eramus Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Opisze mi ktoś ustawienia obrony?Defense:on-ball pressuresag offmoderatePlay thighton-ball pressuredeny ballscreen defensego overgo underswitch hedge defense no hedge soft hedge hard hedge double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hov Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam, mam pytanko od niedawna gram w trybie sezon. Można tam sprzedawać i kupować zawodników? Jakoś w kalendarzu gdzie jest rozpiska z kim się gra w danym dniu itp. nie ma czegoś takiego jak okienka transferowe, w opcjach też nic znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Teraz łba nie dam, bo nie gram w to, ale wydaje mi się że w season mogłeś sobie przenosić zawodników jak chciałeś, byleby tylko było co najmniej 12, natomiast w assotiation masz normalne transfery. Tak poza tym to multi na pc to gówno najgorsze, w końcu mogę to stwierdzić po zagrania kilku meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam, mam pytanko od niedawna gram w trybie sezon. Można tam sprzedawać i kupować zawodników? Jakoś w kalendarzu gdzie jest rozpiska z kim się gra w danym dniu itp. nie ma czegoś takiego jak okienka transferowe, w opcjach też nic znaleźć nie mogę. w sezonie nie ma takiej możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hov Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Opisze mi ktoś ustawienia obrony? Defense: on-ball pressure sag off moderate Play thight on-ball pressure deny ball screen defense go over go under switch hedge defense no hedge soft hedge hard hedge double Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Grywa ktoś w 2k14 na ps4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 macie jakies link do season mode do nba 2k14? Przykładowo: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=149&t=91963 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pomoże ktoś ? on-ball pressure sag off - krycie na radar (groźba trójki, ale Cię nie minie) moderate - mieszane Play thight - krycie blisko rywala (groźba minięcia, ale nie rzuci trójki) on-ball pressure deny ball - odcinanie od podań screen defense go over - odcinasz picka od zewnątrz, "na górze" go under - bronisz picka od wewnątrz, bliżej kosza switch - zamiana niski-wysoki przy obronie picka hedge defense no hedge soft hedge hard hedge double tu nie jestem pewien, ale chodzi prawdopodobnie o przejmowanie krycia, zabezpieczenie kosza po minięciu pierwszej linii obrony i masz ustawienia albo "bez" albo słabe, albo mocne i podwójne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 macie jakies link do season mode do nba 2k14? Przykładowo: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=149&t=91963 http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=94047 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 może stworzymy jakąś lige online dla użytkowników forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 byl taki pomysl, z fantasy draftem, ale slabiutko bardzo serwery 2k chodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Kiedyś jeszcze jak się grywało w 2k13, był temat, ale słabo z ludźmi, mało osób chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbxGamerHD Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Może to się komuś przyda. Sposób na farmienie VC: http://youtu.be/Y-W3Ww0dXpw . Działa na PS3 i X360. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 kupiłem jakis tydzień temu, ale cienki jestem w te klocki ;] ciężko strasznie się broni lou williams mi spierdala jak najęty nei mówiac o lebronach. mogliby w koncu troche poprawić overalle i ogólnie kwestie podpisywania zawodników, jak sobie symuluje 2-3 sezonu to zaraz robi mi się 10 gości z overallem 78-90, nikt nie chce grać na ławie, robi sie c***owe chemistry, mimo że podczas podpisywania kontraktu koleś przyjmuje rolę 'role player', czy bench warmer to za chwilę już narzeka skurwiel. rozpierdala mnie też, jak łatwo jest pozyskać draft pick, czy zadealowac w dniu draftu. za thadda younga np. dostawałem 4-5 pick. zero funu, trzeba się starać mocno, zeby nie przesadzić w wyzyskiwaniu kompa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ma ktoś aktualne składy - ale nie te online.... z tego co widzę kilka projektów chyba "upadło" i dawno nie widziałem jakiś składów własnej dobrej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z roll, fade i slip ? Czy po wciśnięciu jednej z trzech opcji trzeba jeszcze coś wcisnąć ? Co dają te kombinacje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 roll to zasłonaslip- zasłon ai zawodnik leci pod kosz taki szybki pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbxGamerHD Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z roll, fade i slip ? Czy po wciśnięciu jednej z trzech opcji trzeba jeszcze coś wcisnąć ? Co dają te kombinacje ? Slip - wysoki wychodzi jak do zasłony, ale jej nie stawia i leci na kosz Roll - jak wyżej z tym, że stawia zasłonę i dopiero potem atakuje kosz Fade - wysoki stawia zasłonę i zostaje w dystansie Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez QbxGamerHD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 jak udostępnić replay ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi