Berni Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zdobywam w meczu średnio ponad 70 punktów , czy jest to duża ilość jak na 6min kwarty ? W porównaniu do wyników innych drużyn jest to słaby wynik. Zwiększyć długość kwarty ? czy zwiększyć tempo ofensywy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja zawsze grałem na 8-9min kwarta i wtedy wyniki wydawały się najrozsądniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja gram w lidzie online , gramy po 9 min i wyniki sa rozne od 60 do100 pkt na jedna druzynę na mecz. Wszystko zalezy od tempa akcji, kontr itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zdobywam w meczu średnio ponad 70 punktów , czy jest to duża ilość jak na 6min kwarty ? W porównaniu do wyników innych drużyn jest to słaby wynik. Zwiększyć długość kwarty ? czy zwiększyć tempo ofensywy ? zmniejsz ilość min w symulowanych meczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ja gram po 11 minut i wyniki są wysokie, ale ja gram dość szybko (Nuggets) więc nie każdemu to może podpasić mam jednak inne pytanie czy ktoś z Was gra online na PC? któryś z userów pisał, że serwery 2k są w opłakanym stanie i nie da się grać, czy to prawda? chciałbym zainwestować w oryginalny serial ale muszę mieć pewność dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Popytaj tu http://slamdunk.com.pl/forum/index.php?action=collapse;c=2;sa=expand;a1eecae4b89=a13ee53ebd55f1ad9cc84ce1f8481752#c2 w dziale PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbxGamerHD Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Na PC szkoda kasy, on-line ledwo zipie, no i brak My Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 i Patch'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dlaczego gdy przeciwnik wykonuje rzut i mój zawodnik wybija ją tuż przed koszem akcja zostaje przerwana i punkty przypisane są przeciwnikowi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Goaltending........? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 piłka była w cylindrze obręczy lub w locie opadającym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ja gram po 11 minut i wyniki są wysokie, ale ja gram dość szybko (Nuggets) więc nie każdemu to może podpasić mam jednak inne pytanie czy ktoś z Was gra online na PC? któryś z userów pisał, że serwery 2k są w opłakanym stanie i nie da się grać, czy to prawda? chciałbym zainwestować w oryginalny serial ale muszę mieć pewność dzięki z góry ja gram online i nie mam żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja to chyba pisałem i potwierdzam nadal, jedyny plus że możesz sobie rostery, drafty itd. ściągać jednym kliknięciem z poziomu gry. Z drugiej strony to tylko 4 dychy. Już pomijając fakt, że masz tylko quick match do zagrania z wylosowanym przez kompa przeciwnikiem, jak już uda ci się odpalić grę bez lagów to grasz przeciwko miami/okc ew. knicks lub indiana z typem, który napierdala w kółko jeden ruch anthonym/jamesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Najgorsi są mistrzowie, którzy grają zawsze Heat i wybierają np. LeBrona na PG.. i kogo ja mam wystawić przeciwko niemu, kiedy gram np. Brooklynem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 dzięki eramus, chyba zaryzyjuję w 2k13 grałem na ps3 i jeżeli ktoś wybierał Heat po prostu wychodziłem paradoksalnie nie było ty frajerków, aż tak dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Rzadko trafiam na Heat ostatnio miałem przyjemność grac przeciwko Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Czy ktoś zgodzi się ze mną ,że Paul w 2k jest dość średni. Lekko zdziwiony byłem gdy okazało się ,że Rose teoretycznie jest gorszy niż Paul, a jak dla mnie Paulem nie da się zrobić połowy tego co Rosem. Być może Paul jest dość ciężki do ogarnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Też miałem takie wrażenie ale idzie go ogarnąć, fajnei można grac nim po zasłonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Największy problem z nim to milion rzutów...zero punktów. Ta nieskuteczność dość wyraźna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi