Skocz do zawartości

Sezon 2013/14 Liga I

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Po primo. Skąd mam wiedzieć, kto ma w składzie u Was Younga i Mo.

Po secundo. To akurat żaden wyznacznik, widocznie te teamy są słabe w całokształcie - zresztą tak samo jak i mój. Zresztą, do czego zmierzasz? Że Young to cancer? W zawodowej koszykówce być może, ale to jest fantasy.

January - nie zapominaj o Garnettcie, on dopiero okazał się stealem :peaceful:

Oczywiście mówiąc poważnie, oddanie Hardena za tamten duet to była porażka. Trudno, wrócę mocniejszy. Bo, że wrócę to pewne tak samo, jak to, że po zimie nadejdzie wiosna ;)

Pytanie tylko - kiedy...

Edytowane przez bulek

Oczywiście mówiąc poważnie, oddanie Hardena za tamten duet to była porażka. Trudno, wrócę mocniejszy. Bo, że wrócę to pewne tak samo, jak to, że po zimie nadejdzie wiosna ;)

Jesteś pewny? Przy ostatnich rozrzutach pogodowych to może zima przejść w lato ^^ Wtedy zgubisz się w nicości ;)

Swoją drogą rzeczywiście chyba wtopę sezonu zaliczyłeś z Hardenem bulek. Może i sporo nie grał ale swoje zazwyczaj robił gdy już na parkiecie był. Teraz mówisz, że nikt nie był zainteresowany wymianą, a wcześniej pisałeś coś tam o asystach - tyle że klepnąłeś trade chyba dla świętego spokoju wszystkich menago w tej lidze bo Malbest wręcz nas zasypywał propsami (sprawdziłem i wyszło, że sam dostałem 17 ofert od niego - wielokrotnie powtórki tego samego mimo pisania mu, że nie jestem zainteresowany za to co oferował). Upór widać może prowadzić do niezłego transferu ^^

Nicolas Batum will have an MRI on Monday to evaluate a right foot injury which he originally suffered two weeks ago [...]

Batum reportedly has "no range of motion" in his foot. He hurt himself vs. the Celtics on Jan. 11 but this is the first time it has been reported

Hmmmm, moze bulek ma lepszy dostep do ekipy medycznej Blazers niz my wszyscy? ;-)

Edytowane przez wiLQ

Biorąc pod wzgląd teorie, ile ja mogłem dostać za Batuma, jestem ciekaw czy będzie jakaś kontroferta za wszechstronnego MCW.

Tzn jaka jest poprzeczka do przeskoczenia? Bo po mocnym poczatku MCW gra coraz slabiej...

i daleko mu do Batuma jesli chodzi o atrakcyjnosc.

conley opuści miecha ?

Na razie tego nie wiadomo, ale podaje scenariusz w jakim pobranie bedzie mialo sens ;-)

"mimo, że nie wyglądało to najlepiej jest dobrej myśli: „Już mogę normalnie ją obciążać

Dobrze powiedziane, ze "hmmmmm" bo to chyba jest blad w tlumaczeniu...

Z tego co czytalem to wlascie NIE mogl - "he couldn't put much weight on his ankle after Friday's game".

Dlatego to mi zabrzmialo bardziej jak "3-6 tygodni", a nie "wroce we wtorek". Oczywiscie na tym etapie to zwykle wrozenie z fusow z mojej strony, ale jak pojawi sie oficjalny news, ze Conley jest out na dlugo to Calathes bylby zamieciony z FAsow tak szybko, ze nie mialbym szans go pobrac.

QAS, teraz juz wszystko jasne? ;-)

Choc "Grade-2 sprain" jest bardziej optymistyczne niz zakladalem to wciaz, darmowym starterem na PG przez 2-3 tygodnie nie pogardze... zwlaszcza, ze przez dlugi czas mialem tylko jednego rozgrywajacego w skladzie.

Conley pewno opuści z 2 tygodnie i wróci po All Star break, ale to tylko 6 gier. Jeszcze do tego wypadł mi następny PG Nelson. Najciekawsze jest to, że w tym roku mam 4 PG i prowadzę w FG% i nie licząc Manka też w TO i np. wczorajsze 8 strat Jacksona czy 5 strat Wade nic mi nie szkodzi, ewenement :grin:.

A co do Calathasa, to narazie jeden mecz napompowany dobrym FG i nic więcej. Koleś zagrał 40min i mial tylko 3 asysty i 1 steal, a to jak na PG słabizna. Jeszcze do tego rzuca FT ze skutecznością 50%, więc jestem sceptycznie do niego nastawiony. 

Edytowane przez Dig

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.