kaziu999999 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Panowie chętnie zgarnę dobrego PG bo mam tylko Nasha, może być też pick z top 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 To trzeba było brać z draftu Treya Burke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Nie ma takiej możliwości, żeby Jarrett Jack nie dostał PG eligibility wraz ze startem sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Zapomniałem napisać przy picku, kogo wywalam. Nie chcę edytować posta po takim czasie, więc wyrzucę dwóch przy kolejnym wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 wieczorem napisze kogo biore, jeszcze sie zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jest ktoś chętny na JR Smitha? interesuje mnie tylko ktoś kto waży mniej. Najchętniej z pozycji SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Szukam kupców na pakiet Koufos/Clark za coś co waży 15,00, lub dalsze picki w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Oddam Tuckera, Blaira, O'Quinna lub Ayona za dalsze picki. Pozostali też do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A to i ja się zareklamuję: E'Twaun Moore 24 22,00 Chase Budinger 25 21,80 za picki, jesli będę widział coś interesującego w drafcie... @ms9 - za JRa proponuję Vince'a - waży mniej... Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Duncana za przyszłoroczny pick. Oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Do oddania Faried i Thompson za coś na pozycje SG/SF w podobnym wieku (plus minus rok, dwa), z podobnym SC. Oferty na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wymiana z DeTe. Do Trail Blazers: Tyreke Evans Do Cavaliers: Tristan Thompson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Skoro liga sie uzywila przy okazji draftu to chcialem zwrocic uwage, ze wisza 4 ankiety dotyczace zmian w regulaminie FBXa takze jak ktos jeszcze nie oddal glosu niech to zrobi. W tej chwili jest ledwo ponad 20, wiec przy 60 druzynach to sie wydaje jakos malo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Wymiana z DeTe. Do Trail Blazers: Tyreke Evans Do Cavaliers: Tristan Thompson Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 trejd z Musli : Oddaję Mariona Dostaję Dudleya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 trejd z Musli : Oddaję Mariona Dostaję Dudleya. Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 W razie co musicie się uzbroić w trochę cierpliwości - czekam na odpowiedź w sprawie sprzedaży mojego picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Pick 17 do oddania. Jeśli nie będzie chętnego to jutro o tej porze wybiorę. Mogę przyjąć maksymalnie 17,45fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Jak ktoś chce Koufosa i Clarka praktycznie za frajer to niech się zgłosi (frajer oznacza salary na poziomie 15fp, lub jakiś pick). Mogę sprzedać też Kirilenke. Edytowane 17 Września 2013 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jest trejd z DeTe: do niego Paul Pierce do mnie wraca #18 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi