KRTW Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Roy, Arenas, Penny, Hill, Derrick Rose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Mecze Chicago stają sie unwatchable. Bez krytykowanego (również przeze mnie) Rose'a jesteśmy w głębokiej dupie i stajemy się lottery teamem - wnioski wyciągnięte po trzech ostatnich meczach. Aż głupio to przez klawiaturę przechodzi człowiekowi, ale chyba naszym najlepszym zawodnikiem jest obecnie Boozer. Jak treneiro tego nie ogarnie, to będzie źle... Brak Marco i Nate'a zacznie nas, podejrzewam, boleć... Może czas odkurzyć rookasów i sprawdzić, czy się do czegoś nadają. Wciąż się sobie dziwię, ale trzymam kciuki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Jak to było z tą karmą? Taki procent jaki Bulls mieli na wylosowanie pierwszego picka w drafcie, w którym wzięli Derricka i trafili musi się teraz "zwrócić" najwidoczniej. Info o kontuzji Rose'a i obejrzenie wczoraj tego, co zrobili z Bykami Clippersi to najsmutniejsze combo weekendowe, jakie NBA mogło mi zaserwować. Pomijając dywagacje na temat kontuzji/rehabilitacji/powrotu Derricka, ciężko mi uwierzyć, że to po prostu pech a nie wrodzona "łamliwość" naszego lidera. Ale obym się mylił! Jeszcze wczoraj Michałowicz dał do pieca mówiąc, że Bulls to drużyna stworzona za gigantyczne pieniądze. Jak sobie to zestawiłem ze "szczodrością" właściciela to aż bym mu te bryle rozpierdolił. Winter is coming k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Można się czepiać skąpstwa właściciela, które urosło już do rangi legendy. Fakty są jednak takie, że tylko 3 teamy mają większe salary niż Chicago... http://hoopshype.com/salaries.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 No jego główny, grzechem było rozpieprzenie najlepszej ławki w lidze. W sumie dobrze na tym wyszedł, bo Rose umarł, więc i tak by nic nie ugrali, a przynajmniej przyoszczędził. A płaci dużo, bo ma Boozera, Denga i trupa D-Rose'a na salary. Już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Rose out na cały sezon Kolejna szopka się szykuje i the return 2. Wiedziałem, że Nate będzie potrzebny w tym sezonie, wiedziałem, ale zarząd Bullsów to banda idiotów i teraz z takim składem co najwyżej można powalczyć o Wigginsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Derrick Rose’s 2013-2014 season is over, the Chicago Bulls just announced on twitter. The point guard tore his meniscus Friday night, had surgery this morning, and one of the game’s best young players won’t be seen again until late October 2014. Edytowane 25 Listopada 2013 przez MTH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Brak słów... można się załamać... zobaczymy czy będzie "the return 2"... życzę mu jak najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 ech, a można było brać w drafcie Beasley'a, tak dobrze teraz gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Niech wraca jak najszybciej do zdrowia, ale żeby nie było tyle szumu ile przy pierwszym powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Niech wraca jak najszybciej do zdrowia, ale żeby nie było tyle szumu ile przy pierwszym powrocie. Szumu nie uniknie. Będzie on nawet większy niż teraz. Tylko już nie presja, czy wróci jako gracz kalibru MVP, ale czy w ogóle wróci bądź czy idzie drogą Roya. Oczekiwania będą pewnie już mniejsze, ale samo zainteresowanie, wątpliwości na temat jego przydatności i jego minut w zespole będą jeszcze większe. Szczególnie w Chicago gdzie traktują go jako następce MJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Rok przerwy przy takiej kontuzji? Dla porównania Westbrook wrócił po pół roku, Rose musi nieźle mieć kolano rozjebane jeśli jego przerwa ma trwać ROK. Jego kariera się skończyła tak szybko jak zaczęła, przykro mi to mówić ale taka jest prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Przynajmniej sytuacja jest klarowna. Out cały sezon. nie to co w poprzednim roku, w takiej sytuacji zalecane ostre tankowanie, zwrócenie oczu to ekip które ostro zawodzą i wcisaknie wszystkiego w pakiecie z Carlosem. Draft zapowiada się zajebiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Rok przerwy przy takiej kontuzji? Dla porównania Westbrook wrócił po pół roku, Rose musi nieźle mieć kolano rozjebane jeśli jego przerwa ma trwać ROK. Jego kariera się skończyła tak szybko jak zaczęła, przykro mi to mówić ale taka jest prawda. Tutaj nie chodzi raczej o rok kalendarzowy, Przecież RS się kończy za 5 miesięcy, a Rose będzie zdrowy dajmy na to za 6 miesięcy, czyli tyle w ile zdrowy był Westbrook. A że w lato się nie gra, to dlatego napisali, że wróci w październiku... Edytowane 25 Listopada 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Rok przerwy przy takiej kontuzji? Dla porównania Westbrook wrócił po pół roku, Rose musi nieźle mieć kolano rozjebane jeśli jego przerwa ma trwać ROK. Jego kariera się skończyła tak szybko jak zaczęła, przykro mi to mówić ale taka jest prawda. Gdzie było coś o roku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montello Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) OMG http://1.bp.blogspot.com/-JNxEfuc-S0o/T2dHshvri9I/AAAAAAAAAJ0/dKrN6Jn4lf4/s400/normalnie_szok.jpeg dziekuje dobranoc. Do zobaczenia w pazdzierniku nie ogarniam. Edytowane 25 Listopada 2013 przez Montello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Przynajmniej sytuacja jest klarowna. Out cały sezon. nie to co w poprzednim roku, w takiej sytuacji zalecane ostre tankowanie, zwrócenie oczu to ekip które ostro zawodzą i wcisaknie wszystkiego w pakiecie z Carlosem. Draft zapowiada się zajebiście. Niestety , ale z takim rosterem i coachem będziecie mieli 3 seed choćbyście się położyli na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tu nie ma na co czekać, tu trzeba działać, a Derrick'owi życzyć powrotu do zdrowia i uniknięcia losu Roy'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Rok przerwy przy takiej kontuzji? Dla porównania Westbrook wrócił po pół roku, Rose musi nieźle mieć kolano rozjebane jeśli jego przerwa ma trwać ROK. Jego kariera się skończyła tak szybko jak zaczęła, przykro mi to mówić ale taka jest prawda. Chodzi o to, że Rose'owi będą naprawiać łąkotkę, a nie usuwać jak kiedyś Wade'owi czy ostatnio MWP'owi. Dzięki temu ma mieć mniej problemów z kolanem w przyszłości i dłużej grać na stare lata (w końcu on ma dopiero 25 lat). Czyli długość przerwy jest wynikiem wybranego sposobu leczenia, a nie rodzaju kontuzji. A tu źródło tych enuncjacji: http://espn.go.com/chicago/nba/story/_/id/10034512/derrick-rose-chicago-bulls-season-knee-surgery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Jak zaczniecie tankowac to mam nadzieję że Stern powlapia kary jak uj ! Co za bullshit tu sie wyprawia? W tej chwili Rose z pewnością rozważa zakończenie kariery. Ale zobaczy sie później. bez kitu wiedziałem że ryzykuję biorąc go w fantasy i taka cholera sie stała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi