Skocz do zawartości

Mocne rzygowiny, czyli rozczarowania sezonu '13

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

mnie ciekawi tylko jedno czy rudy gay zdaje sobie sprawę z tego jaki jest c***owy? czy żyje w przeświadczeniu że jest go-to-guyem i każdy chciałby mieć takiego  w swojej drużynie. bo jak na niego patrze, na jego reakcje po trafionym pierwszym  rzucie na 10 prób to mam wrażenie że to drugie

ten mecz byl tak kure*ski do ogladania, że szok, tymbardziej że postawiłem na +202,5 w tym meczu u buka, liczyłem na szybkie tempo spotkania ale cegły padały tak szybko że przy wyniku 37-53 w połowie 3Q i kolejnej cegle pana gayTOOgay z trudem powstrzymałem się od roz$%## monitora. zasnąłem na początku 4Q i nie wiem jakim cudem Hujston udało się doprowadzić do dwóch dogrywek...

Edytowane przez RonnieArtestics

dzis w nocy dwóch graczy postanowiło zająć się na poważnie murarką i zakasali rękawy i na poważnie zajęli się cegłami....

Kemba Walker w meczu z Bostonem: w 35 minut FG 1/13 i 2 asysty i straty

Tim Duncan był szybszy bo w 25 minut 1/12 no cóż magia moro nie zadziałała....

nie zwalnia tempa także pierwszy pick Bennett - 3/11

hickinson to samo 3/11

Melo 9/25

S5 Jazz Lucas "sto trzeci" godny pozazdroszczenia 0/7 w tym gładkie 6 baboli za 3.

Frye 1/6

KG 2/9

McLemore 1/8

fany pojedynek strzelecki Yhunder @ Clippers

naprzeciw siebie Lamb i Barnes zrobili po 0/5 godna jest też efektywność bo Harrison zrobił to w 7 i pół minuty......

tytuł player of the day!

wędruje w jego ręce......

Jeśli nie będziemy liczyć pierwszej piątki Jazz i kolesi co pojawili się w jednym czy dwóch meczach to absolutnymi szkodnikami są

o.J. Mayo  -9,6/mecz

Webster -9,4 /mecz

Pau Gasol - 9,2/mecz

Sanders - 9/mecz ( w 17 minut/mecz !!!!!! )

Pondexter - 8,9 mecz ( w 14 minut na mecz)

Jennings - 8,6

Pau też już raczej ze sceny powinien zejść

Mike D'Antoni Coach of the Year ahahaha

Anthony Bennett dzisiaj z Wolves obraz nędzy i rozpaczy - chyba ze 3 razy w ciągu 4 minut dosłownie wjechał piłką w ręce obrońcy po serii zwodów w tempie ruchów zawodowego szachisty, a wisienką na torcie był żałośnie spudłowany dunk, do którego zbierał się jak na moje oko całą godzinę lekcyjną i wybił się jakieś 4 cm nad ziemię. Ciężko będzie upiec z tej mąki chleb...

Cavaliers powinni pozbyć się w pierwszej kolejności CJ Milesa i Waitersa, bo chłopaki zabierają swoim stylem gry jakoś 80% całej ofensywy Cavs, a pożytku poza paroma efektownymi contested jumperkami nie ma z tego żadnego.

Anthony Bennett dzisiaj z Wolves obraz nędzy i rozpaczy - chyba ze 3 razy w ciągu 4 minut dosłownie wjechał piłką w ręce obrońcy po serii zwodów w tempie ruchów zawodowego szachisty, a wisienką na torcie był żałośnie spudłowany dunk, do którego zbierał się jak na moje oko całą godzinę lekcyjną i wybił się jakieś 4 cm nad ziemię. Ciężko będzie upiec z tej mąki chleb...

Jeszcze w ostatniej sekundzie chciał sobie %FG nabić.