kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Tym tokiem myślenia możemy zrobić lajnap z Samów Bowie i Olowokandich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Tym tokiem myślenia możemy zrobić lajnap z Samów Bowie i Olowokandich Oni też nie mieli jak się wykazać z powodu kolan z wykałaczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Lakers 03/04 to 3, 8, 13, 16 i 53 . Więc deklasacja. Nie ma c***a, nie ma drugiego teamu z 4 pickami z pierwszej rundy all-time draftu Dalej wysoko by pewnie byli wspomniani Spurs, Boston 10/11 z 3, 12, 34, 35, 36, Bulls 98 z 2,15, 23 i 122. Dalej LAl 12/13 i Miami 12/13, bo Batteri Bosh, Lebron, Allen, Wade to jest też 5 picków. Boston z lat 85-86 do paczki DJ+ Bird + MCHale dorzuć sobie Waltona w jego dwuletnim primie kiedy rozpierdolił ligę jak chciał i gdzie chciał. Paczka McHale z Waltonem pod koszem jest nie do przejście. Moim zdaniem lepsza ekipa niż Lakers 03/04 bo tam jednak w primie to nie wiem jak by się dzielili piłką - graliby trzema???? Plus Karl z Shaqiem i obrona picków??? A co Leonarda jest takie nowe pluso minusy oparty na p2p i z niego wychodzi że Leonard jest 9 graczem ligi z największym wpływem na obronę z czołowej 10 tki zbliżony ma tylko Noah. Praktycznie Leonard ma pozytywny wpływ i na obronę i na zbiórki i na ofensywę Spurs - jak widać Spurs poza Duncanem i Manu produkuja mnóstwo graczy których dopiero zaawansowane statystyki sa w stanie docenić Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Boston z lat 85-86 do paczki DJ+ Bird + MCHale dorzuć sobie Waltona w jego dwuletnim primie kiedy rozpierdolił ligę jak chciał i gdzie chciał. Paczka McHale z Waltonem pod koszem jest nie do przejście. Moim zdaniem lepsza ekipa niż Lakers 03/04 bo tam jednak w primie to nie wiem jak by się dzielili piłką - graliby trzema???? Plus Karl z Shaqiem i obrona picków??? Kobe wtedy grał więcej bez piłki, każdy poza Shaqiem ma świetny range, więc jest spacing, obrona na obwodzie to kozak, Payton+Kobe+Horry, przy okazji nie wiem kto by miał grać te picki? McHale? A co Leonarda jest takie nowe pluso minusy oparty na p2p i z niego wychodzi że Leonard jest 9 graczem ligi z największym wpływem na obronę z czołowej 10 tki zbliżony ma tylko Noah. Praktycznie Leonard ma pozytywny wpływ i na obronę i na zbiórki i na ofensywę Spurs - jak widać Spurs poza Duncanem i Manu produkuja mnóstwo graczy których dopiero zaawansowane statystyki sa w stanie docenić Wedle rapmu ma -0,5 i -0,3 w ataku i w defensywie. Wiedziałem, że to kiepski stat, najlepsze, że Karpik upierał się na podstawie tych statów, że po prostu one oddają poziom gry Kawhiego, który jest po prostu przereklamowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Oni też nie mieli jak się wykazać z powodu kolan z wykałaczek? Nie, tylko Bowie, Olowokandi był po prostu wybrany przed Vincem, Dirkiem, Piercem i paroma innymi AllStarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie, tylko Bowie, Olowokandi był po prostu wybrany przed Vincem, Dirkiem, Piercem i paroma innymi AllStarami. Ok, obaj wysocy, obaj #1. Jednak czy Oden w 82 grach nie pokazał więcej niż Olowokandi w całym swoim staczaniu się w dół? Serio gość zasługuje na takie porównanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Kim jest Oden? Kim mógłby być, to jest wróżenie z fusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Boston z lat 85-86 do paczki DJ+ Bird + MCHale dorzuć sobie Waltona w jego dwuletnim primie kiedy rozpierdolił ligę jak chciał i gdzie chciał. Paczka McHale z Waltonem pod koszem jest nie do przejście. Moim zdaniem lepsza ekipa niż Lakers 03/04 bo tam jednak w primie to nie wiem jak by się dzielili piłką - graliby trzema???? Plus Karl z Shaqiem i obrona picków??? A co Leonarda jest takie nowe pluso minusy oparty na p2p i z niego wychodzi że Leonard jest 9 graczem ligi z największym wpływem na obronę z czołowej 10 tki zbliżony ma tylko Noah. Praktycznie Leonard ma pozytywny wpływ i na obronę i na zbiórki i na ofensywę Spurs - jak widać Spurs poza Duncanem i Manu produkuja mnóstwo graczy których dopiero zaawansowane statystyki sa w stanie docenić bo Pop to w sumie nabijacz statystyk tylko ze tych zaawansowanych bleee epicka ta dyskusja w dziale spurs o kolanach Prime Odena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Kobe wtedy grał więcej bez piłki, każdy poza Shaqiem ma świetny range, więc jest spacing, obrona na obwodzie to kozak, Payton+Kobe+Horry, przy okazji nie wiem kto by miał grać te picki? McHale? Wedle rapmu ma -0,5 i -0,3 w ataku i w defensywie. Wiedziałem, że to kiepski stat, najlepsze, że Karpik upierał się na podstawie tych statów, że po prostu one oddają poziom gry Kawhiego, który jest po prostu przereklamowany Rappar a jesteś pewien że używasz RAPM nie skażonego box scorem ?? Bo wg EZPM Def100 - ma def 3,78 co stawia go na drugiim miejscu w lidze po Hibbercie dla tych którzy rozegrali więcej niz 1000 posiadań. A off 100 ma 1,59 co nie jest jakieś wybitne ale to jest mniej więcej poziom Raya Allena , Westbrooka czy Paula George'a Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A co Leonarda jest takie nowe pluso minusy oparty na p2p W sensie ezPM? Tam boxscore króluje przecież. Rappar a jesteś pewien że używasz RAPM nie skażonego box scorem ?? Według RAPM bez boxscore ma 0.3 O i 1.13 D w tym sezonie i -0.34 O, -1.34 D w poprzednim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Rappar a jesteś pewien że używasz RAPM nie skażonego box scorem ?? Bo wg EZPM Def100 - ma def 3,78 co stawia go na drugiim miejscu w lidze po Hibbercie dla tych którzy rozegrali więcej niz 1000 posiadań. A off 100 ma 1,59 co nie jest jakieś wybitne ale to jest mniej więcej poziom Raya Allena , Westbrooka czy Paula George'a Na pewno, to był rapm, który dał Karpik jako ten jedyny prawdziwy bez boxscore. Z tym, że za sezon 2012/2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ale Ely mówi o tym sezonie, a nie o poprzednim. i Kawhi według RAPM teraz wypada bardzo dobrze jak na obwodowego w obronie oraz tak sobie (ale ciągle pozytywnie) w ataku - przy czym u niego widać znaczną poprawę w grze po powrocie z kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wedle rapmu ma -0,5 i -0,3 w ataku i w defensywie. Wiedziałem, że to kiepski stat, najlepsze, że Karpik upierał się na podstawie tych statów, że po prostu one oddają poziom gry Kawhiego, który jest po prostu przereklamowany Ja jebie, każdy jest albo przereklamowany albo niedoceniany... Jest ktoś w lidze kto odpowiada Twoim standardom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 rappar napisał, że wg karpika leonard jest przereklamowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 My bad. Przeczytałem złe słowo o Kawhim i musiałem podnieść miecz. Już taki jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 My bad. Przeczytałem złe słowo o Kawhim i musiałem podnieść miecz. Już taki jestem. Zawsze mozesz sie zmienić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zawsze mozesz sie zmienić! "Życie jest zmianą. Jeśli przestaniesz się zmieniać - przestaniesz żyć." c***, chyba masz rację. Chcę żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja jebie, każdy jest albo przereklamowany albo niedoceniany... Jest ktoś w lidze kto odpowiada Twoim standardom? Nie każdy, sytuację już wyjaśnił Przem, gdzie źle przeczytałeś mój post. A po prostu jak słyszę, że Lillard jest lepszy od Parkera, to już nie tyle nóż, czy miecz, ale bazookę staram się ogarnąć. W ostatnim czasie sporo zawodników już na tym forum zyskało odpowiednią pozycję i z zasady mam problem tylko wobec osób, które nazywają Rondo top pg ligi, CP3 top3 graczem ligi i wszelakimi opiniami na temat Parkera. A i nowy trend, który powstał i robiący z Gasola zawodnika na poziomie vet minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A i nowy trend, który powstał i robiący z Gasola zawodnika na poziomie vet minimum. ale Gasol ma 34 lata ,12 sezon w kościach, olimpiady, eurobaskety, mistrzostwa świata, play-offy, finały i jest biały i w dodatku nieatletyczny. w każdej chwili może się stać koszykarskim dziadem i wtedy będzie zasługiwał na vet minimum. ja jako gm bałbym się dawać mu większą kasę chyba, że na jeden sezon i to w zależności od sytuacji w salary cup. Nie każdy, sytuację już wyjaśnił Przem, gdzie źle przeczytałeś mój post. A po prostu jak słyszę, że Lillard jest lepszy od Parkera, to już nie tyle nóż, czy miecz, ale bazookę staram się ogarnąć. W ostatnim czasie sporo zawodników już na tym forum zyskało odpowiednią pozycję i z zasady mam problem tylko wobec osób, które nazywają Rondo top pg ligi, CP3 top3 graczem ligi i wszelakimi opiniami na temat Parkera. Parker nie zagrał żadnej poważnej serii jako franchise player. w 2005 roku we finałach dał dupy ,miał ts%47 ,13 pkt i Manu wygrał serie z Horrym (Duncan także słabiej) w 2006 roku z Dallas także ts%48 , 3 strzelec ekipy w 2007 roku z Suns45%ts ,drugi strzelec (najtrudniejsza seria) w 2008 roku z Lakers ,nawet nieźle w 2009 roku świetna seria ale odpadka w I rundzie w 2010 bez historii w 2011 Memphis w 2012 z OKC w miarę w 2013 lipa w finale nie mogę znaleźć jakieś serii gdzie Parker jako all-star lub 1 opcja dał kopa zespołowi. na 12 sezonów brakuje tej różnicy jaką mógłby dać Parker, bo finał z Cavs to bez Parkera a z Stephonem Marbury zdobiliby mistrzostwo. przeszkodą było Suns ale Horry uratował Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie każdy, sytuację już wyjaśnił Przem, gdzie źle przeczytałeś mój post. To kulfon wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi