wiLQ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace dywizji III Ą w sezonie 2013/14 Komisarzem ligi jest tweetas, ktory zostal wybrany tylko ze wzgledu na doswiadczenie w fantasy i sie zgodzil pelnic ta funkcje. Na podstawie procesu opisanego tutaj http://www.e-nba.pl/showthread.php?8617&p=709244&viewfull=1#post709244 sklad ligi wyglada tak [za nickiem "grupa stazowa"]: Lorak 9+ Chicken2 7-8 Wojtek J 4-6 tweetas [c] 4-6 dannygd 2-3 Jurek Furtak 2-3 Mentor 2-3 Legia Fan 1 zastapiony przez harrykot 2-3 Tocheck 1 Nebro 1 zastapiony przez eMeS 1 michu 0 krisss 0 [draftowal automat] Krzysiek92 0 zastapiony przez wprpl 0 [draftowal automat] t3jlor 0 Holyfield24 0 W sumie 15 GMow gdzie walka w tym sezonie toczy sie o... - miejsca 1-3 awansuja do przyszlorocznej II [niewazne ktorej bo poziom zostanie wymieszany], - miejsca 4-10 zostana w przyszlorocznej III [niewazne ktorej bo poziom zostanie wymieszany], - miejsca 11-15 spadna do przyszlorocznej IV. Wyniki draftu posortowane po pensjach sa tutaj: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/29334/draftresults?drafttab=picks&sort=cost&order_by=desc Wklejone na forum sa w tym poscie: http://www.e-nba.pl/showthread.php?8808-Sezon-2013-14-Dywizja-III-%C4%84&p=711378&viewfull=1#post711378 Na koniec i dla ulatwienia nazwy druzyn poszczegolnych forumowiczow... Lorak - lorak Chicken2 - Chicken Team Wojtek J - Disposable Heroes 3 tweetas - BlockBuster dannygd - Azazel's Sins Jurek Furtak - RKS Motor Mentor - DuszoLotnia harrykot - Tomasz Kociszewski Tocheck - Fighting Irish wprpl - wprpl Superb Team michu - Michu's Team krisss - Don Kris Team eMeS - eM's Cubes t3jlor - Cerveza Team Holyfield24 - Holyfield's Team Edytowane 15 Października 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Odnośnie draftu to bardziej niż data interesuje mnie godzina. Myślę, że trzeba rezerwować na draft jakieś 3 godziny czasu. Oczywiście może pójść szybciej, ale lepiej założyć, że będzie dłuższy i szybciej skończyć niż wyjść w trakcie. O której generalnie chcielibyśmy draftować. Ja jestem zdecydowanie za godziną 22:00 a przynajmniej nie wcześniej niż o 21:00. O tej porze będzie mi pasowała większość terminów. Jeżeli innym również pasuje taka pora to wtedy będę mógł konkretnie podać, które dni odpadają i z mojej strony wszystko będzie jasne. Jeżeli jednak większość osób stwierdzi, że to za późno/za wcześnie to będę kombinował inaczej. Edytowane 25 Września 2013 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 U mnie odpada: 10-12 październik 16 październik 20 październik (najprawdopodbniej) Dodatkowo w poniedziałki i czwartki dam radę najwcześniej o 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek J. Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 26.10. mamy z Lorakiem live draft do FBBest, więc ten termin odpada (bynajmniej dla mnie). Co do godziny, to też jestem za 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Witam wszystkich! Liga wisi. http://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/enbaroto3a Jakby ktoś nie otrzymał wiadomości prywatnej, niech się upomni. Odnośnie draftu Z moich doświadczeń wynika, że najlepsze drafty wypadają na dwa lub jeden tydzień przed sezonem. Co obecnie wypada w dniach: 11-22.10. W tym przedziale bym wstępnie szukał, ale oczywiście jestem otwarty na inne propozycje. Co do godziny, zgadzam się, że godziny wieczorne są najlepsze. Jednak chyba bym preferował 21 niż 22, bo spotkałem się z zawodnikami, którzy przysypiają na ostatnich rundach (wiem, smutne). 21 to jak dla mnie idealna godzina. Moja dyspozycyjność 19.10 mam draft w innej lidze. Reszta dni, póki co jest do rozdysponowania Zespoły Tutaj będę uzupełniał nazwy drużyn w naszej lidze: Lorak - lorak Chicken2 - Chicken Team Wojtek J - Disposable Heroes 3 tweetas - BlockBuster dannygd - Azazel's Sins Jurek Furtak - RKS Motor Mentor - DuszoLotnia Legia Fan Tocheck - Fighting Irish Nebro michu - Michu's Team krisss - Don Kris Team Krzysiek92 t3jlor - Cerveza Team Holyfield24 - Holyfield's Team Edytowane 26 Września 2013 przez tweetas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Hello, u mnie 11,12,13 i 22.10 odpadają, godzina 21 jak najbardziej pasuje. Pozdrawiam dywizję Ą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Z moich doświadczeń wynika, że najlepsze drafty wypadają na dwa lub jeden tydzień przed sezonem. Co obecnie wypada w dniach: 11-22.10. W tym przedziale bym wstępnie szukał, ale oczywiście jestem otwarty na inne propozycje. Co do godziny, zgadzam się, że godziny wieczorne są najlepsze. Jednak chyba bym preferował 21 niż 22, bo spotkałem się z zawodnikami, którzy przysypiają na ostatnich rundach (wiem, smutne). 21 to jak dla mnie idealna godzina. Zatem na ten moment moja sytuacja wygląda następująco: 12.10 19.10 20.10 22.10 ODPADAJĄ, przy czym sytuacja jest trochę dynamiczna. Najprawdopodobniej sobota lub niedziela (19.10 lub 20.10) jednak będzie OK, ale w tej chwili nie wiem jeszcze, który dzień więc zakreśliłem obie daty. No i prosiłbym nie wcześniej niż o 21:00, ale gdyby zaszła konieczność to oczywiście postaram się być elastyczny w miarę możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Mi opada 17-18, 19 niepewny ale widzę że innym też nie pasuje więc nie robi to różnicy. Muszę założyć konto na yahoo by do ligi dołączyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Muszę założyć konto na yahoo by do ligi dołączyć?? Tak. Po założeniu drużyny warto rozejrzeć się po stronie ligi, przeklikać menu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holyfield24 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Mi nie pasują wtorki i czwartki przed 22. Reszta raczej tak. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jak dla mnie to pasuje każdy dzień oprócz weekendów. Godzina od 20:00 będzie dobra. Pozdrowienia dla całej dywizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A piątek to weekend czy nie weekend? Z tego co do tej pory zostało napisane wynika, że mamy dwie możliwości: 14.10 (poniedziałek) godz. 21:30 lub 15.10 (wtorek) godz. 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Zdecydowanie nie weekend Oba są dla mnie dobre, chyba że coś wyskoczy w ostatniej chwili no ale tego się przewidzieć nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 obydwie daty pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mi pasuje każdy dzień i jak coś się dostosuje. Godzina 21 lub 22 pasuje, byle nie w piątki i soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mi bardziej poniedziałek pasuje, ale coś mało ludzi się w ogóle wypowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 mi, jak juz wspomniał Wojtek, odpada 26 października. chyba że byśmy draftowali jakoś po północy ;] poza tym raczej się dostosuję do każdego terminu o ile będzie o nim wiadomo z tydzień, a najlepiej dwa przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mi bardziej poniedziałek pasuje, ale coś mało ludzi się w ogóle wypowiadaNie powiedziałbym, że mało. Temat dopiero ruszył, po drodze były drobne problemy techniczne a i tak ponad połowa uczestników ligi już się mniej więcej określiła. Damy radę. 14.10 (poniedziałek) godz. 21:30 lub 15.10 (wtorek) godz. 22:00 Bardzo dobre terminy z mojego punktu widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witam, 14.10 od 21 pasuje. Po 15.10 u mnie lipa z czasem, a od 20 urlop wiec w ogóle odpada. Poza tym nie mogę 10 i 12.10 bo mam inne drafty juz zaklepane. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 A piątek to weekend czy nie weekend? Z tego co do tej pory zostało napisane wynika, że mamy dwie możliwości: 14.10 (poniedziałek) godz. 21:30 lub 15.10 (wtorek) godz. 22:00 więcej niż dwie bo w grę wczhodzą również 7, 8 oraz 9, a na dobrą sprawę 1, 2 i 3 października również nikt jeszcze nie wykluczył (choć wiadomo - lepiej mieć draft później niz wcześniej). no ale ciągle czekamy na wypowiedź czterech osób, z czego trzy nawet jeszcze nie zalogowały się do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi