eramus Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 piki graj i zobaczysz albo asysta albo pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zdecydowanie najlepiej gra mi się Raptors ,kurczę Lowry to więcej niż człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) to samo moge powiedzieć o Durancie wszystko mi wchodzi Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez eramus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja sobie teraz na ss gram troche plejofy oklahoma, fajna jest opcja w tym roku zaczynania association od dnia dzisiejszego, dallas mam w pierwszej rundzie wjebalem 1 mecz u siebie potem wygralem 3 z rzedu, mialem troche problemow z harrisem na poczatku ale sefolosha go juz ogarnia, ogolnie komp na superstarze nie potrafi dirka wykorzystywac na hof chyba tez, 6 pkt na mecz itd itp wkurwiaja oczywiscie punkty po zbiorkach co chwile wpychanie sie kompa pod kosz i bitch fouls, ale w cos grac trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbxGamerHD Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Najgorsi są mistrzowie, którzy grają zawsze Heat i wybierają np. LeBrona na PG.. i kogo ja mam wystawić przeciwko niemu, kiedy gram np. Brooklynem? Strefę 1-3-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja ostatnio grałem w RS Netsami, w drugiej rundzie trafiłem na Heat i pokonałem ich 4-3, Livingston to po prostu MVP mojej drużyny, staty 20-10-7 to u niego norma Strefę 1-3-1 Próbowałem, ale to nie dla mnie Nie lubię grać w obronie strefą zarówno w grze, jak i w rzeczywistości Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez bananowy_joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dlaczego po zakończeniu sezonu nie mogę rozpocząć nowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wybrałeś tryb Season czy Association? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Więc grasz jeden sezon. Wiele sezonów możesz grać tylko w Association Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Choćby ktoś był mistrzem świata w rzutach to i tak nie trafi 3 Burke..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 trafi, trafi......, kwestia wyczucia i cierpliwości. A jak już totalnie nie możesz wyczuć zawodnika to albo zmień mu sygnaturę albo wymień go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Właśnie oto chodzi ,że Burke jest świetny. Fajnie mi się nim rozgrywa i w ogóle, ale rzuty no ręce opadają. Utah jest dość specyficzną druzyna jesli chodzi o rzuty wiec jest co robic. Najbardziej chce mi sie smiac gdy musze rzucac osobiste Biedrinsem to jest hardcore....ten styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja wolne ustawiam zawsze na FT%, niestety w większości przypadków po rozegraniu kilku spotkań trafiałem wolne na 80-95%, co ma mało wspólnego z realizmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja sobie teraz na ss gram troche plejofy oklahoma, fajna jest opcja w tym roku zaczynania association od dnia dzisiejszego, dallas mam w pierwszej rundzie wjebalem 1 mecz u siebie potem wygralem 3 z rzedu, mialem troche problemow z harrisem na poczatku ale sefolosha go juz ogarnia, ogolnie komp na superstarze nie potrafi dirka wykorzystywac na hof chyba tez, 6 pkt na mecz itd itp wkurwiaja oczywiscie punkty po zbiorkach co chwile wpychanie sie kompa pod kosz i bitch fouls, ale w cos grac trzeba To tylko kwestia znalezienia i dopasowania sliderów i tendencji. Zajrzyj tutaj: http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-basketball-sliders/ Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 K*rwa nie ogarniam, tego co robi CPU.. Dostałem się Brooklynem do finałów NBA, gdzie prowadzę z Houston 3-0, z tym, że każdy mecz kończył się różnicą 1-3 punktów, a Rockets każdy z tych trzech meczów mogli wygrać, gdyby grali więcej Hardenem, a nie Benem Gordonem (!). Ben Gordon gra najwięcej w drużynie, zdarzało się, że Harden rzucał mi 30 punktów przez 3 kwarty, a całą czwartą przesiedział na ławce, zamiast niego grał właśnie Ben.. WTF?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) daje Ci fory żebyś się cieszył Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez eramus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 K*rwa nie ogarniam, tego co robi CPU.. Dostałem się Brooklynem do finałów NBA, gdzie prowadzę z Houston 3-0, z tym, że każdy mecz kończył się różnicą 1-3 punktów, a Rockets każdy z tych trzech meczów mogli wygrać, gdyby grali więcej Hardenem, a nie Benem Gordonem (!). Ben Gordon gra najwięcej w drużynie, zdarzało się, że Harden rzucał mi 30 punktów przez 3 kwarty, a całą czwartą przesiedział na ławce, zamiast niego grał właśnie Ben.. WTF?! Kwestia tendencji. Mogłeś przed rozpoczęciem ściągnąć jakiś roster zrobiony przez użytkowników OS, gdzie są one urealnione, a tym samym wpływają na ilość posiadań każdego zawodnika, ich zachowań etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jezeli chodzi o PC to ja polecam Albys Realistic Roster ,genialny krotko mowiac ,swietnie ustawionie ratingi wiekszosci grajkow (ovr itd.) ,tendencje ,oraz realne zagrywki dla kazdego teamu ,do tego autor dorzuca opcjonalne slidery . Dla chetnych http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=95068 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urged Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 1.Mógłby mi ktoś napisać poziomy trudności od najłatwiejszego do najtrudniejszego ? 2.Czy poziom All-Star w trybie kariery zawodnikiem jest ciężki,tzn.czyli jak się dostanę do dobrej drużyny np.Thunder,to czy będą często na tym poziomie przegrywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi