matiwrona Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Jeżeli trade nie idzie nie zwalniam nikogo wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 4 minuty temu, matiwrona napisał: Jeżeli trade nie idzie nie zwalniam nikogo wtedy to skasuj post pls, żeby więcej osób nie bidowało @gimmie @Pablo81 (gimmie - też możesz ofc zrezygnować z cuta Jonesa, jak tak to też usuń post pls) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: to skasuj post pls, żeby więcej osób nie bidowało @gimmie @Pablo81 (gimmie - też możesz ofc zrezygnować z cuta Jonesa, jak tak to też usuń post pls) To ja usuwam swój z tematu FA, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: To ja usuwam swój z tematu FA, tak? tak, zostaw ten pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Heat oddają niezastrzeżony swój pick za wciąż pięknego, ale jednak trochę już leciwego Richarda? Grubo na Wschodzie się bawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 nie ogarniam idei tego handlu lotto pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 43 minuty temu, julekstep napisał: nie ogarniam idei tego handlu lotto pickiem @profésora mogła spróbować powalczyć o jakąś protekcję, no ale... kto jak kto, ty mógłbyś odpuścić akurat takie komentarze xD W dniu 16.12.2022 o 23:00, julekstep napisał: (...) Magic out: Deron Williams, Magic 1st 2044 (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 (edytowane) 12 minut temu, Cichy napisał: @profésora mogła spróbować powalczyć o jakąś protekcję, no ale... kto jak kto, ty mógłbyś odpuścić akurat takie komentarze xD wzmacnianie się na teraz (żeby walczyć o b2b) + potencjalnie na najbliższe lata (biorąc dwóch młodych i fajnych graczy) kosztem picku z dalekiej przyszłości wzmacnianie się na teraz (starym dziadem na jednorocznym kontrakcie), które i tak nie pomoże w walce o PO kosztem bieżącego picku średnio tu widzę podobieństwo tbh Edytowane 18 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: wzmacnianie się na teraz (żeby walczyć o b2b) kosztem picku z przyszłości wzmacnianie się na teraz, które i tak nie pomoże w walce o PO kosztem bieżącego picku średnio tu widzę podobieństwo tbh Ty chcesz walczyć o Mistrza z Terrencem Jonesem zamiast LMA i Evansem zamiast Hamiltona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał: Ty chcesz walczyć o Mistrza z Terrencem Jonesem zamiast LMA i Evansem zamiast Hamiltona? serio myślisz że będę się tłumaczył pierwszorundowcom, którzy bez moich rankingów nie potrafią sami składu skompletować? xD Edytowane 18 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: serio myślisz że będę się tłumaczył pierwszorundowcom, którzy bez moich rankingów nie potrafią sami składu skompletować? xD 2>1. I przestań majaczyc Cytowałem te rankingi, bo co innego w nich było, a co innego w opisach, co świadczyły o tym, że opisy były tendencyjne. Btw, jakoś mój pick nigdy nie brał udziału w loterii draftu A twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: serio myślisz że będę się tłumaczył pierwszorundowcom, którzy bez moich rankingów nie potrafią sami składu skompletować? xD ale obrosł we piorka, dobrze @eMeS prawił ze nie mozna do tego dopuścić, no ale po 50 sezonach nawet ślepej kurze sie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 33 minuty temu, elwariato napisał: ale obrosł we piorka, dobrze @eMeS prawił ze nie mozna do tego dopuścić, no ale po 50 sezonach nawet ślepej kurze sie trafi raz w życiu to i słońce psu w dupę zaświeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 49 minut temu, Pablo81 napisał: 2>1. nie rozumiem tego równania jeśli chodzi o mistrzostwa z gwiazdką to jesteś 2>0 jeśli chodzi o mistrzostwa bez gwiazdki to jesteś 0<1 50 minut temu, Pablo81 napisał: I przestań majaczyc Cytowałem te rankingi, bo co innego w nich było, a co innego w opisach, co świadczyły o tym, że opisy były tendencyjne. cytowałeś, wartościowałeś na ich podstawie trejdy, dopytywałeś na PMach - no było tego trochę mój simkowy synku (aktualnie w okresie buntu ) 52 minuty temu, Pablo81 napisał: Btw, jakoś mój pick nigdy nie brał udziału w loterii draftu A twój? Dłużej niż Twój. Twoje 'nigdy' to moje 5 minut. 51 minut temu, elwariato napisał: ale obrosł we piorka, dobrze @eMeS prawił ze nie mozna do tego dopuścić, no ale po 50 sezonach nawet ślepej kurze sie trafi no ale z 2 kont to już nie musisz pisać żeby sobie animuszu dodać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: nie rozumiem tego równania jeśli chodzi o mistrzostwa z gwiazdką to jesteś 2>0 jeśli chodzi o mistrzostwa bez gwiazdki to jesteś 0<1 cytowałeś, wartościowałeś na ich podstawie trejdy, dopytywałeś na PMach - no było tego trochę mój simkowy synku (aktualnie w okresie buntu ) Dłużej niż Twój. Twoje 'nigdy' to moje 5 minut. no ale z 2 kont to już nie musisz pisać żeby sobie animuszu dodać xD Wiesz, że wymyślanie gwiazdek itp. to już poważna czerwona lampka? Pisałem w 1szym sezonie jak za bardzo nic nie wygrałem. Patrząc po ostatnich twoich transferach, to jakbym nie przestał, to misia by nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: Wiesz, że wymyślanie gwiazdek itp. to już poważna czerwona lampka? W dniu 16.12.2022 o 23:03, Pablo81 napisał: A nasz mistrz z gwiazdką pięknie się osłabia. okej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: okej! Zacytuj, jak pisze 2>1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Zacytuj, jak pisze 2>1. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 3 godziny temu, Koelner napisał: raz w życiu to i słońce psu w dupę zaświeci dokladnie mawet Tragic sie zdarzy wygrać, co mozna jako bład statystyczny potraktować, no ale niektorym sodufa uderza jakby to nie raz i słońce ale conajmniej kilka razy ogor mu zajrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 8 minut temu, eMeS napisał: Cavs - Hawks Hawks in : Anderson Varejao + 1st 2040 cavs Hawks out : Mike Muscala, Mo Harkless Cavs out : Anderson Varejao + 1st 2040 cavs Cavs in : Mike Muscala, Mo Harkless Hawks cuts LaMarcus Aldridge @Qcin_69 po takim trejdzie konferencja wschodnia już nigdy nie będzie taka sama! @eMeS rozumiem że bierzesz LMA z waivera (nie ma to jak rozwiązywać problemy ze scoringiem biorąc specjalistę od zbiórki xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi