Skocz do zawartości

Random shit 13/14

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Co do tego Affalo to się zastanawiam czy on w ogóle jest transferable. Masz gościa, który poza kolesiami na rookie contract jest w wąskim gronie zawodników gdzie stosunek umiejętności do zarobków jest na korzyść umiejętności to raczej się go powinno trzymać.

Nie wiem jakie założenia czasowe stawiają sobie drużyny przebudowywujące się ale mam nadzieję że Orlando nie chcę być wiecznymi Sacramento Kings gdzie co roku czekają na końcówkę czerwca. W przyszłym roku już powinni zacząć myśleć o Play-off, niezależnie od wyniku tego draftu, tym bardziej że widać tankowanie na wschodzie w tym roku jest trudniejsze niż się mogło wydawać.

Z Oladipo raczej chcą zrobić pg, a na tą chwilę może poza Harklessem sufit reszty zawodników jest poza zasięgiem tego co prezentuje Affalo.

Afflalo raczej bedzie za stary jak juz jego ziomki wejdą w prime no i niewykluczone ze sam sie wkurwi tym tankowaniem.

Dla mnie Oladipo to SG, nie da sie z kogos zrobic PG. PG jestes albo nie jesteś. Szczegolnie ze ostatnio mamy fc*** dobrych PG i nie powinno byc ORL trudno kogos dokoptowac, draftem, tradem, czy FA

Afflalo raczej bedzie za stary jak juz jego ziomki wejdą w prime no i niewykluczone ze sam sie wkurwi tym tankowaniem.

Dla mnie Oladipo to SG, nie da sie z kogos zrobic PG. PG jestes albo nie jesteś. Szczegolnie ze ostatnio mamy fc*** dobrych PG i nie powinno byc ORL trudno kogos dokoptowac, draftem, tradem, czy FA

Wiesz Westbrook przychodząc do ligi był jak dla mnie rasowym rzucającym obrońcą i jakoś dało się go przerobić na rozgrywającego

Akurat o dublowanie z Oladipo jakoś bardzo bym się nie martwił, Afflalo na sf też krzywdy nie robi. Po sezonie spadają kontrakty Hedo i Gilebrta, trochę kaski będzie, pick w top 5 też prawdopodobny, w dodatku Orlando to nie najgorsza miejscówka. GM wygląda na w miarę kumatego gościa i jak dobrze to rozegra to kto wie czy w przyszłym sezonie, przy tak słabym wschodzie nie trzeba będzie się zacząć liczyć z Orlando. Na miejscu i zarządu i Afflalo nie wykonywałbym jakiś nerwowych ruchów.

Wiesz Westbrook przychodząc do ligi był jak dla mnie rasowym rzucającym obrońcą i jakoś dało się go przerobić na rozgrywającego

Gra na PG, ale czy jest rozgrywającym to bym dyskutował. Westbrook jak był scorerem, tak został scorerem, taki z niego PG jak z Wade'a

afflalo powinien zostać puzczony gdzies indziej bo juz wiecej takiej wartosci na rynku jak moze miec w tej chwili nie bedzie mial. Kolejna rzecz to to ze zabiera czas i pilke mlodym, fajnie ze robi cyferki ale nawet z takimi statsami jestesmy druzyna na poziomie 6 zw i 12 por. Harkless prezentuje sie tak sobie ale ostatnio spada w rotacji za mooore i chociazby ten problem zostal by rozwiazany po transferze arrona. Na dodatek nie gra jeszcze harris.

lubie ogladac roonie price'a w obronie.

W ostatnim meczu siedziały mu jumpery czy w końcu ruszył dupę pod kosz?

Jego midrange jumper to skarb. Wiele drużyn ustawia defensywę, by przeciwnik oddawał takie rzuty. Dla Lamarcusa taki jumperek to jak zawiązać buta. Easy shot. Nie każdy musi mieć całą serię zagrać, ważne by w ogólnym rozrachunku był skuteczny w tym co robi, nawet jeśli się to opiera to na jednym zagraniu.

Nie każdy musi mieć całą serię zagrać, ważne by w ogólnym rozrachunku był skuteczny w tym co robi, nawet jeśli się to opiera to na jednym zagraniu.

Tylko on jest jednym z najlepszych na post upie zawodników w lidze i za każdym razem kiedy akcje bliżej kosza stanowią 3 z jego 18 rzutów zamiast 11 z 18, należy mu stawiać zarzuty o niegospodarność i działanie na szkodę spółki.

Tylko on jest jednym z najlepszych na post upie zawodników w lidze i za każdym razem kiedy akcje bliżej kosza stanowią 3 z jego 18 rzutów zamiast 11 z 18, należy mu stawiać zarzuty o niegospodarność i działanie na szkodę spółki.

No chyba że ma taki mecz jak z Thunder gdzie z lewej strony kosza trafiał wszystko a dokładnie 7/9 ( z czego jedno pudło miał dokładnie z linii trumny - nie wiem moze za blisko obręczy był) a z pola 3 sekund 4/8

afflalo powinien zostać puzczony gdzies indziej bo juz wiecej takiej wartosci na rynku jak moze miec w tej chwili nie bedzie mial. Kolejna rzecz to to ze zabiera czas i pilke mlodym, fajnie ze robi cyferki ale nawet z takimi statsami jestesmy druzyna na poziomie 6 zw i 12 por. 

Mam po prostu wrażenie, że zarząd Orlando chcę grać o coś szybciej niż się wszystkim wydaję i mają narzędzia żeby to urzeczywistnić już w przyszłym sezonie a Arron może być ważną częścią tego.

Inna sprawa, że przy tak zawyżonej cenie nie za bardzo widzę co by z tym Afflalo można było zrobić. Drużyny, które już teraz grają o coś albo są napakowane na jego pozycji albo nie za bardzo mają czym handlować. Jedyne opcję jakie widzę to albo historia zatacza koło i leci do Detroit za Monroe albo Cavs robią jakąś paczkę z Waitresem.

Edytowane przez Lewy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.