warworm Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Ja zagrałem połowę sezonu na SF, styl wybrałem all-around i trójki ciska. Maksowałem je do 75. Włączyłeś shot feedback? Overall w momencie draftu miałem 62, teraz jest 69 i gra się lepiej. Wsady też ledwo, chociaż mam ponad 70, to dunki tylko przy kontrach, ale pewnie do posterizera trzeba więcej albo inne umiejętności takie jak vertical. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez warworm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jednak chyba pozostane przy moim PG. Lubie siekac trojeczki , a ten PG to jest maszynka do nich w koncu 92 ovr gdzie 3pt mam na 92 , dunki na 85 ( wiekszosc fajnych styli wykupionych ) styl rzutu Stephen'a Curry'ego ( polecam , genialnie sie rzuca ) i ogolnie spoko sie gra a SF'a sobie zostawie na nba 2k15 gdzie juz bede na next-genie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja mam Curry'ego w MyTeam i jego styl rzutu jest dla mnie beznadziejny. Ciężko wyczuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 No co ty nie oslabiaj mnie ;d jak dla mnie najlatwiejszy . Ale to kwestia wyczucia po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dla mnie najłatwiejszy to Rose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ma ktos moze fajnego save jako SF i chcialby mi wyslac ? Bylbym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Z ciekawości, który plik to ten z mycareer? Przyda się na przykład przy przywracaniu systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Wiecie moze czy jest na PC signature skill : Lebron coast to coast ? Bo wiem ze na next-genie jest , ale nie wiem czy na pc ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Na Xbox 360 też jest. Ale to chyba tylko jeśli kupisz z King James Bonus Pack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Ktoś się orientuje czy 2k14, podobnie jak wczesniejsze wersje ma mozliwosc aktualizacji rosterów przez sciaganie plikow z neta? (były opcje dodawania parkietu pelicans, czy rookasów) pytam akurat o wersje ps4, bo nie moge odszukac. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez kore99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 features->2k share przynajmniej na pc tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 dzieki! sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Social media challenge, o co z tym chodzi? Trzeba jakieś określone statystyki w czasie meczu mieć czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ta, te z twittera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 LeBron coast to coast oczywiście jest na PC, rookie of the year teraz playoffy z drugiego miejsca na zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Czekamy na dobry roster podraftowy Ja dużo bawiłem się ass. - symulacja sezonu i drafty, ale tak jak Gamejros pisał trzeba mieć dobry roster i draftclass(taki on mi sam podesłał) Tylko czasem komp bierze best dostępnego FA niż jakoś to fitować, czytaj Drumond J.Smove Aldridge, Monroe w DET po którymś sezonie symulacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 2k nie wypuszcza rosterów po drafcie jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Czekamy na dobry roster podraftowy Ja dużo bawiłem się ass. - symulacja sezonu i drafty, ale tak jak Gamejros pisał trzeba mieć dobry roster i draftclass(taki on mi sam podesłał) Tylko czasem komp bierze best dostępnego FA niż jakoś to fitować, czytaj Drumond J.Smove Aldridge, Monroe w DET po którymś sezonie symulacji.. Dzieki za dobre slowo. Jezeli byloby jakies zainteresowanie, to moge wypuscic poprawiona wersje, bo sporo sie zmienilo od draft combine. Wzialbym pod uwage workouty, kontuzje... Niestety rosteru na sezon14/15 z rookie nie potrafie zrobic, a te znalezione w internecie czesto nie odpowiadaja mojej wizji i zazwyczaj trafiaja do edytora Teraz jednak poczekam na 2k15 i nie bede juz sam tworzyl, moge co najwyzej edytowac moj draft class. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 2k nie wypuszcza rosterów po drafcie jakby co No wiem, ale będę sprawdzał modingwaya i NLSC w poszukiwaniu jakiś dobrych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jakbys cos znalazl, to podrzuc link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi