Gaston Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Witam! Czy ktoś jest na tyle sprytny by odnaleźć w internetach listę meczów sezonu zasadniczego jakie planuje pokazać Canal plus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 14 minut temu, Gaston napisał: Witam! Czy ktoś jest na tyle sprytny by odnaleźć w internetach listę meczów sezonu zasadniczego jakie planuje pokazać Canal plus? ta lista jest mało warta bo i tak są zmiany co chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 W dodatku C+ często wywala mecze z "normalnego" Canal Plus Sport do jakiegoś Canal Plus GO, cokolwiek to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaston Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Godzinę temu, iglo13 napisał: ta lista jest mało warta bo i tak są zmiany co chwi Tego się obawiałem Listy nie dostane, za to zacznie się utyskiwanie na canal plus. Śmiało chłopcy, nie żałujcie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 2 minuty temu, Gaston napisał: Tego się obawiałem Listy nie dostane, za to zacznie się utyskiwanie na canal plus. Śmiało chłopcy, nie żałujcie sobie Wojtuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Jeszcze listy nie ma: pn 16 września 2019 Platforma CANAL+ przedłużyła wyłączne prawa telewizyjne w Polsce do rozgrywek zawodowej ligi koszykówki NBA. Mecze najlepszych drużyn świata będzie można oglądać w kanałach sportowych CANAL+ przez najbliższe dwa sezony. Nowa umowa gwarantuje platformie CANAL+ prawa do 154 meczów NBA w każdym z obu sezonów. Ze 109 spotkań sezonu zasadniczego, prawie 48 meczów będzie pokazywanych w najlepszym czasie antenowym w Polsce – w sobotnie i niedzielne wieczory. Umowa obejmuje także prawa do transmisji maksymalnie 36 meczów fazy play-off, w tym wszystkich finałów konferencji oraz NBA Finals. Platforma CANAL+ pokaże również NBA All-Star Weekend, który w przyszłym roku odbędzie się w United Center – hali Chicago Bulls, spotkania rozgrywane w ramach Martin Luther King Day oraz NBA Paris Game – 24 stycznia w AccorHotels Arena w Paryżu zmierzą się Charlotte Hornets z Milwaukee Bucks. W kanałach sportowych CANAL+ będzie można zobaczyć także dwa mecze w ramach Pre Season Games. Jutro o 9:00 jest powtórka nets lakers W sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaston Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) 23 minuty temu, Eld napisał: 15 minut temu, ignazz napisał: Może i tak być, że nie ma jej. Na stronce NBA w zakładce broadcaster widnieje ciągle lista z ubiegłego sezonu Z drugiej strony w dlugoterminowym programie telewizyjnym mamy, że w noc otwarcia pokażą oba mecze, następnie w czwartek GSW - Clippers, piątek Jazz - Lakers. Także można domniemywać że w redakcji c+ mają pełną listę tego co pokażą do kwietnia. Edytowane 12 Października 2019 przez Gaston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 44 minuty temu, andy13 napisał: W dodatku C+ często wywala mecze z "normalnego" Canal Plus Sport do jakiegoś Canal Plus GO, cokolwiek to jest. Bzdura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 34 minuty temu, MarcelW. napisał: Bzdura. No, no W tym wątku pojawiały się o to pytania, gdy bazując na liście transmisji (o którą pytał Gaston), zamiast meczu było info o przeniesieniu go do C+ GO. Głównie dotyczyło to NBA Sunday. Może dlatego teraz tej listy nie ma, bo marudzenie było solidne np. na ich profilu na Facebooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Godzinę temu, MarcelW. napisał: Bzdura. Sam jesteś bzdura. Przenoszą zwłaszcza niedzielne mecze o normalnej porze na jakiś canal+now którego mimo wykupionego całego dostępnego pakietu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 28 minut temu, jack napisał: Sam jesteś bzdura. Przenoszą zwłaszcza niedzielne mecze o normalnej porze na jakiś canal+now którego mimo wykupionego całego dostępnego pakietu nie mam. Now to nie Go , po pierwsze, pod drugie takie żale to konsultanta NC + kieruj, ja nie mam całego pakietu a now posiadam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 2 minuty temu, MarcelW. napisał: Now to nie Go , po pierwsze, pod drugie takie żale to konsultanta NC + kieruj, ja nie mam całego pakietu a now posiadam ... A ja piszę do tych durniów i nawet nie raczą odpowiedzieć. Dlatego nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 2 minuty temu, jack napisał: A ja piszę do tych durniów i nawet nie raczą odpowiedzieć. Dlatego nie polecam. Nie pisz tylko dzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Godzinę temu, jack napisał: Sam jesteś bzdura. Przenoszą zwłaszcza niedzielne mecze o normalnej porze na jakiś canal+now którego mimo wykupionego całego dostępnego pakietu nie mam. ten pakiet to masz w kablówce chyba wykupiony, bo na NC+ nie ma opcji byś nie miał tego kanału mając fulla pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 19 minut temu, enba1 napisał: ten pakiet to masz w kablówce chyba wykupiony, bo na NC+ nie ma opcji byś nie miał tego kanału mając fulla pakiet. UPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) 18 minut temu, jack napisał: UPC Teraz raczej nie powinno być problemu, bo wprowadzili dwa nowe programy: c+sport 3 i 4, które na kablówce pewnie możesz mieć (przynajmniej w Orange można je wykupić). Myślę, że dlatego wprowadzili te kanały. Na razie to na nich najczęściej lecą równoległe transmisje meczów polskiej piłki z głównych anten, potem pewnie wleci NBA, jak będzie kolidować z nogą. Edytowane 12 Października 2019 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Nie ma tych kanałów w UPC https://www.upc.pl/telewizja/kup/pakiety-dodatkowe/pakiet-canal-plus/?intcmp=hp-box3-canal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 13 godzin temu, Braveheart22 napisał: Teraz raczej nie powinno być problemu, bo wprowadzili dwa nowe programy: c+sport 3 i 4, które na kablówce pewnie możesz mieć (przynajmniej w Orange można je wykupić). Myślę, że dlatego wprowadzili te kanały. Na razie to na nich najczęściej lecą równoległe transmisje meczów polskiej piłki z głównych anten, potem pewnie wleci NBA, jak będzie kolidować z nogą. Na tych kanałach nie bedzię pokazywana NBA. C+Sport 3 i 4 jest do Ekstraklasy , ewentulnie wrzucą tam Lige Mistrzów w siatkówce. Reszta contentu tam nie trafi bo dostęp do tych kanałow ma CP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 45 minut temu, Mailman napisał: Na tych kanałach nie bedzię pokazywana NBA. C+Sport 3 i 4 jest do Ekstraklasy , ewentulnie wrzucą tam Lige Mistrzów w siatkówce. Reszta contentu tam nie trafi bo dostęp do tych kanałow ma CP. A to nawet nie wiedziałem, ale rzeczywiście logicznie to wygląda. CP udostępnił dla użytkowników c+ (oczywiście odpłatnie) polsaty premium pod ucl i uel, a c+ zrewanżowała się tym samym pod kątem ekstraklasy. Wyższe abonamenty na obu platformach, kasa się zgadza, wszyscy krawaciarze zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burner Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Pojawiła się rozpiska meczów. http://global.nba.com/broadcaster-schedule/ Edytowane 16 Października 2019 przez burner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi