eramus Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 czekac na propozycje z innych klubow, pod koniec kontraktu dostajesz oferty ja mialem ostatnio 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ale jesli gram teraz 2 sezon i jestem teraz prawie przy All star weekend to ile jeszcze do konca zostalo ? pamietajcie ze to nba 2k14 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Jak to się nie da, jak się da? Ja po dwóch latach w 76ers zostałem FA, bo postanowili nie wykorzystać opcji w kontrakcie (grałem tylko kluczowe mecze, na poziomie HoF, bez żadnych oszustw). Miałem z 8 drużyn do wyboru, mogłem przejrzeć roster, pensję jaką chcą mi dać, długość kontraktu, wszystko negocjować... Na poprzednich zapisach też miałem takie opcje. Identycznie jak w 2k13. Mam save, jeżeli ktoś nie wierzy. Edytowane 22 Maja 2014 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jak to się nie da, jak się da? Ja po dwóch latach w 76ers zostałem FA, bo postanowili nie wykorzystać opcji w kontrakcie (grałem tylko kluczowe mecze, na poziomie HoF, bez żadnych oszustw). Miałem z 8 drużyn do wyboru, mogłem przejrzeć roster, pensję jaką chcą mi dać, długość kontraktu, wszystko negocjować... Na poprzednich zapisach też miałem takie opcje. Identycznie jak w 2k13. Mam save, jeżeli ktoś nie wierzy. Miałem to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Czyli tak podsumowujac jesli gram juz ogolnie drugi sezon i dogram go do konca play offow to zostane wolnym agentem tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) A jest jakas szansa ze bym dostal kontrakt od Oklahomy ? a i co najwazniejsze ja gram na PC , to tam tez tak jest ? Na jakich platformach gracie ? Edytowane 22 Maja 2014 przez v1steeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Czyli tak podsumowujac jesli gram juz ogolnie drugi sezon i dogram go do konca play offow to zostane wolnym agentem tak ? Jeżeli drużyna nie wykorzysta opcji, to tak. Jeżeli będą chcieli Cię zatrzymać, to zostaniesz kolejny sezon lub dwa. A jest jakas szansa ze bym dostal kontrakt od Oklahomy ? a i co najwazniejsze ja gram na PC , to tam tez tak jest ? Na jakich platformach gracie ? Szansę masz, bo pół ligi zgłasza się po FA. PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 a z ta opcja klubu przy kontrakcie czy wykorzysta czy nie to o co chodzi ? Sorry ze tak sie pytam ale 2k14 to moja pierwsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Jest to twój pierwszy zespół, tak? Jeżeli podpisujesz swoją pierwszą umowę (jest ona nienegocjowalna) z drużyną, która Cię wybrała w drafcie, to obowiązuje Cię dwuletni kontrakt. Po tych dwóch sezonach klub zdecyduje, czy chce Cię zatrzymać na następny sezon (tak zwany Team Option - Opcja zespołu). Po ostatnim meczu w sezonie drugim dowiesz się jak zdecydowali (wyskoczy Ci komunikat). Jeżeli postanowili, że zatrzymają Cię jeszcze na rok, to nie masz nic do gadania i zostajesz tam (możesz poprosić o wymianę, ale średnio się opłaca). Nie wiem czy podobnej opcji nie mają także po sezonie trzecim, wydaje mi się, że mają. Jeżeli dobrze będziesz grał, to w czwartym sezonie zaproponują Ci przedłużenie umowy. Jeżeli nie, to zostaniesz wolnym agentem i będziesz mógł wybrać gdzie chcesz grać. Ja miałem kiepskie statystyki i nie wykorzystali opcji w umowie, więc już po dwóch latach mogłem sobie wybrać gdzie chcę grać. Podpisałem chyba 3-letni kontrakt z Oklahomą, która akurat zwyciężyła sezon wcześniej. Edytowane 23 Maja 2014 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 a jeśli mialem transfer do Houston w 1 sezonie w ostatnim dniu transferowym to co wtedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Kontrakt nie ulega zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 czyli nadal po drugim sezonie będę wolnym agentem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 czyli nadal po drugim sezonie będę wolnym agentem ? Tak jak napisał Ci kolega wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Czyli w 2k14 można być FA. No i elegancko. Gracie może w MyTeam na xboxie 360? Edytowane 23 Maja 2014 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No to mam maly problem ;/ Wlasnie skonczylem sezon zasadniczy , zaczynam play offy i "niestety" zdobylem MVP sezonu a jest to moj juz ogolnie 2 sezon i po nim bym raczej zostal FA , ale patrzac na wyniki to raczej Houston przedluzy kontrakt ze mna nie ? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Gdy jest sie wolnym agentem to przewaznie sklada ci wiekszosc klubow, oferte tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Nigdy nie dostałem mniej niż te 5/6 ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 a jesli mam juz ten 86 ovr to jest szansa ze wiecej klubow sie zglosi po mnie ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 zależy jak grasz ovr to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi