bulek Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jedno pytanie - trejd Wiry z Szoszonem wogóle był czy nie? Prosiłbym w offseason pisac jak co bez ironii, bo potem będą pretensje, że w składach nie uwzględniłem trejdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 nie przeszedł ten trejd. Szoszon na mój props Deng za Chandlera odpisał: Pasuje. Dzięki. zrozumiałem ze "pasuje" oznacza akceptacje. nie widziałem że z niego taki pokerzysta i "pasuje" w takim sensie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 W takim razie, przykro mi bardzo, ale będziesz musiał odpocząć od waiverów na jakiś miesiąc. Nie zeszłeś z salary w terminie 2 dni od końca draftu. McCollum nie ma 20 fpg - ma 25. Chyba, ze ja źle zapisałem, ale nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Inne ogłoszenie parafialne. Nie widziałem, żeby Kaziu się kogoś pozbywał,a biorac Nogueirę nikogo nie wywalił. W związku z tym na FA leci osoba z najnizszym salary - Meyes Leonard. No i pytanie do ms9 - Smith albo kto inny poleciał na FA, bo jakoś nie widziałem? Jak tak, to proszę o linka z dowodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 no to leże. qrwa nie wiem skąd wziąłem sobie 20 fp miast 25 fp. i tak się połamał więc wywalam go w piździet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Bulek: http://www.e-nba.pl/showthread.php?8764-FBX-FBX-2-Draft-Rookie-2013 post z 17.09, godz 19.45 http://www.e-nba.pl/showthread.php?8748-FBX-FBX-2-Sezon-2013-14 19.09, godz 20:41 wywaliłem na FA Udriha, Waltona i Odoma mój skład jest następujący: Durant 69,2 love 56,4 lopez 47,5 rubio 42,7 smith 42,55 hickson 41,7 bogut 35 matthews 34,85 kaman 27,65 wirtualny 15 wirtualny 15 datome 15 de colo 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Inne ogłoszenie parafialne. Nie widziałem, żeby Kaziu się kogoś pozbywał,a biorac Nogueirę nikogo nie wywalił. W związku z tym na FA leci osoba z najnizszym salary - Meyes Leonard. Wywalałem Leonarda w wątku z draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Aaa no racja, oki, w tym gwałcie postów mogłem coś pominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Co to jest gwałt postów?? Tylko mi wytłumacz, a nie z filmikami wyskakuj, proszę... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 O Boshe, może źle to ujęłem, ale już się w Miodka nie bawmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Wybacz, ale czasem nie mogę się powstrzymać, choć jak sam coś palnę i ktoś zauważy, to mnie to wpienia nieludzko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Kiedy startujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 bulek mi pisał że ustawi składy po 12 listopada bo 11 ma jakąś ważną sprawę w Warszawie i intensywnie się do niej przygotowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dokładnie, więc się nie musisz spieszyć z waiverami, do 12 listopada masz czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Żarty żartami, ale chciałbym wiedzieć kiedy ruszamy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Odpal yahoo to się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Bulek, pisałem PM ale bez odzewu. Od kiedy naliczany jest mój miesięczny ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Sorry, zapomniałem, ale od daty założenia, nie rozstrzygniecia waiverów - czyli od 13.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 po kilkuletniej tułaczce po ligowym dnie wracam do gry dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ktoś chce Glena Davisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi