BiałaCzekolada Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Kolejna garsteczka liczb by Zach Lowe Corey Brewer and Alexey Shved, meanwhile, are 0-of-44 combined on pull-ups, per SportVU data. Best percentage so far among players taking at least 3 pull-ups per game: the great Tony Parker (50.7%). Niezłe jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Oszołomy też czasem mogą być pożyteczne, np. do tej pory jakoś mi umknęło, że Perk notuje w tym sezonie mocne 42% TS. ale on daje team spirit w szatni dlatego okc lepiej grają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 melo anthony to jest jednak game-changer i kandydat do mvp... zdobywa te swoje 26,5 pkt na mecz a knicks przegrywają 8 in a row. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Carmelo w obecnym sezonie to kandydat do LVP i ball stopper of the year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Jak co roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ten rok jest wyjątkowy. Sezon temu o tej samej porze trzymał piłkę tak samo, ale przynajmniej trafiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 ale on daje team spirit w szatni dlatego okc lepiej grają . Zapomniałeś o zasłonach. To dzięki nim Westbrook się tak urywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Lubie Melo, fajnie się go ogląda jak mu wychodzi ale jeez mam nadzieje, że nie wyląduje w LAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Harrison Barnes jest gościem, który całe życie spędza na mismatchach. Pięknie się to ogląda, ale pooglądałbym go przeciwko jakiemuś normalnemu obrońcy, a nie ciągle przepycha się z 6'4-6'6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Raptors z bilansem 6-9 załapaliby się w tej chwili na HCA w PO. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Lakers byliby trzeci na wschodzie. W pierwszej 15 pod względem SRS są dwie drużyny ze wschodu. Insane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Harrison Barnes jest gościem, który całe życie spędza na mismatchach. Pięknie się to ogląda, ale pooglądałbym go przeciwko jakiemuś normalnemu obrońcy, a nie ciągle przepycha się z 6'4-6'6 btw czy ktoś może mi wytłumaczyć --- bo słyszałem bodajże coacha Nicka który twierdził, że Barnes za 2-3 lata będzie najlepszym graczem GSW to faktycznie jakaś taka bomba z opóźnionym zapłonem ten Barnes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 btw czy ktoś może mi wytłumaczyć --- bo słyszałem bodajże coacha Nicka który twierdził, że Barnes za 2-3 lata będzie najlepszym graczem GSW to faktycznie jakaś taka bomba z opóźnionym zapłonem ten Barnes? poważnie ? sophomore year, nie grał na początku z powodu kontuzji, pózniej pierwsze mecze po 20-25min a teraz ma staty 13,3ppg/3,5rpg 50%fg 52%3pt słabo jak na 2-go roczniaka? Miał swoje dobre momenty w zeszłych PO. Co oznacza jego domniemane opóźnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 nie no ja nie mówię że koleś gra źle, tylko słyszałem, i chyba nie tylko od coacha Nicka, że to ma być w przyszłości zayebisty playa, więc pytam po prostu o opinię [poza forum e-nba i meczami ja bardzo mało o nba czytam / oglądam, prawie wcale] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Rzadko mi się zdarza, żebym w boxscorze w NBA znajdował kompletnie nieznanych mi zawodników, ale widzę, że Sixers wystawiają mocny roster.Elliot WilliamsLorenzo BrownHollis ThompsonBrandon DaviesThe fuck is this.Jak się zasymulowało kilka sezonów do przodu z nowymi rookies w NBA Live 2003, to takie rostery były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) rw30 ja tam nie wiem, nie oglądam chłopaka, ale takie opinie to pół żartem traktuję. O Corey Magette w rookie season też mówiło się że niebawem będzie robił rozpierdol. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Mameluk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 rw30 ja tam nie wiem, nie oglądam chłopaka, ale takie opinie to pół żartem traktuję. Rzetelna opinia, nie ma co xD Barnes ma bardzo dobrą kombinację skill+physical ability. Jeśli będzie dalej pracował i rozwijał swoją grę, to może zostać gwiazdą. Radzę obejrzeć kilka spotkań z ostatnich PO i wtedy łatwo sobie ocenisz, czy ten hype jest uzasadniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Myślałem, że wszyscy będziemy nagle ekspertami od Warriors, oglądając ich wszystkie mecze, nieprawdaż? Barnes ma już teraz bardzo szeroki arsenał ruchów w ataku i szczególnie ostatnio upodobał sobie hi post, bo dostaje tam piłkę przy pół głowy niższym rywalu. Obiecujące jest przede wszystkim to, że ma naturalny instynkt do zdobywania punktów i znajdowania sobie dobrej pozycji gdziekolwiek na boisku. Pamiętam, że oczekiwania wobec niego były takie, że przyjdzie z UNC jako ukształtowany ~20ppg scorer i jego "sufit" nie będzie specjalnie rósł. Okazało się, że zaczynał jedynie od wysokiego parteru, a teraz dobija do tych oczekiwań sprzed Draftu. No i byłoby wszystko pięknie i wspaniale gdyby nie to, że póki co Barnes ma tylko jedną wartość - scoring. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tmac Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 nad bobcats to wisi jakas klatwa, dzisiaj musieli spudlowac rzut wolny i liczyc na dobitke by wyrownac mecz, a walker oczywiscie przypadkiem trafil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ostatnio Shaw robi wszystko, żeby jednak potwierdzić moje słowa, że trenerem jest marnym. Darrel Arthur na SF ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi