gorge77 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Witam. Jestem tu nowy. Po wybraniu drużyn w meczu miedzy soba na kompie pokazuje mi sie " lineup press start for defensive settings."Tylko nie wiem jak ustawic to zeby gra poszła...Jak ustwwic sklady? Edytowane 13 Stycznia 2014 przez gorge77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 nacisnąć start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorge77 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 start nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wg mnie gra powinna sama pojsc dalej, w tym miejscu nic sie nie naciska, poprostu pozwol kompowi pomyslec. Jesli natomiast nacisniesz start to wejdzie w edycje skladu, a drugi raz naciskajac z powrotem wracasz do momentu, gdzie komp sam dalej wlacza gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 sprawdź ustawienia pada, chyba źle zdefiniowałeś przycisk startu i teraz Ci on nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wg mnie gra powinna sama pojsc dalej, w tym miejscu nic sie nie naciska, poprostu pozwol kompowi pomyslec. Jesli natomiast nacisniesz start to wejdzie w edycje skladu, a drugi raz naciskajac z powrotem wracasz do momentu, gdzie komp sam dalej wlacza gre Trzeba poczekać aż gra się załaduje a potem (gram na padzie) muszę przejść do meczu przyciskiem A (zielony), lub wejść w edycje składów i obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ktoś gra na ipadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja oprócz MyCarrer zacząłem pogrywać ostatnio też w MyTeam. Jak nie laguje, to fajna zabawa. No i jak przeciwnik nie ucieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Co jest bardziej skuteczne w obronie deny ball czy play tight, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja przy większości rywali wybieram, żeby agresywnie kryli strzelców a sam staram się wysokim łatać dziury. Innych taktyk nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mam takie pytanie.. Nie mam wykupionego w XBOXie internetu.. I jest jakaś możliwość żebym ściągnął jakoś draft class do gry? Wiem, że raczej nie, ale wolę się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 http://slamdunk.com.pl/forum/index.php?topic=5447.msg60641;boardseen#new W niedziele rusza nowy sezon, zostały jeszcze dwa wolne zespoły więc jeżeli ktoś chce pograc w 2k14 w dobrym towarzystwie to zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam,pomyślałem o rozpoczęciu kariery w trybie Association, ale wszystko symulując czyli tak jakby trybie menago. Czy byłby ktoś zainteresowany opisywaniem takich zmagań? Mam obecnie chęci ale pisać dla samego siebie to średnio mi się chce Czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 to nudy są nawet jak grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak ktoś kocha gry menadżerskie to dla niego miła odmiana pytam tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jeśli oczekujesz takiego FM-a tylko że o koszykówce no to, k****, przeliczysz się trochę (delikatnie mówiąc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbxGamerHD Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak ktoś kocha gry menadżerskie to dla niego miła odmiana pytam tylko Wypróbuj International Basketball Manager lub World Basketball Manager. Poziom Football Managera to to nie jest, ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Nie oczekuje tego co od FMa:) często się we wcześniejszych wersjach tak bawiłem w NBA jak i zresztą ostatnio w tej wersji. Mój post był takim jakby oficjalnym zapytaniem które zostało odrzucone więc jak stworzę rozgrywkę to pogram dla siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Witam, pomyślałem o rozpoczęciu kariery w trybie Association, ale wszystko symulując czyli tak jakby trybie menago. Czy byłby ktoś zainteresowany opisywaniem takich zmagań? Mam obecnie chęci ale pisać dla samego siebie to średnio mi się chce Czekam na opinie Pisz, ja tak gram czasami, kosz od 2k jest upośledzony pod tym względem czyli menadżerka a szkoda. Brakuje mi tego czegoś własnie jak fm w świecie nba. Edytowane 6 Lutego 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jest ten IBM cały, ale nudy. Można grac różne ligi, nie tylko amerykańską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi