rw30 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 durant miał z houston w pewnym momencie 20pkt na 6 czy 7 rzutach z gry dzisiaj z gsw to już wogóle kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nigdy nie widziałem czegoś takiego. Facet zdominował kompletnie mecz, jednocześnie ani razu nie dominując piłki. Ba! były takie momenty, że nie widziałem go w posiadaniu przez ładne kilka akcji pod rząd. A tak poza tym to nie wiem co jest bardziej niewiarygodne w tym wszystkim. To jaki ma ofensywny wachlarz? to jaki jest efektywny? czy TO JAKIM STAŁ SIĘ W MGNIENIU OKA PRZEJEBANYM PASSEREM Z DOUBLE TEAMÓW? Ladies and gentleman, 2014 MVP. Kevin Durant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 te podanka to ma przejebane, prawda ciekawe ile na rok zarabiałby taki Ibaka gdyby nie grał z Durantem / Westbrookiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ale nielubiany chyba za bardzo tutaj na forum Ibaka jak dla mnie stał się bardzo przyzwoitym graczem i ten jego jumperek jest naprawdę skuteczny Thunder ze zdrowym Westbrookiem plus z wymianą z Perkinsem na cokolwiek więcej niż łóżko wodne (3 osobowa rotacja pod koszem Collison - Ibaka - Adams + w niektórych wypadkach Durant jako PF) wyglądają najmocniej w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 oj czwarta ćwiartka w wykonaniu durexa, te trójki i potem fade na green'ie - miodzio. szkoda, że jacksonowi się to aż tak nie podobało i nakazał kryć jeszcze ciaśniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ale nielubiany chyba za bardzo tutaj na forum Ibaka jak dla mnie stał się bardzo przyzwoitym graczem i ten jego jumperek jest naprawdę skuteczny Thunder ze zdrowym Westbrookiem plus z wymianą z Perkinsem na cokolwiek więcej niż łóżko wodne (3 osobowa rotacja pod koszem Collison - Ibaka - Adams + w niektórych wypadkach Durant jako PF) wyglądają najmocniej w lidze Problem z Ibaką jest taki, że na drugą, a nawet trzecią opcję ofensywną to on się nie nadaje zupełnie, a Thunder niestety zbyt często kładą na nim taki ciężar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Problem z Ibaką jest taki, że na drugą, a nawet trzecią opcję ofensywną to on się nie nadaje zupełnie, a Thunder niestety zbyt często kładą na nim taki ciężar. zgadzam się, ale coś takiego jak 3rd option to coś co niekoniecznie jest wielką rzeczą (o ile w ogóle istnieje) kiedy w ataku masz 2 z 10 top graczy w lidze (ważny jest ktoś kto poprowadzi 2nd unit i shooterzy) a dla OKC super bonusem jest to, że Ibaka z murzyna skaczącego do wszystkiego co tylko możliwe, stał się murzynem który nadal skacze podobnie głupio, ale dodatkowo czasem dorzuci trochę punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 problem Ibaki nie istnieje...gość jest tym co potrzeba Okli... zbióra blok twardość i zaskakująco dobry jumper... coraz lepszy 2 pierwsze mega opcje plus on już styka.. a talentu i tak sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ibaka ma jeden problem. Żaden z niego lider w ataku. Jeśli drużynie mecz się układa nie ma problemu. Kiedy nie wpadnie kilka rzutów znika. Inna rzecz że Durant nauczył się z nim grać akcje dwójkowe (było to widać choćby z SAC dzisiaj w nocy). W obronie czasem popełni głupi faul, ale też zdecydowanie na plus. Na prawdę rozumiem dlaczego Presti podpisał Ibake poświęcając Hardena. Niech jeszcze tylko ktoś przygarnie Perka. Nie mogę patrzeć na jego kocie ruchy pod koszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie wiem co gorsze. Okulary Scotta Brooksa czy Kendrick Perkins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobrze, że nosi okulary. Może zacznie widzieć co się dzieje na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ibaka ma jeden problem. Żaden z niego lider w ataku. I jaki to jest problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ano taki, że jak nie ma Westbrooka, a Durantowi nie wpada to nie potrafi pociągnąć zespołu. Facet ma trzeci kontrakt w zespole. Można od niego wymagać więcej niż od Lamba i Jacksona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Durant znalazł chyba w końcu miejsce dla siebie w zespole na czas braku russella. 8 mecz z rzędu z +30 puntków i jednocześnie 4 w tym miesiąc z +45. Dodatkowo 4W z rzędu, last 10 maja 7-3. Dodatkowo najwyższy per w karierze spowodowane wzrostem asyst (25-ast%), ortg na poziomie 124. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ibaka ma jeden problem. Żaden z niego lider w ataku. Durant też ma jeden, żaden z niego zadaniowiec w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ignazz Podaj nazwisko zawodnika to znajdę jakąś wadę. Nawet KD ma ich kilka. A Ty się trochę czepiasz. Facet gra najlepszy sezon w karierze . Jeszcze apropos krycia. Batum miał imponujące 1/4 z gry. Z tego co pamiętam cały mecz wisiał na nim właśnie Durex. KD nie można zarzucić braku leadership, a o brak tej cechy mam pretensje do Ibaki. Dla mnie jak się zarabia ponad 12 baniek na sezon trzeba umieć wziąć na siebie ciężar gry kluczowych sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ignazz Podaj nazwisko zawodnika to znajdę jakąś wadę. Nawet KD ma ich kilka. A Ty się trochę czepiasz. Facet gra najlepszy sezon w karierze . Jeszcze apropos krycia. Batum miał imponujące 1/4 z gry. Z tego co pamiętam cały mecz wisiał na nim właśnie Durex. KD nie można zarzucić braku leadership, a o brak tej cechy mam pretensje do Ibaki. Dla mnie jak się zarabia ponad 12 baniek na sezon trzeba umieć wziąć na siebie ciężar gry kluczowych sytuacji. Jemu się płaci za co innego chłopie...Co ty wymagasz ciągnięcia ataku, brania na siebie ciężaru w ofensywie od 3 opcji, w drużynie gdzie pierwsze 2 opcje to są superstarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Problem z tym, że jednej z tych opcji nie ma. A drugi problem, że obok niego biega perk i thabo i naprawdę nie ma nikogo kto by pociągnął w razie gorszego dnia durexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No to Perk nam wszystkim pokazał fakola, razem z Durantem wyrwali ten mecz z gardła Blazers. to co wyprawia KD to jest jakiś kosmos, wszyscy sie jarali Georgem, ale Durant to jest już ktoś z wyższej półki, zdecydowanie i bezapelacyjnie. LBJ bedzie musiał znieść jajo żeby mu odebrać MVP award. Chyba zacznę OKC oglądać, co począć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No to Perk nam wszystkim pokazał fakola, razem z Durantem wyrwali ten mecz z gardła Blazers. to co wyprawia KD to jest jakiś kosmos, wszyscy sie jarali Georgem, ale Durant to jest już ktoś z wyższej półki, zdecydowanie i bezapelacyjnie. LBJ bedzie musiał znieść jajo żeby mu odebrać MVP award. Chyba zacznę OKC oglądać, co począć.. Począć możesz posta zaraz po tym jak obejrzysz dzisiaj w nocy Duranta vs Spurs. Jesli zrobi rozpierduchę w Texasie to ... sam nie wiem co napisać. Anyway będę oglądał i sie przygladał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi