microlab Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Może to jednak rzeczywiście błędy sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kevin Pelton używa do oceny wartości zawodnika WARP ( ma on swoje wady ma i plusy - moim zdaniem jest lepszy niż PER używany tu dość często) Najgorsza 10 zawodników wg WARP to Kendrick Perkins Thunder -0.70Nemanja Nedovic Warriors -0.75Jeffery Taylor Bobcats -0.79Kelly Olynyk Celtics -0.80Anthony Bennett Cavaliers -1.00Udonis Haslem Heat -1.12Tyshawn Taylor Nets -1.13Jason Smith Pelicans -1.19Ersan Ilyasova Bucks -1.58John Lucas III Jazz -1.58Ben McLemore Kings -1.86 Jak się popatrzy że duża część to zawodnicy ostatniej loterii draftowej to coś czuje że to chyba będzie jeden z najgorszych draftów w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 pomimo bilansu Bucks zaskakuje tutaj obecność Ersana, McLemora również, który początek sezonu miał całkiem udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ilyasova jest grubo połamany od początku sezonu i gra jak sraka, więc nie wiem czemu tu się dziwisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no to wszystko jasne generalnie wolałbym chyba maraton z Warsaw Shore od zagłębiania się w niuanse rosteru Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Może to jednak rzeczywiście błędy sędziów. jakoś rok temu w przypadku Lakers to nie były tylko "błędy sędziów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Prowadzić 123-106 na 4:48 przed końcem i wtopić...no komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Trochę OT, ale: widzieliście blok Nene na LBJ? Rzadko kiedy LeBron dostaje takie czapy. Ale to i tak za mało, żeby się zmieściło w TOP 10 Plays of the Night. To i tak za mało, żeby był chociaż dodany klip na YT z tym blokiem. Ba - to nadal za mało, żeby zmieścić to w 2-3 minutowy skrót na NBA.com. Bez tego dickridingu chyba wszystkim byłoby lepiej, przecież James tego nie potrzebuje. No k****. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez leeewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=CikztTZJF8A Tutaj jest ta kultowa już czapeczka, na nba.com pod meczem WAS - MIA też jest pod nieco mylącym tytułem "down with the king". Fakt faktem dziwne, że taka soczysta pizda nie załapała się do niemal trzyminutowego skrótu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LFcngRUqPaU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 I nawet Harlan zamknął japę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 mnie wkurwiło ze przez 2 dni najpopularniejszy był wsad gorata na nba.com we wtorek i środę ten co zmienił rękę przy wsadzie był to nawet dunk of the night, a w Top 10 w tym dniu się nie znalazł czego nie kumam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ale przecież on nie zmienił ręki przy wsadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie można do Europy zaprosić Clippers,Warriors czy nawet Wizards.Mecz Nets-Hawks raczej nie jest świetną reklamą NBA na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 You can watch every NBA game from 20-26 January with a Free Trial of NBA LEAGUE PASS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 You can watch every NBA game from 20-26 January with a Free Trial of NBA LEAGUE PASS! A trzeba mieć kartę i wklepać numer, żeby z tego triala korzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A trzeba mieć kartę i wklepać numer, żeby z tego triala korzystać? jeśli nic się nie zmieniło to na pewno tak. ja tak robiłem w tamtym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja wpisywalem nr z karty płatniczej i też pasowało więc nie trzeba mieć koniecznie karty kredytowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czemu k**** Pacers go nie podpisali. JAMES JOHNSON is freakin beast outta Earth. W sumie nie wiem do kogo go porównać, bo nawet nie potrafię ocenić jego wzrostu. W ataku wydaje mi się 6-4, a w obronie jakieś 6-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 I podobno to świr, więc nikt nie chciał go podpisać, dla mnie to taki Gerard Wallace z dobrych czasów, ciekawe ile jest jeszcze takich zawodników wciąż wolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi