Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Rudy G. uznał dziś za stosowne odpalić 37 rzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 DeRozan i Lowry też dorzucili od siebie po solidnej cegiełce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 17-62 z gry niezawodnego duetu, niewiarygodne. Wiggins powinien czuć się zagrożony możliwością 1# dla Toronto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 mnie ciekawi tylko jedno czy rudy gay zdaje sobie sprawę z tego jaki jest c***owy? czy żyje w przeświadczeniu że jest go-to-guyem i każdy chciałby mieć takiego w swojej drużynie. bo jak na niego patrze, na jego reakcje po trafionym pierwszym rzucie na 10 prób to mam wrażenie że to drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 to 11/37 było piękne, sprawdziłem w drugim źródle, bo nie wierzyłem. oglądałem tylko końcówkę OT i całą 2OT i selekcja rzutowa rudego nie raziła strasznie. ciekawe co on robił przez te cztery kwatry, huehue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ktoś wie ile punktów zdobył z kontry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 11/37 : OO A ja liczylem na to, ze to moze bedzie jego przelomowy sezon, hehe glupi bylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 A jest jeszcze gorzej. Średnia kariery TS 52,3%, a teraz 43,7%... to jest paranoja jakaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Może ta legendarna operacja na oczy poszła w drugą stronę i uszkodzili mu też drugie oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Z tego co pamiętam to Raptors chyba 10 asyst jako drużyna w tym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) ten mecz byl tak kure*ski do ogladania, że szok, tymbardziej że postawiłem na +202,5 w tym meczu u buka, liczyłem na szybkie tempo spotkania ale cegły padały tak szybko że przy wyniku 37-53 w połowie 3Q i kolejnej cegle pana gayTOOgay z trudem powstrzymałem się od roz$%## monitora. zasnąłem na początku 4Q i nie wiem jakim cudem Hujston udało się doprowadzić do dwóch dogrywek... Edytowane 13 Listopada 2013 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ktoś wie ile punktów zdobył z kontry? dziś obejrzę i policzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 tak mi się w oczy rzuciło jak przeglądałem box score'y - wczoraj trio z NOP, Smith, Gordon i Holiday, mieli razem dokładnie 11/37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 dzis w nocy dwóch graczy postanowiło zająć się na poważnie murarką i zakasali rękawy i na poważnie zajęli się cegłami.... Kemba Walker w meczu z Bostonem: w 35 minut FG 1/13 i 2 asysty i straty Tim Duncan był szybszy bo w 25 minut 1/12 no cóż magia moro nie zadziałała.... nie zwalnia tempa także pierwszy pick Bennett - 3/11 hickinson to samo 3/11 Melo 9/25 S5 Jazz Lucas "sto trzeci" godny pozazdroszczenia 0/7 w tym gładkie 6 baboli za 3. Frye 1/6 KG 2/9 McLemore 1/8 fany pojedynek strzelecki Yhunder @ Clippers naprzeciw siebie Lamb i Barnes zrobili po 0/5 godna jest też efektywność bo Harrison zrobił to w 7 i pół minuty...... tytuł player of the day! wędruje w jego ręce...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Jeśli nie będziemy liczyć pierwszej piątki Jazz i kolesi co pojawili się w jednym czy dwóch meczach to absolutnymi szkodnikami są o.J. Mayo -9,6/mecz Webster -9,4 /mecz Pau Gasol - 9,2/mecz Sanders - 9/mecz ( w 17 minut/mecz !!!!!! ) Pondexter - 8,9 mecz ( w 14 minut na mecz) Jennings - 8,6 Pau też już raczej ze sceny powinien zejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Pau jest beznadziejny, to co dziś z nim robił Mozgov to jest kabaret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 To jest dla mnie niepojęte, jak Lakers wygrali 4 mecze, bez Bryanta, praktycznie bez Nasha i z tak grającym Gasolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 i do tego statystycznie mieli najcięższych przeciwników (najwyższy SOS w lidze w tym momencie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Mike D'Antoni Coach of the Year ahahaha Anthony Bennett dzisiaj z Wolves obraz nędzy i rozpaczy - chyba ze 3 razy w ciągu 4 minut dosłownie wjechał piłką w ręce obrońcy po serii zwodów w tempie ruchów zawodowego szachisty, a wisienką na torcie był żałośnie spudłowany dunk, do którego zbierał się jak na moje oko całą godzinę lekcyjną i wybił się jakieś 4 cm nad ziemię. Ciężko będzie upiec z tej mąki chleb... Cavaliers powinni pozbyć się w pierwszej kolejności CJ Milesa i Waitersa, bo chłopaki zabierają swoim stylem gry jakoś 80% całej ofensywy Cavs, a pożytku poza paroma efektownymi contested jumperkami nie ma z tego żadnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Anthony Bennett dzisiaj z Wolves obraz nędzy i rozpaczy - chyba ze 3 razy w ciągu 4 minut dosłownie wjechał piłką w ręce obrońcy po serii zwodów w tempie ruchów zawodowego szachisty, a wisienką na torcie był żałośnie spudłowany dunk, do którego zbierał się jak na moje oko całą godzinę lekcyjną i wybił się jakieś 4 cm nad ziemię. Ciężko będzie upiec z tej mąki chleb... Jeszcze w ostatniej sekundzie chciał sobie %FG nabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi