airmax Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Tak. Chociaż to zależy też od tego jakie kręcisz statystyki. Tak jak napisał Gamejros, zawsze zgłosi się po ciebie minimum 5 drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 w pierwszym sezonie MVP Play offow w drugim MVP sezonu zasadniczego i również Play offow także mysle ze niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 To jak to w końcu jest z tym FA w 2k14? Można nim być normalnie nawet jak przedłużą z Tobą kontrakt po dwóch latach czy nie? Bo nie wiem czy jest sens grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Sami nie przedłużą kontraktu (musisz go zaakceptować)! Mogą co najwyżej wykorzystać Team Option, lub zaproponować Ci umowę... Edytowane 25 Maja 2014 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kontrakt rookie jest 2+2 team option z tego co wiem. To jeśli wykorzystaja ta team option to pp tych 4 sezonach będę normalnie FA ? Bo kulfon coś pisał że nie można być FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 W 2k13 i 2k12 jak grałem to rookie contrakt był 2+1 z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mniejsza o to . Chodzi bardziej o to czy będę normalnie FA po wypełnieniu całego kontraktu. Wcześniej myślałem, że to oczywiste ale kulfon mnie zaniepokoił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja byłem, jeden z forum też był. Kulfon pewnie myślał, że po dwóch latach będzie FA, a zapomniał o TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Mam takie pytanie Aby kupic signature skill posterizer to trzeba miec 90 dunkow . Mam wymaxowane przy czym zrobilem trening z Jordanem i on mi tam dodal 5 do dunkow ;> kiedy to sie aktywuje ? bo gdy zagralem mecz to nadal mam te 85 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jeżeli max masz 85, to po treningu z Jordanem ten max Ci się nie podniesie. Nie będziesz miał 90, w żadnym wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 To co mam zrobić żeby mieć 90 ? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nic. Nie da się. To jakie masz maksimum zależy od pozycji na jakiej grasz, od stylu gry i od wzrostu chyba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Co sądzicie o grze w Oklahomie ? Jak gra Westbrook i Durant ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 http://www.moddingway.com/file/41322.html spoko draft class - czasem drużyny dziwnie wybierają i czasem na FA po sezonie zostają gracze którzy powinni być podpisani, ale to zależy na jakim rosterze zaczynacie sezon. Można się pobawić - szybka symulacja i jazda z draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Draft jest naprawdę dobry, ale nie zawiera pełnej listy zawodników, przez to w drugiej rundzie wybierani są koszykarze, którzy naprawdę nie istnieją. Poza tym edytowałem go sobie na podstawie pre-draft combine i ostatnich mocków. Wywaliłem też nieistniejących graczy i dorzuciłem Ponitkę oraz Karnowskiego (nie ma dobrego draftu do 2K14 na rok 2015, więc dodałem ich ). Jeżeli ktoś chce, to pisać PW, wrzucę na zippyshare i podrzucę wam link. Wg mnie moja wersja draftu jest trochę lepsza Edytowane 29 Maja 2014 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Podrzuć proszę, a co do Karnowskiego to on jest w wcześniejszej wersji tego draft class. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wysłałem linki w PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mam takie pytanko uzywacie moze jakis modow ulepszajacych grafike w NBA 2k14 na PC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mam takie pytanko uzywacie moze jakis modow ulepszajacych grafike w NBA 2k14 na PC ? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Mam takie pytanko uzywacie moze jakis modow ulepszajacych grafike w NBA 2k14 na PC ? Wydaje mi się ,że grafika jest przecież bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi