Skocz do zawartości

Random shit 13/14

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Michael Kidd-Gilchrist złamał rękę... no to trochę czasu go nie zobaczymy (chociaż czy ktoś w ogóle Charlotte ogląda?)

A co do Toronto - GSW... dobrze, było przebudzić się wcześniej ;-) Kapitalna końcówka w wykonaniu GSW a żenująca w wykonaniu Raptors... chyba już 9 raz z rzędu przegrali u siebie i to jeszcze w takim stylu...

Czyż Afflalo to nie jest w top3 kolesi do wyciągnięcia przez contendera w tym roku ? 2-3 letni kontrakt na niecałe 8 baniek, 3+D+ballhandling - prawie kompletny jest. Może jakis 3-way deal z Pacers ?

Oby, po cichu bardzo liczę na taki ruch. Już pisałem o tym w temacie Pacers. Idealny na teraz i na później na wypadek przepłacenia Lance'a przez kogoś w lato. 

pierwsze słyszę ????

Nie wiem na ile wiarygodna jest wikipedia, ale to właśnie tam mi się to obiło o oczy:

Beginning in 2014, the NBA finals will also now be played in a 2–2–1–1–1 format, after NBA team owners unanimously voted to the change away from a 2-3-2 format on October 23, 2013.[1]

The first round will be return to a best-of-five series starting in 2015 NBA Playoffs and beyond.

W Nets może jeszcze nie zaczęło wrzeć, ale na horyzoncie jest pierwsza ofiara tragicznego bilansu. Lawrence Frank został wydymany z roli top asystenta Kidda, Nets chcieli go pozostawić w sztabie, ale w innej roli, pozbywając się go z ławki. Jak widać Frankowi to się nie za bardzo spodobało i chce, żeby Kiddowi ktoś inny ustawił D, zaś samemu szukał pomocy prawnika, który uwolni go z Brooklynu. 

Jakoś mi to zupełnie umknęło. Strasznie kiepsko, że I runda będzie best-of-5. Tyle czasu człowiek czeka na kwiecień i go dymają na szaro z potencjalnych 16 spotkań.

z reguły pierwsza runda to jedna zacięta seria [seedy 4th & 5th] a poza tym jakieś 4:0 i 4:1

słuszna decyzja, więcej szans na niespodzianki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.