Barsa Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No i jeszcze LaMarcus.... wybrali dobrze, a że potem zamienili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Bulls wybierali dramatycznie źle w draftach od momentu wygaśnięcia dynastii... Przez prawie 15 lat nie byli w stanie wyłowić franchise playera. Wydawało się, że będzie nim Rose no ale na nadziejach się chyba skończy... Deng? OK, ale to pick który przyszedł zdaje się od PHX a podstawowym wyborem był naczelny półgłówek ligi Ben Gordon, który zagrał zdaje się 2 dobre sezony, ale co było potem wszyscy wiemy. Ine picki TOP 10? Curry, Williams, Fizer tych wymienialiście, a przecież mamy jeszcze takich tuzów jak Chris Mihm czy Tyrus Thomas Patrząc przez pryzmat tego, co kto dał drużynie w wymiarze długofalowym, to dobrze wyglądały tylko picki Branda i Noah, ale statystycznie musiało im coś wpaść dobrego przy tylu zmarnowanych wyborach Edytowane 20 Stycznia 2014 przez kore99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Piszesz o Mihm'ie a pomijasz LaMarcusa, bo Ci pasuję pod tezę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Lamarcus nie zagrał w Bulls minuty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Piszesz o Mihm'ie a pomijasz LaMarcusa, bo Ci pasuję pod tezę? Wybrali go tylko na papierze i to w "imieniu" Blazers nie swoim. Deal za Thomasa, którego Byki od początku chciały był ustalony już wcześniej. Bulls dostali chyba dodatkowo Khryapę (czy jak tam pisze sie nazwisko tego białego drewna). Blazers koniecznie chcieli Aldridge'a i bali się, że ktoś kto byl z trójką zdaje się im go zwinie, stąd deal. A swoją drogą na obronę managementu trzeba powiedzieć, że to ten łysy idiota chciał Thomasa, mając zamiłowanie to dobrze broniących, ale ułomnych ofensywnie wysokich (na nazwisko LMA reagował ponoć alergicznie) lub właśnie białych drewniaków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Hahaha, chłopaki:D Gdzie tu mowa o tankowaniu, skoro do trzeciego miejsca w konferencji brakuje nam jednego zwycięstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ten zespół najprościej patrząc można przebudować przez draft, choć i tak będzie trudno z uwagi na kontrakt Róży.... wole patrzeć na sport jak Amerykanie, czyli chcieć wygranej, a nie 2-3 miejsca czy tak top 16, top 8, a z takim składem z Miami, a teraz i z Indianą większych szans nie mamy. Tak więc nie wiem czy jest się z czego cieszyć, że nie udaje nam się tankowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 NYK w 99 też nikt nie dawał szans, a zaszli do finałów:p Uwierz w magie sportu, Joakim Noah wierzy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wierzyć to ja wierze, ale na forum raczej piszę "z rozsądkiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 NYK w 99 też nikt nie dawał szans, a zaszli do finałów:p Uwierz w magie sportu, Joakim Noah wierzy:D I to był jedyny przypadek na jakąś setkę, kiedy 8. seed przekroczył II rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) skonczy sie na 1 lub 2 rundzie pograja i sezon sie skonczy. Pewnie mysla ze za rok aktualny sklad + DRose + Mirotic + Jakis trafiony Pick da skład na walke o cos wiecej niz ledwo PO. ( a każdy z wymienionych to wielka nie wiadomo moze byc wielki odpał lub niewypał ) Miało byc tank ale juz chyba nikt w to nie wierzy nie w tym skladzie przyszły rok bedzie ciekawy oby bez kontuzji... tylko to potrzebne. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Montello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jeżeli mają dać mi taką serię jak z Celtics czy z Nets, to biorę to ponad tankowaniem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jeżeli mają dać mi taką serię jak z Celtics czy z Nets, to biorę to ponad tankowaniem;) Jak broniłam się przez lata przed myślami o tankowaniu, to teraz byłbym w stanie ulec tej magii. Ale jak seria, czy może serie mają być takie, jak te co wymianiłeś, to lepsze od tego jest tylko mistrzostwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak broniłam się przez lata ... Prawda wyszła na jaw. Jedno jest pewne. Z kontraktem Rose'a i skąpym właścicielem, Chicago są w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No i popatrz, całkowicie nieświadomie wyszła ze mnie moja głęboko skrywana homoseksualna natura. Dobrze chociaż, że wyraża dokładnie to samo, co chciałbym, wyrazić, jako ja sam... Uuuulga.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 i handluj z tym... google translator nie dal rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie bardzo rozumiem po co używałeś translatora, przecież to jest po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) "Handluj z tym" to popularne w polskich internetach wyrażenie, celowo dosłownie przetłumaczone. Tak jak "wydaje się być legitymacyjne" czy "twój argument jest inwalidą". Co do samego tankowania, Thibs by nawet drużynę Startu Lublin wprowadził do playoffs w NBA. Ta organizacja skończy się wraz z jego odejściem, aż strach mnie bierze na myśl, że może kiedyś odejść. Jeszcze taka uwaga. Zauważyliście, że u Thibsa PG przeżywają drugą młodość? Watson, Robinson, Hinrich i teraz Augustin. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez GooFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tols Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie rozkminiam. Miało być tankowanie, a tu ooo. Nawet na rękę poszli Booz i Hinrich wyautując się z meczu z Cavsami. A tu bach i pozamiatane. Wszystko wygrywają. Anyway spojrzałem na schedule Bullsów. Terminarz nie jest czasem robiony pod nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi