Skocz do zawartości

Random shit 13/14

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 17.04.2014 o 08:00, Kraso napisał(a):

Szmaty? Inteligentne rozegranie końcówki sezonu, tak by trafić na słabszego przeciwnika, czyni z Nets szmaty?

Widzimy się w pierwszej rundzie...

Dobra sory - poniosło mnie. Wszystko zweryfikuje boisko. W każdym bądź  razie tak robić się nie powinno i mam nadzieję, że Nets dostaną nauczkę.

a jakie emocje w Minnesocie były, to był mecz o mistrzostwo :P:D Biedna Sota na koniec rs by chociaż sweepa Jazz sprzedała pierwszy raz w histori jej istnienia. Słowem to przejebane i kłaniają się ruchy khana, i chyba jego następcy też patrząc po tegorocznym drafcie, jeśli to jest szczyt tego na co stać T'wolves. Ja wiem kontuzje itd. ale 10 miejsce na zachodzie, i ten Love który sieka takie epic staty i jakoś specjalnie się to nie przekąłda na wyniki

W dniu 17.04.2014 o 11:41, leeewy napisał(a):

Kolejne ciekawostki statystyczne, tak już na koniec tego sezonu.

Z głowy, więc moępopełnić jakieś karygodne błędy ;-). Najwięcej zdobytych pkt w historii NBA, najwięcej trójek na mecz. Lakers/Celtics/Knicks - 89-157 (.396).

Piłem wczoraj - o co tu chodzi, bo nie ogarniam - dużymi literami proszę... Mam pewną koncepcję o co może chodzić, ale chcę mieć pewność...

W dniu 17.04.2014 o 11:38, mac napisał(a):

Dieng i Rubio nie są ciency. Lepsi niż jakikolwiek gracz lolkers (poza Pau-Kobe).

co tylko pokazuje siłę Lakers w tym sezonie. jak oni wygrali więcej meczów niż Boston czy Utah, nie mam pojęcia.

a co do Wolves - ich atak bez Love'a na parkiecie totalnie się załamuje. Dieng został wynaleziony zbyt późno. Rubio mocno ogranicza brak rzutu.

W dniu 17.04.2014 o 11:48, Benon napisał(a):

Piłem wczoraj - o co tu chodzi, bo nie ogarniam - dużymi literami proszę... Mam pewną koncepcję o co może chodzić, ale chcę mieć pewność...

Chyba chodzi o to, że nadchodzą piękne czasy, gdzie najbardziej mainstreamowe ekipy jak Lakers, Celtics i NYK będą się modlić o awans do PO.

W dniu 17.04.2014 o 11:48, Jendras napisał(a):

co tylko pokazuje siłę Lakers w tym sezonie. jak oni wygrali więcej meczów niż Boston czy Utah, nie mam pojęcia.

a co do Wolves - ich atak bez Love'a na parkiecie totalnie się załamuje. Dieng został wynaleziony zbyt późno. Rubio mocno ogranicza brak rzutu.

Co wy z tym Diengiem. Koleś ma parę dobrych meczy, spory potencjał, ale na dzień dziesiejszy to nie jest w top 20 na swojej pozycji. Rubio w ataku jest obusiecznym ostrzem, przecież już to było wałkowane, że często bardziej przeszkadza niż pomaga.

Sota ma z dupy skład to nie ma się co dziwić, że na mocnym zachodzie odpadła w grudniu z walki o PO

W dniu 17.04.2014 o 12:19, Jendras napisał(a):

Nie robię z Dienga top 20, ale w sytuacji, w której Wilkom ewidentnie brakuje shotblockera, tak późne wykorzystanie go może zastanawiać.

Adelmans classic.

Chodziło mi bardziej o zdziwienie bilansem Soty i wyciąganie Rubio i Dienga jako przykładu sidekicków

Cóż, temat miłości Adelmana do rookies był już wałkowany. Gdyby nie kontuzja Peka, to Dieng do końca sezonu zapoznawałby się z ligą metodą przez patrzenie.

Swoją drogą nie mogę wyjść z podziwu, jak taki chłop jak Nikola może blokować tylko 0,4 rzutu na mecz.

W Minny czas poważnych decyzji, bo w tej konfiguracji zespół nie ma najmniejszych szans na cokolwiek. No i kwestia Love;a, który najchętniej by się spakował i wyruszył do Kalifornii. Ciekawe, jak T-Wolves rozwiążą ten problem. Obstawiam znaną i lubianą przez GM taktykę pt. Chowamy głowę w piasek/Błagam, nie odchodź !!

W dniu 17.04.2014 o 12:30, blackmagic napisał(a):

Chodziło mi bardziej o zdziwienie bilansem Soty i wyciąganie Rubio i Dienga jako przykładu sidekicków

Ja tylko zanegowałem, że każy z Soty to cienias. Bilans Minny jeśli ma mnie dziwić, to że jest taki wysoki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.