. Klamczuszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) 11 minut temu, Pablo81 napisał: W momencie oceny wymiany Król Złoty o tym nie wiedziałeś, a napisałeś, że dymam Wariata. To jak? Griffin dobry asset czy nie? Bo raz lepszy od Barona, raz gorszy od GForca. Klamczuszku mordko przecież tam była beka od początku że to wypożyczenie @MarcusCamby potwierdzi bo chyba z nim z tego śmieszkowałem, ale łap cytat jeszcze sprzed startu tamtego RS W dniu 2.09.2022 o 16:14, julekstep napisał: ale po co w to brnąć jak obaj wiemy że najpóźniej do day 20 (trade powrotny Barona) zrobisz przemeblowanie w składzie i nie wiem na c*** znowu płaczesz to dymani powinni płakać (czyli wariat z defualtu non stop a qcin z Szulimem ze względu na ostatnie trejdy) Edytowane 27 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: mordko przecież tam była beka od początku że to wypożyczenie @MarcusCamby potwierdzi bo chyba z nim z tego śmieszkowałem, ale łap cytat jeszcze sprzed startu tamtego RS Trochę było inaczej. Krytykowałeś Pacers, że inwestują w starego Barona Davisa, a nie mają szansy na wynik. Koniec końców Baron Davis to wciąż był tak mocny game changer, że Pacers mogli z Nim myśleć nawet o mistrzostwie. No, ale Pacers zaczęli rozdrabniać Baron Davisa za coraz większe gówno, bo wiadomo że w Pacers nie o wynik chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Trochę było inaczej. Krytykowałeś Pacers, że inwestują w starego Barona Davisa, a nie mają szansy na wynik. Koniec końców Baron Davis to wciąż był tak mocny game changer, że Pacers mogli z Nim myśleć nawet o mistrzostwie. No, ale Pacers zaczęli rozdrabniać Baron Davisa za coraz większe gówno, bo wiadomo że w Pacers nie o wynik chodzi. ale już przed startem sezonu (jak pokazuje cytat) było widać że to wypożyczenie bo Davis idealnie wpasowywał się w potrzeby Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 13 minut temu, julekstep napisał: mordko przecież tam była beka od początku że to wypożyczenie @MarcusCamby potwierdzi bo chyba z nim z tego śmieszkowałem, ale łap cytat jeszcze sprzed startu tamtego RS i nie wiem na c*** znowu płaczesz to dymani powinni płakać (czyli wariat z defualtu non stop a qcin z Szulimem ze względu na ostatnie trejdy) Placzę, bo pi****lenie bez sensu wywołuje u mnie alergię, a ta z kolei objawia się łzawieniem AntySpurs to stan umysłu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi