wiLQ Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace I ligi w sezonie 2013/14. Po zeszlorocznych wynikach w jej sklad wchodza: Z dywizji East - Wilq, bulek, January, Zodd, Ledley Z dywizji West - Slawekmroz, QAS, gogalq, dig, Masud Z dywizji X - maniek23, Kula, Siner, marcos, ms9 W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie najnizszych 5 miejsc spada do II [niewazne ktorej bo poziom zostanie wymieszany]. Ustalony zostal termin draftu na 20X o godzinie 21:00 takze przygotujcie sie na ten wieczor BTW, jak ktos z tej ligi lub kazdej innej chce spojrzec na ustawienia [np w celu skopiowania] to sa tutaj: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/23699/settings Na koniec i dla ulatwienia nazwy druzyn poszczegolnych forumowiczow... Kula23 - MELBEST Siner - Siner's Team Zodd - Ferajna QAS - QAS bulek - Sopockie Trefliki Maniek23 - Maniek's Team January - Lajkersik Slawekmroz - Florida Pensioners ms9 - ms9 gogalq - terror rzeź skurcz marcos - Unstoppables Bulls Dig - Red Panthers Ledley - Tottenham Cavaliers Masud - Zdunia Squad wiLQ - woLF-Pack Edytowane 11 Października 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ja pracuje dosyc nieregularnie, takze ciezko mi powiedziec co bede robil za miesiac. Wolne mam "co drugie" weekendy, wtedy na pewno moglbym draftowac. Natomiast jesli chodzi dni powszednie to im pozniej tym lepiej, zwykle o 22;00 mam juz wolne jednak no nie zawsze. W takim razie jestem w stanie podac Wam tylko daty w ktorych jestem w 100% wolny. są to; 5 i 6 oraz 19 i 20 październik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 To wstepnie jako cel przyjmijmy weekend 19-20. A godzina 22 na start draftu to wg mnie za pozno takze w tygodniu poki co odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 W razie czegos postaram sie oczywiscie dostosowac, moj szef grywal kiedys zawodowo w kosza, potem byl nawet sedzia w ekstraklasie wiec raczej sie z nim dogadam jednakze musze wiedziec o ostateczniej dacie troche wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Spoko, na razie tylko ulatwiles wybor, a jak wszystkim bedzie pasowac to zaklepales nam termin ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Byłoby idealnie gdybyśmy ominęli weekendy 12-13.10 oraz 26-27.10. Jak się nie uda to sobie poradzę, ale wolałbym draftować w domu. Godzina? każda po 19 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 a czemu nie 5-6.X ? mi pasuje. jedziemy z koksem, bo jak 19-20 nie wypali to mało czasu zostanie na termin zastępczy, a i drafty w innych ligach pewnie tak szybko się nie zorganizują, zaś pod koniec października może być lipa... ja na pewno odpadam 12.X 19.X też może być ciężko, ale może się uda jeśli nie za wcześnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Draft 19-20.X póki co mi pasuje, godziny nie wcześniej jak o 21. - - - Updated - - - Jak dla mnie to poza 25.X inne dni mi też powinny pasować byleby po 21:00. Do daty się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 QAS, na razie probujemy tylko ustalic kiedy w ogole mozna przeprowadzic draft... a nie martwic sie juz o terminy zastepcze. Zas jak bedzie wybor miedzy kilkoma datami to sobie podumamy czy chcemy wczesniej czy pozniej. Ale na razie tylko licze by byla chociaz jedna wspolna data... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 U mnie luz jeśli chodzi o 5-6 i 19-20. Z tureckiej kafejki już raczej draftował nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek23 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wstępnie pasuje mi każdy dzień po godz. 18, wolałbym na tygodniu niż w weekend, ale dostosuje się. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Mnie pasuja obydwa wymienione weekendy. W tygodniu ok poza poniedzialkiem i sroda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 U mnie 19.10 odpada, bo mam już zaplanowany draft w innej lidze na ten dzień. Reszta OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula23 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Mi na bank nie pasuje 27 październik. A tak to luzik, tylko prosiłbym o godzinę jeżeli to wykonalne po 21.00, dwójkę dzieci musze uspać zanim siąde do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 06.10 i 20.10 pasują mi. Godzina 19+ również. Natomiast bankowo nie 27.10 u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jak narazie to każdy dzień mi pasuje, ale preferuje daty wcześniejsze niż późniejsze. Godzina w tygodniu to po 21, w weekend może być wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jeszcze tylko 2 GMow musi dac znac, wiec jest szansa, ze bedziemy mieli wybor miedzy datami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 U mnie weekend 05-06 zupełnie odpada, bo wyjeżdżam i nie będę mial dostępu do neta. Super byłoby mieć w weekend 19-20. Co do godziny, to się dostosuję, ale moim zdaniem 21 byłaby w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 QAS dołączaj, to nie snake tylko aukcja żebyś wierzył ze ostatni będzie miał 1st A co do aukcji draftowej to mamy po 200$? Widzę tylko że na waivery będzie 100$. Bo w ustawieniach tego nie znalazłem, albo źle szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 200$ jest domyslne i tak bylo rok temu, wiec tego bym sie nie czepial. Co do waiverow to wlasnie matek to zauwazyl, wiec zmienilem na 50$. Ale na dobra sprawe o ile wszyscy maja tyle samo to bez znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi