GooFy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A jak mieli Bulls na drodze to ich zblowoutowali w 11'. Ale mistrza nie wygrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ale mistrza nie wygrali. Co tym bardziej potwierdza, że Miami ma na drodze inne przeszkody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Co tym bardziej potwierdza, że Miami ma na drodze inne przeszkody. Być może seria z Bulls miała jakiś wpływ na ich zmęczenie w następnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Gar/Pax dali sygnał, że im zależy na tym drafcie, ale obawiam się, że może być ciężko zatankować. Bulls z tym rosterem są za ambitni, żeby przegrywać mecz za meczem. Żeby tak się stało, to musi wypaść Noah albo Gibson inaczej nie widzę samych porażek. W sumie, to niepotrzebnie ściągali DJ'a, mógłby teraz grać Teague. Wiem, że ciężko patrzeć na kolesia, ale przynajmniej byłaby szansa na wysoki numerek i moglibyśmy się przekonać czy z niego kiedykolwiek coś będzie (wiem, że nie). W każdym razie, to jest mega szansa dla Snella, bo już w debiutanckim sezonie dostanie konkretne minuty. Według mnie będzie lepszy niż Butler, bo jest dużo bardziej utalentowany. Może nie będzie nigdy tak dobrym obroncą, ale też nie będzie jakimś pionasem, bo widać, że ma momenty gdzie bardzo dobrze broni, szczególnie w help D, a offensywnie zjada Butlera już dzisiaj. A tak poza tematem, to niezły postęp zrobił Dragic z Suns. Pamiętam, jak go Rose wbijał w ziemie, koleś w tamtym czasie grał straszny piach, a wczoraj jak go zobaczyłem, to nie mogłem uwierzyć, że to ten sam player. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez deadly4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 zastanawia mnie czemu oddenia Denga miałoby cos zmienic w obrazie gry Bulls Deng wnosil głowniie obrone i bardzo malo kreatywnosci czy playmakingu w ataku jako ze atak byl problemem i po trejdzie nadal nim jest a obrona jest do zalepienia to nie widze by oddanie Denga mialoby wprowadzic jakas drastyczna zmianę co mnie dziwi ze Bulls nie wydebili Waitersa w tym trejdzie , jaki by nie byl to Bulls cierpia w ataku strasznie i by sie przydał szokujacy jest dla mnie pomysl amnesti Boozera , troche nie lapie tej nowej GMki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 szokujacy jest dla mnie pomysl amnesti Boozera , troche nie lapie tej nowej GMki Ale nie jest to pomysł, a jedyne racjonalne wyjście z sytuacji, no chyba że udałoby się im opchnąć gdzieś Boozera. Z nim w składzie mają 64,940,994 w kontraktach a sam Boozer będzie zarabiał prawie 17 mln...daje to Bulls 8 gwarantowanych umów i zero ruchu w lato, no bo po drafcie dołączyłoby 3 zawodnik (pick Bulls, Bobków, pick druga runda Bulls), no i musieliby podpisać jeszcze dwie umowy przynajmniej minimalne by mieć 13 graczy. A tak po amnestii mieliby 7 na gwarantowanych + 3 z draftu + Mirotic + kasa na podpisanie przynajmniej tych dwóch graczy, którzy nie będą siedzieć na ławce na szarym końcu a mogą być dobrymi zmiennikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Po Bulls Boozer za 17 milionów jak mają Taja i będą mieli Miroticia? Waiters byłby dobry na chwilę obecną, ale chyba nie o dobry bilnas chodzi teraz Bykom, czyż nie? Po powrocie Derricka, Dion chyba nie byłby najlepszym fitem. Do końca tego sezonu ładnie napompowałby staty i jego wartość by wzrosła, ale raczej nie było szans na wyciągniecie z Cleveland. Cavs z pewnością będą chcieli wydębić za niego więcej. Spadający kontrakt, pick i niezły prospect za ,być może, półrocznie wypożyczenie Denga? IMO za dużo. Cavs liczą chyba, że Luol w pojedynkę wprowadzi do tej organizacji wyższą kulturę i sam załata wszystkie dziury Bardziej mnie intersuje na kogo zapolują w lecie, bo jeśli mają contenderować to potrzeba drugiego kozaka. Zakładając, że chociaż 75% Rosea wróci do świata żywych. Melo anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jak teraz trzeba przegrywać to oni się za wygrywanie wzieli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jak teraz trzeba przegrywać to oni się za wygrywanie wzieli.... Rzuć okiem na terminarz. W styczniu jeszcze powżej 0,5000 mogą się zakręcić. W lutym i marcu wszystko powinno wrócić do normy i jakiś loooooosing streak wpadnie. Bulls są za mocni kadrowo by notorycznie dostawać po dupie, jakieś przesunięcia by się przydały Mike Jr i Kirka chyba najłatwiej gdzieś posłać. Ściagnać młodego Teaque, wstawić na parkiet i po dupie dostać będzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dokładnie... Mike Jr. i Kirk - dwóch najstarszych, poza Nazrem, zawodników - wypadałoby się ich pozbyć ASAP, uzupełnić skład D-Leaguersami, lub spadającymi kontraktami, które upolujemy i walczymy o draft... Teoretycznie walczymy... Bo w praktyce, to może się okazać, że Thibo i tak wprowadzi nas do PlayOffów, pomimo jakiejś plagi kontuzji i choćby na Centrze miał śmigać Murphy, a rozgrywać Marquis. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Ja ufam, że Tibs ma trochę oleju w głowie, a jak nie, to Pax powinien mu pomoc i pozbyć się MDJ & Kirk. Mnie to już denerwuje, koleś gra rotacją 7-8 kolesi w RS - masakra. Nawet w sytuacji gdzie GM jasno mówi, że liczy na draft i ogrywanie Snella. I co? Snell dostaje ochłapy, bo Tibs chce wygrywać. Wczoraj, to nie Dunleavy powinien dostać 34 minuty. Do tego Butlerem grał 40 minut, lol Edytowane 11 Stycznia 2014 przez deadly4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wczoraj i tak musieli wygrać, z Bucks w c*** ciężko jest przegrać w tym sezonie. To samo będzie jak przyjdzie im grać z Orlando, 76ers. Są lepsze ekipy w tankowaniu, nie oszukujmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tylko, że ja też się boję, że Tibs i niektórzy zawodnicy nie bardzo wiedzą co to jest tankowanie, a może inaczej, nie będą skłonni z różnych przyczyn "pomóc" w tym organizacji.... i skończy się lekko po za play off, lub na 7-8 miejscu. Ja naprawdę miałem nadzieję na top 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Martin pokazał się z dobrej strony.... ale, ale, ale, czy on nie będzie blokował Snell'a? Przecież ten miał dostać więcej minut po odejściu Denga....To nie jest cholera team na tankowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jeżeli spadną z PO Wschodu to koło 10-11 miejsca będą w drafcie, gorzej jak nie spadną, to cały plan bierze w łeb, bo wtedy wypchną jeszcze Charlotte z PO i co gorsza stracą pick od nich w takim drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 W meczu Bulls z Cats można było zobaczyć kosmiczny pojedynek pomiędzy Snellem a CDR... 0 pts, 0 reb, 1 as, 1 to, 0-1 fgm-a w 29:08 min CDR vs. 0 pts, 0 reb, 0 as, 0 to, 0-2 fgm-a w 17:01 min Snella Miazga. Co oni robili w tym czasie na boisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ja bardzo dziękuję fanom bulls za jednego gościa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 ignazz nie wkurzać byczków, oni tutaj żałobę mają a Ty im gwoździe wbijasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 http://www.jobsnhire.com/articles/7911/20140113/nba-trade-rumors-2014-chicago-bulls-trade-joakim-noah-rumor-derrick-rose.htm kolejne ruchy w Bulls chyba nieuniknione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) maja tankowac a wygrywaja zbyt duzo, nic sie kupy nie trzyma. i pewnie dzis tez wygraja hy Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Montello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi