Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2013/14

Benon

Rekomendowane odpowiedzi

Bulls z trenerem i czołowymi zawodnikami którzą walczą o każdego wina jaki jest możliwy nie ma ja szans na pick w loterii

tutaj trzeba by było zmienić im mentalność, a właśnie dzięki niej są jacy są więc nie do zrobienia

lepiej niech polują na jakieś FA po amnestii Boozera - jedyna opcja

Zauważyliście, że u Thibsa PG przeżywają drugą młodość? Watson, Robinson, Hinrich i teraz Augustin.

No powiem Ci, że to od dawna da się zaobserwować... Wynika to z schematycznej ofensywy, w której najwięcej zależy właśnie od rozgrywającego;] Hinrich może nie koniecznie się wpisuje w ten model, ale generalnie jak jesteś zwinnym i czarnym pg, to u Thibsa sobie poradzisz.

Zapomniałeś jeszcze o Johnie Lucasie Trzecim, też szalał jak nie było komu grać;]

No powiem Ci, że to od dawna da się zaobserwować... Wynika to z schematycznej ofensywy, w której najwięcej zależy właśnie od rozgrywającego;] Hinrich może nie koniecznie się wpisuje w ten model, ale generalnie jak jesteś zwinnym i czarnym pg, to u Thibsa sobie poradzisz.

Zapomniałeś jeszcze o Johnie Lucasie Trzecim, też szalał jak nie było komu grać;]

tylko Rose nie ogarnia ;] najnizsze bball IQ z tej ekipy

Derrick everything I got becouse of God Rose

Po tym, że gdybyś widział większość jego meczów, to nie pisałbyś tak. Ja nie mam zamiaru bronić Rose bo gra w Bulls, ale trochę niektórzy przesadzają z ocenami - robią z niego jakiegoś półgłówka. To chyba przez pryzmat serii z Heat ECF w 2011 roku i tego sezonu. I fakt, gdybym ja miał robic tak samo, to też napisałbym o nim podobnie. Problem w tym, że między czasie było mnóstwo meczów, gdzie Rose grał zajebiście inteligentnie. Prawdziwy lider, high bball IQ - włączał się newralginczych momentach w mecz i drużyna mogła wygrywać.

Każdy ma prawo do własnej oceny, ale nie przesadzajcie z krytyką. :grin: I tak najlepszy jest Noah - nikt w tej lidze nie ma większego serducha do gry - talent może marny, ale bycze serducho i zaraża tym innch z drużyny co czyni go wielkim graczem, bez którego nie wyobrażam sobie Bulls. ;]] Ja bez Rose potrafie sobie wyobrazic Bulls, ale bez Noaha i Toma, nie. To ta dwójka nakręca innych i nawet podzurawieni z każdej strony, są wstanie wyszarpać przyzwoity bilans.

Edytowane przez deadly4u

• 2 tygodnie później...

Pięciominutowy Highlight, na którym piłka wpada do kosza trzy razy. Mimo tego ( :onthego: ) cieszy mnie podpisywanie tego typu graczy zamiast Mika Jamesa po raz n-ty. Chciałbym, aby został... Pod takim trenerem jak Thibs może być z chłopaka pożytek, o ile ten trener da mu powąchać parkiet. Dobrze mu życzę jeszcze od czasów uczelnianych, więc miło, że trafił do wietrznego miasta.

Pozdrawiam