Skocz do zawartości

Mocne rzygowiny, czyli rozczarowania sezonu '13

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

"rozczarowania sezonu" powiało powagą i profesjonalizmem i jeszcze ogólnie polotem, nie wierze żeby @Chytry się zniżył do czegoś takiego :P @Borys nie musi być o rzyganiu ale i tak coś lepszego dałoby radę wymyślić :) Plus już niech nikt Gaya nie dodaje to jest oczywiste każdy to wie itd itp :)

"rozczarowania sezonu" powiało powagą i profesjonalizmem i jeszcze ogólnie polotem, nie wierze żeby @Chytry się zniżył do czegoś takiego

Dokładnie, ktoś wchodzi na forum, widzi taki temat i mojego nicka pod spodem i jak ja teraz wyglądam?

Edytowane przez Chytruz

jak byl temat mocne rzygowiny to chciałem wrzucić dzisiejszy return jr smitha. ale do nazwy rozczarowania sezonu to już raczej nie pasuje bo po nim sie raczej nic nie spodziewałem wielkiego więc mnie nei rozczarował. za to jak sie ogladalo jego popisy to na rzygi zbieralo... wrocmy do starej nazwy:(

Edytowane przez d-fence

Przestańcie folgować waszym negatywnym emocjom!

Nasze forum dyskusyjne o najlepszej lidze zawodowej Świata wciąż jest klawe, że hej! Można tu podyskutować z użytkownikami całej Polski na wszelakie tematy - zdarzają się nawet humorystyczne "smaczki" jak Losowa Kupka 2013/14. Pamiętajcie tylko, żeby nie pisać pod wpływem napojów wyskokowych, bo nie da się potem tego czytać!!! A teraz przepraszam, ale idę na Roraty z Borysem.

Musicie patrzeć na to z perspektywy Borysa, ja jestem za utrzymaniem wszystkiego tak jak było zawsze, jak za starych czasów na e-b.

Po prostu zrobimy tak, że tematy mają być dwuczęściowe, i tyle, miejsca styknie na pewno, ostatnio na forum jest calkiem dużo ciekawej dyskusji a przyrost użytkowników dzięki pozycjonowaniu tematów w google nie zaszkodzi.

Mi się wydaje ze to bardziej chodzi o ingerencję z góry.

Mi się nazwa rzygowiny nie podoba, ale to nie mój temat, i nie moja sprawa jak jest nazwany.

Ale jak się pojawi święta inkwizycja z cenzurą to szkoda będzie pisać.

A nowa nazwa tematu była jeszcze bardziej obrzydliwa niż rzygowiny. Taka dostojnie socjotechnicznie komunistycznie politycznie poprawna. Bleee

Rozczarowaniem poki co są dla mnie Wizards, zresztą podobnie jak Nets, Cavs, Bulls, czy Pistons.

Ale to z Wizards wiazałem spore nadzieje i widzialem ich jako mocny PO team.

Gortat/Nene na deskach + Beal, Wall na obwodzie i calkiem fajni rolesi w postaci Webstera i Arizy to naprawde niezele papiery na granie. Miejmy nadzieje, ze się otrząsną - dzisiaj jak rowny z rownym grali z OKC - to dobry znak.

Bulls czekaja na powrót do dyspozycji Rose'a, ale z drugiej manki rok temu bez niego byli bardzo regularni i nie powinno sie to zmieniac.

Pistonsy maja take pake na deskach, ze to az szok.

aha no i larry sanders

Edytowane przez Julius

Brakuje mi w tym wątku Derona Williamsa, jak narazie 10,8 PPG, na wyjazdach 34,8% z gry, 4,3TOPG (bilans BKN na wyjezdzie 0-3), bierna defensywa.. generalnie Brooklyn na minus ale od niego oczekuję najwięcej, bo siedzi w Nets już któryś sezon, a do tej pory tylko narzekał na brak supportu. Być może ma jakąś niedoleczoną kontuzję??