Gerard Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dostal juz ILa, wiec zwyczajnie blednie ocenili sytuacje Lina... Wydaje mi się, że Yahoo tak zawsze robiło. Jeżeli nie ma info o długoterminowej (ponad tydzień) kontuzji to czekają ze 2 mecze i jeśli gość nie wraca to dopiero dają "injured". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wydaje mi się, że Yahoo tak zawsze robiło. Jeżeli nie ma info o długoterminowej (ponad tydzień) kontuzji to czekają ze 2 mecze i jeśli gość nie wraca to dopiero dają "injured".OK, ale rzecz w tym, ze jak przeczytalem te notatki o Linie po kontuzji to bylo dla mnie oczywiste, ze opusci wiecej niz tydzien i potrzebowalem ILa zebym nie musial kogos wywalac. Takze bledna interpretacja Yahoo kosztowala mnie rolesa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dobrze widzę, że tabela na yahoo drugi dzień się nie aktualizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Jak ich pogonić, to zaktualizowali ale serio patrzę koło godz. 10, a tu trzeci kolejny dzień jestem na 0. Mówię niemożliwe, w jedną czy drugą, ale coś musi się zmieniać. Edytowane 9 Lutego 2017 przez SiXers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Trade End Date changed from '2017-03-02' to '2017-03-09' Mam pytanie - co w naszej grze oznacza trade deadline? Czy po 9.03 nie można wymieniać się z innymi graczami? Co z FA? Czy można do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Tak, po tej dacie nie ma możliwości wymian. Ale z FA normalnie można działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Tak, po tej dacie nie ma możliwości wymian. Ale z FA normalnie można działać. Dzięki. Tylko jeszcze małe pytanie pomocnicze. Rozumiem, że do 9.03 można klepnąć czy musi być zrobiona wymiana, czyli gracze już po transferze? Domyślam się, że to pierwsze, ale dla wszystkiego chcę się dopytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 To pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Zdajecie sobie sprawe, ze jesli chodzi o kandydatow na olewusow na dzisiaj III wyglada lepiej niz I i II? Na taki obrot spraw to bym nigdy nie wpadl... ale ogolnie jest duuuuza poprawa w porownaniu do lat poprzednich. Pojedyncze osoby w niektorych ligach to bardziej wypadek przy pracy, ktory da sie latwo strawic niz epidemia, z ktora trzeba walczyc. To cieszy, wiec dzieki za to... nawet jesli w miedzyczasie jakos siadly dyskusje na forum ;-) Edytowane 17 Lutego 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Staram się czasami zadając głupie pytania i pisząc jeden post za drugim w swojej lidze A tak przy okazji - dałbyś radę jakąś analizę zrobić w IV Floryda, czy wychodzisz z założenia, że dajemy sobie radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A tak przy okazji - dałbyś radę jakąś analizę zrobić w IV Floryda, czy wychodzisz z założenia, że dajemy sobie radę?Jasne, ze dalbym, ale dla porzadku zapytalem o to osoby, ktore dotychczas regularnie wrzucaly tabelki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ankieta od Yahoo: https://www.research.net/r/Slam-Dunk_FantasyBasketball2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ankieta od Yahoo: https://www.research.net/r/Slam-Dunk_FantasyBasketball2017 Wypełniłem dwa dni temu, a dziś patrzę i moje oczekiwanie co do możliwości wyszukania w apce gracza we wszystkich ligach za jednym razem zostało uwzględnione! To się nazywa tempo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wypełniłem dwa dni temu, a dziś patrzę i moje oczekiwanie co do możliwości wyszukania w apce gracza we wszystkich ligach za jednym razem zostało uwzględnione! To się nazywa tempo ;] To już dawno było dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wypełniłem dwa dni temuCzyli w "terms and conditions" nic Ci sie nie rzucilo w oczy? Bo tym postem chyba wlasnie go zlamales... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Czyli w "terms and conditions" nic Ci sie nie rzucilo w oczy? Bo tym postem chyba wlasnie go zlamales... Chyba nie wiem o czym do mnie piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Giannisowi właśnie PF dorzucili - w tym momencie może grać na PG,SG,SF,PF hardkur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Giannisowi właśnie PF dorzucili - w tym momencie może grać na PG,SG,SF,PF hardkur W sumie kilka razy na C gral więc może zostanie najbardziej wszechstronnym graczem w historii po Magicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Stan z olewusami na 1 kwietnia [tzn albo dluga nieaktywnosc w wystawianiu skladu albo malo rozegranych gier. Zakladam, ze sie nie pojawia bo oczywiscie gdyby probowali to moga sie wypisac z tej listy]: - w I wroblon. - w II East Bartek31, a w West Szulim. Rozczarowujace, ze po wstepnym przesiewie sie to wciaz zdarza, ale przynajmniej sie idealnie rozlozylo miedzy ligami. - w III Atlantic sokolinek i Michallar, w III South seether10 i szkoda-czasu, w III North Marthinus[?]. Brawa dla III Pacific za brak takowych! - w IV California karl, clinic i tmac1_81, w IV Florida perkoz13 i Julius, a w IV New York Sonic, kucio i F.U. Alez sie trafil nabor weteranow w tym sezonie... bardziej odpuscili niz debiutujacy w Roto! A kucio to sobie ewidentnie jaja ze mnie robi. Czyli w sumie wychodzi mi 16 sztuk... choc moze byc wiecej bo jest pare przypadkow granicznych. Ogolnie jak zwykle jestem tym bardzo rozczarowany, ale godne uwagi, ze AFAIR to mniej niz w zeszlym sezonie, wiec moze wolno, ale idzie to ku lepszemu? Moze np za rok czy dwa zejdziemy ponizej 10? Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi