pdxpl Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 jak powaznie traktowac czlowieka , ktory wlacza sie w dyskusji o terminie draftu, a nie zdolal umiescic swojej druzyny na Yahoo? moja propozycja -czekamy do czwartku i na wolne miejsca wskakuja ludzie z listy rezerwowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Witam, jeśli można to nazwę drużyny wziąłbym taką jaki tutaj mam nick - Arctus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Witam, zapisałem się już do ligi. Moja nazwa drużyny to: Detroit Gems Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przepraszam za zamułe. Nazwa drużyny taka jak nick na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 soobi wyedytuj jak mozesz swoj 1 post w temacie bo juz nie wiem ilu nam teraz brakuje? albo wrzuc jakies podsumowanie. karwan sie w koncu zglosil wiec co teraz z zastepcami/rezerwowymi? troszke sie zgubilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wszyscy są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Skoro mamy komplet, to czas podjąć ostateczną dezycję. Draft 14, czy 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Zmieniłem 1 post, mamy komplet. Draft 14 pazdziernika godzina 21! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rehus Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam, sprawdzałem co jakiś czas zapisy ale nie zauważyłem,że nie ma autologowania. W sumie nie wiem na co czekałem. Znajdzie się coś dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 szybko się obudziłeś. zastąpił Cię BlackMamba. nie wiem jak teraz wygląda sprawa twojej gry.Może powstanie jeszcze kolejna liga, wiLQ będzie musiał coś wymyślić tu pewnie będzie się rozrywać dyskusja http://www.e-nba.pl/showthread.php?8807-Lista-GMow-we-wszystkich-III-i-kto-gdzie-trafil/page7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 rehus zostaje Ci IV liga, zapewne zbierze się skład do jej zapełninia. odezwij się do wiLQa lub napisz w wątku z zapisami czy jesteś zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Wyslalem do rehusa PMa takze tylko wystarczy by na niego odpowiedzial... ale jak z jakiegos wzgledu go nie widzi to w tym watku tez moze potwierdzic chec gry w nastepnej lidze, ktora powstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Zmieniłem 1 post, mamy komplet. Draft 14 pazdziernika godzina 21! dzis licytujemy. wszyscy gotowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Mam nadzieję,że nikt nie zamuli!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Spokojnie mordo, specjalnie wszedłem na forum żeby się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 na 99.9% będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dzisiaj draft o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Zwarty i gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Panowie jestem debiutantem, powiedzcie mi o której najpóźniej zalogować się na yahoo i gdzie szukać "linka" do naszego draftu? tj. gdzie będzie odnośnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Już można się logować, odnośnik masz w My Team na Y! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi