wbT Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Michael Kidd-Gilchrist złamał rękę... no to trochę czasu go nie zobaczymy (chociaż czy ktoś w ogóle Charlotte ogląda?) A co do Toronto - GSW... dobrze, było przebudzić się wcześniej ;-) Kapitalna końcówka w wykonaniu GSW a żenująca w wykonaniu Raptors... chyba już 9 raz z rzędu przegrali u siebie i to jeszcze w takim stylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A co do Toronto - GSW... dobrze, było przebudzić się wcześniej ;-) Kapitalna końcówka w wykonaniu GSW a żenująca w wykonaniu Raptors... chyba już 9 raz z rzędu przegrali u siebie i to jeszcze w takim stylu... Przecież mecz był w Oakland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) tfu... na wyjeździe oczywiście grali, chodziło mi o Oracle Arena. Niewyspanie robi swoje edit: dzięki Karpik za zwrócenie uwagi Edytowane 4 Grudnia 2013 przez wbT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Od kiedy wiadomo że I runda, począwszy od plej off 2015, wraca do systemu best of 5? Nie od momentu w którym zatwierdzili powrót do finałów 2-2-1-1-1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Czyż Afflalo to nie jest w top3 kolesi do wyciągnięcia przez contendera w tym roku ? 2-3 letni kontrakt na niecałe 8 baniek, 3+D+ballhandling - prawie kompletny jest. Może jakis 3-way deal z Pacers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Od kiedy wiadomo że I runda, począwszy od plej off 2015, wraca do systemu best of 5? Nie od momentu w którym zatwierdzili powrót do finałów 2-2-1-1-1? pierwsze słyszę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Czyż Afflalo to nie jest w top3 kolesi do wyciągnięcia przez contendera w tym roku ? 2-3 letni kontrakt na niecałe 8 baniek, 3+D+ballhandling - prawie kompletny jest. Może jakis 3-way deal z Pacers ? Oby, po cichu bardzo liczę na taki ruch. Już pisałem o tym w temacie Pacers. Idealny na teraz i na później na wypadek przepłacenia Lance'a przez kogoś w lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 pierwsze słyszę ???? Nie wiem na ile wiarygodna jest wikipedia, ale to właśnie tam mi się to obiło o oczy: Beginning in 2014, the NBA finals will also now be played in a 2–2–1–1–1 format, after NBA team owners unanimously voted to the change away from a 2-3-2 format on October 23, 2013.[1] The first round will be return to a best-of-five series starting in 2015 NBA Playoffs and beyond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 pierwsze słyszę ???? ja również Oby, po cichu bardzo liczę na taki ruch. Już pisałem o tym w temacie Pacers. Idealny na teraz i na później na wypadek przepłacenia Lance'a przez kogoś w lato. za mało amunicji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jakoś mi to zupełnie umknęło. Strasznie kiepsko, że I runda będzie best-of-5. Tyle czasu człowiek czeka na kwiecień i go dymają na szaro z potencjalnych 16 spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tak po cichutku i w spokoju Dirk robi prawie 50/40/90 przy 21ppg. Jak dobrze zawieje, to na koniec kariery wskoczy na 6 miejsce pod względem zdobytych punktów, a po tym sezonie zakręci się gdzieś ok. 11-12 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 W Nets może jeszcze nie zaczęło wrzeć, ale na horyzoncie jest pierwsza ofiara tragicznego bilansu. Lawrence Frank został wydymany z roli top asystenta Kidda, Nets chcieli go pozostawić w sztabie, ale w innej roli, pozbywając się go z ławki. Jak widać Frankowi to się nie za bardzo spodobało i chce, żeby Kiddowi ktoś inny ustawił D, zaś samemu szukał pomocy prawnika, który uwolni go z Brooklynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Coś nigdzie nie znalazłem tego o skróceniu pierwszej rundy (inna sprawa, że za wiele nie szukałem, fakt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pamiętam jak pisali o przegłosowaniu formatu finałów, nic tam nie było o best of 5. I call bullshit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jakoś mi to zupełnie umknęło. Strasznie kiepsko, że I runda będzie best-of-5. Tyle czasu człowiek czeka na kwiecień i go dymają na szaro z potencjalnych 16 spotkań. z reguły pierwsza runda to jedna zacięta seria [seedy 4th & 5th] a poza tym jakieś 4:0 i 4:1 słuszna decyzja, więcej szans na niespodzianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 jak nie wsadzę palucha to też nie uwierzę... a wiarę mam głęboką... to potwierdzone info bo spurs mają w zwyczaju jeden z 2 pierwszych meczy przegrywać u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Polecam obczaić wideo z bójki Sandersa, jest dość polewkowe. http://www.wisn.com/news/south-east-wisconsin/milwaukee/citations-issued-against-milwaukee-bucks-star-larry-sanders-in-bar-fight/-/10148890/23289598/-/bgh8cmz/-/index.html?absolute=true&utm_source=dlv No tam na łyżwach jeździ czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Fajna sprawa wyjść na solo z takim Sandersem (czy innym graczem), jest co opowiadać później na starość. Jestem ciekawy jak by to wyglądało, gdyby Larry nie miał na sobie butów do trenowania moonwalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Od 15 minut mam polew z Sandersa jak mu się nogi rozjeżdżąją - dość ;D Wygląda jak pies, któremu rzuciło się kość na zamarznięte jezioro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 To mi bardziej wygladało na swoisty samczy taniec dyskotekowy a nie 'bar fight' ------------ btw. zmienianie formatów playoff co chwila też do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi