ms9 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Nie ma Zet. Yahoo w tym roku chyba zrezygnowało z takiej metody zapisywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jest trejd między mną i Bułą: Ibaka, Knight, Parsons za Holiday, pick 2014, Gallo i Budinger Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Muszę odmłodzić zespół oddam szczególnie Nasha ale i wszystkich ponad 30 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Inni takie "rostery" wrzucali, to i ja spróbuję: PG - K. Irving SG - D. DeRozan G - B. Knight SF - C. Parsons PF - S. Ibaka F - A. Davis C - J. McGee Util - M. Gasol Util - J. Valanciunas Util - V. Carter BN - M. Beasley BN - J. Lamb BN - E. Moore Cel: podium, wreszcie podium, upragnione podium... Chętnie bym pokomentował składy reszty ligi, ale dopóki nie będą zapdejtowane, to się wstrzymam... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 eee panowie czy tu nastąpiło już coś takiego jak założenie ligi na nowy sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Tak. Rejestruj się fajo, tzn. buło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ej, buła, nie obrażaj, się tylko zakładaj drużynę... A Szoszon i El-Maniaque niech szybko idą w twoje ślady... Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jestem rzygam nowym yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 te pozostałe dwie osoby, chyba nie lubią grać w fbx... COME ON! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jeszcze parę dni i podziękuję Szoszonowi za udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ten jego mail, o którego prosił jest na Yahoo "hidden"... Wybrnęliście jakoś z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Szoszon był na forum 02.10. Pisałem Mu też PMa żeby się skontaktował z Bulkiem w razie gdyby nie dostał maila. Trochę aktywności nikomu nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 spokojnie pany,nie mialem neta i nie mam,podlacza mi jakos na poczatku tego tygodnia, po co sie tak pieklicie skoro nasza liga byla zalozona ostatnia, take it easy szooszon@yahoo.com,podlacze jak tylko mi podlacza i tankuje po Wigginsa:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 hasło "tankuję po Wigginsa" jest motywem przewodnim w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 czekam na zapro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 a my na ciebie - argentyński pat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) jestem To teraz jeszcze nazwij team po ludzku, a kominiarz Bulek niech miesza ze składami i startujmy z waiverami... Yoł... Edytowane 8 Października 2013 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Bulek kiedy wklepiesz składy ? da się jakoś ten wieśniacki interfejs zmienić ? tragedia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi