RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Bez przesady, Amare w prime to jeden z najlepszych finisherów ever, jeśli nie najlepszy. Zajebisty screener, rolujący z zasięgiem rzutu. Taką jaką serię zagrał ze Spurs nie zagrał nikt. To co się robi z Amare, Nasha, AI3 po latach to jest smutne. Sorry, ale niewielu się starzeje jak Duncan. Nawet ja przy całym swoim hejterstwie Bryanta, nie neguję tego, że był kimś, a tutaj się robi z Amare biednego krewnego Ala Jeffersona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Bez przesady, Amare w prime to jeden z najlepszych finisherów ever, jeśli nie najlepszy. Ktoś tu sie z żartami 5 dni spóźnił Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Ice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Indiana 23 pkt w 24 minuty a do tego - 32, jak dla mnie jak trafią na Kniksów to polegną, no chyba, że przez te kilka ostatnich gier się coś zmieni (np. wygrana w Miami). Jeśli z Heat dostaną soczysty blowout to moim zdaniem mogą wykupić sobie wakacje na pierwsze dni maja. Hibbert - 9min, 0/5 z gry. 0 pkt, 0 zb, 0 ast, 0 blk, 1 strata. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Pozioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncan_24 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzisiejszy mecz przeleje czarę goryczy i trener Vogel straci pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wut? Czemu Vogel mialby tracic posade? Jakby Pacers pojechali na ryby po pierwszej rundzie to wiadomo ze poleci, ale teraz? na 2 tygodnie przed PO? Nadal jestem niepoprawnym optymista, w PO zepna sie i pokaza na co ich stac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Danny Granger zanosi się pewnie śmiechem.Koszmarnie to wygląda na finishu sezonu, a był moment w którym naprawdę w nich wierzyłem.Roy Hibbert who? Stary poczciwy Kwame wyglądał lepiej niż on w tej chwili. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncan_24 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Wut? Czemu Vogel mialby tracic posade? Jakby Pacers pojechali na ryby po pierwszej rundzie to wiadomo ze poleci, ale teraz? na 2 tygodnie przed PO? Nadal jestem niepoprawnym optymista, w PO zepna sie i pokaza na co ich stac Bo łatwiej zmienić trenera niż wypierniczyć kilku szkodliwych grajków. A poważnie rzecz biorąc Vogel wygląda niczym Donald Tusk w IV RP. Liczy, że się samo wszystko naprawi, kryzys przeminie, konkurencja sama się wykończy. Na dzień dzisiejszy Pacers wylatują z p.o. w pierwszej lub drugiej rundzie. Nowy doświadczony trener mógłby zapanować nad podziałami w szatni, bo chyba tam tkwi główne źródło problemu Pacers. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez duncan_24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Mnie szczerze irytuje, że Vogel dłużej niż do połowy IV kwarty trzymał starterów (oczywiście pomijając Hibberta), to wygląda tak, jakby porażka u siebie z Hawks 13 a nie 23 punktami miała trochę oszukać fanów Pacers, którzy przecież głupcami nie są. Ja bym na jego miejscu po 3-4 minutach IV kwarty ściągnął resztę pierwszej piątki i posadziłbym wszystkich na ławce na kolejny mecz (może poza Westem), może to by na nich jakoś wpłynęło. Wygląda na to, że Pacers w pierwszej rundzie zmierzą się z Bobcats bądź Wizzards, jedni i drudzy nieźle się z nimi matchup'ują (szczególnie, jeśli w przypadku WW wróci Nene). Natomiast jeśli traf będzie chciał, że w ewentualnej drugiej rundzie trafią na Bulls, to moim zdaniem polegną w 6 meczach. Nowy doświadczony trener mógłby zapanować nad podziałami w szatni, bo chyba tam tkwi główne źródło problemu Pacers. Tu się zgadzam, tylko jakoś żadne nazwisko nie przychodzi mi do głowy. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Pozioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncan_24 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Larry Bird. Nikt inny nie wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ale HC nie zwalnia sie 2 tygodnie przed playoffs, litosci. Oni sami musza sie ogarnac, nikt inny za nich tego nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie zwalnia się w przypadku kilku porażek (jak np. Miami w marcu), kontuzji itd. lub gdy nie ma się szybkiego zastępstwa, ale Indiana nie gra źle, gra po prostu mega fatalnie, nie ma na co czekać, Bird powinien wziąć odpowiedzialność jako najważniejsza osoba w klubie i przejąć stery, nawet jeśli nie uda mu się wskrzesić Indiany z pierwszej połowy sezonu to ciężko liczyć, że Vogel sam ogarnie ten zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 panika na forum zawsze na propsie. Na początku sezonu Vogel to był COTY, wymieniany bez zastanowienia jako jeden z najlepszych w lidze, Pacers to byli mistrzowie NBA a Minny miała namieszać w PO. Spokojnie. Vogel robi tam cały czas dobrą robotę a rozliczany powinien być (i będzie) za PO. Mamy kwiecień, więc nie ma znaczenia kto jest w jakiej formie bo liczy się tylko PO. Tyle lat i cały czas to samo na forum. Rozumiem, że wy bez zastanowienia wyrzucilibyście trenera jednego z contenderów chwile przed PO, tylko dlatego, że gra się nie układa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hibbert oglądał King Of The Hill w przerwie meczu w szatni lol iks de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nic tak nie cieszy z rana jak szmacenie Indian z Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 OT: Kto jest Waszym ulubionym komentatorem i ekspertem? U mnie wygrywa para Mike Breen (BANG!) i JvG. Dalej Marv Albert z Stevem Kerrem. Kevin Harlan mi się przejadł - wina 2K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wygląda na to, że Pacers w pierwszej rundzie zmierzą się z Bobcats bądź Wizzards, jedni i drudzy nieźle się z nimi matchup'ują (szczególnie, jeśli w przypadku WW wróci Nene). Natomiast jeśli traf będzie chciał, że w ewentualnej drugiej rundzie trafią na Bulls, to moim zdaniem polegną w 6 meczach. ja sie nie zdziwie jak jechany na forum Al Jefferson rozjedzie w kliku meczach Hibberta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ja sie nie zdziwie jak jechany na forum Al Jefferson rozjedzie w kliku meczach Hibberta Sorry, ale teraz to Hibberta rozjechałby nawet wąs Byrona Mullensa. Straszne rzygi gra Indiana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 myslę ze Big Al nie rozjedzie i to będzie własnie takie znamienne w dzisiejszym NBA dawno nie widziałem aby tak wg założeń jakis center rozjeżdzał kogos tak wg. wyliczeń przedseriowych okres dominacji wysokich się chyba skończył ostatni taki wyskok miał chyba Zachary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 IV RP Ktoś tu umie podróżować w czasie? Najciekawsze jest to, że w Pacers z championship level teamu stali się Milwuakee Bucks level teamem (drużyną,w której nie ma żadnego grającego co najmniej dobrze zawodnika). Tu nie ma mowy o jakimś kryzysie, to jest totalna zapaść. Jeszcze najlepsze jest to, że w środku tego widnieje wygrana z Heat (z grającym na godmodzie i wallhacku Leebronem). O co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dobra, mam teorię. Nie wiem na ile to jest realne, ale może oni po prostu siedzą non stop na siłce i szykują się na playoffs? Teraz odstawią ciężary i zaczną wracać na swój poziom, a zrobiona teraz podbudowa zaprocentuje w finałach. Teza karkołomna, ale no k****, niemożliwe jest tak się stoczyć, nie dokonując praktycznie zmian w składzie. Inna hipoteza - kolesie nawzajem pukali swoje żony/narzeczone i teraz wszystko wyszło na jaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi