Karwan Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Valanciunas w formie z końca sezonu jest lepszym graczem od Gortata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 [video=youtube;wqwHQk4IFPQ] Karnowski wygląda na dużego przy Gortacie i pokazał kilka razy gdzie Marcinka miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Beasley znowu aresztowany za posiadanie zielonego http://www.arizonasports.com/emedia/az/32/3205/320593.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jak co wakacje, żaden news. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jak bedzie rok bez zlapania, to dopiero bedzie news Apropo repry, Lampe podpisal z Barcelona, ciekawe ile minut dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 może jakiś temat o Reprezentacji? zbliżają się mistrzostwa? na ile minut może liczyć, jak myslicie? to dobry krok czy będzie tam grzał ławę i przybijał piątki? - pytanie kieruję do tych co się trochę lepiej znają na hiszpańskiej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zwykle bardzo dobrze poinformowany Gambadoro napisał na twitterze, że Beasley już w Phoenix nie zagra. http://lauriej.typepad.com/.a/6a0120a5cd70e9970c0177441e041c970d-800wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Akurat w tym sezonie to nie wiem czy jest się z czego cieszyć, bo lepszego lidera dla zespołu walczącego o najgorszy bilans w lidze raczej ciężko będzie znaleźć. Osobiście miałem nadzieję na ponad 30 minut na mecz w każdym spotkaniu i tyle rzutów ile jest tylko w stanie oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jak bedzie rok bez zlapania, to dopiero bedzie news Apropo repry, Lampe podpisal z Barcelona, ciekawe ile minut dostanie. w caja laboral opierała się na nim cała ofensywa więc Maciej nie będzie walczył o minuty tylko będzie grał w pierwszej piątce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tymbardziej, ze Lorbek ostatnio niezla padline gral wiec o minut moze byc spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zwykle bardzo dobrze poinformowany Gambadoro napisał na twitterze, że Beasley już w Phoenix nie zagra. http://lauriej.typepad.com/.a/6a0120a5cd70e9970c0177441e041c970d-800wi Akurat Beasley w tankujących Suns to moim zdaniem osoba na właściwym miejscu, także żeby w Arizonie potem nie żałowali, że wygrali o 2 mecze za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Akurat w tym sezonie to nie wiem czy jest się z czego cieszyć, bo lepszego lidera dla zespołu walczącego o najgorszy bilans w lidze raczej ciężko będzie znaleźć. Osobiście miałem nadzieję na ponad 30 minut na mecz w każdym spotkaniu i tyle rzutów ile jest tylko w stanie oddać.tego żaden trener by nie zniósł nawet jakby mu nakazali tankować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tank ucierpiał już wraz z odejściem Wesa Johnsona, ale pozbycie się Beasleya to po prostu nie jest rzecz, której zdrowy psychicznie człowiek może żałować - "wprawdzie nie mam już raka, ale będę tęsknił za kolegami z onkologii i w sumie nie wiem co o tym myśleć". Suns i tak powinni sobie poradzić w tym wyścigu, są po prostu zbyt mocni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 BTW Gdzie się podziewa ten chłopak, co rok temu pisał, że Beasley i Dragic spokojnie zastąpią Nasha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 BTW Gdzie się podziewa ten chłopak, co rok temu pisał, że Beasley i Dragic spokojnie zastąpią Nasha? Jakiś klasztor na odludziu? Seppuku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Chodzi o Theo_001, czy coś w tym stylu, z tą cheerleaderką Suns w avatarze? Też się zastanawiałem, ale ostatnio ktoś pisał, że to osobne konto Bastiliona. Ogólnie jeżeli to prawda to byłby całkiem owocny offseason dla Bastka, biorąc pod uwagę jeszcze rewelacje na temat Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Też się zastanawiałem, ale ostatnio ktoś pisał, że to osobne konto Bastiliona. No błagam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 typ przy okazji wszedl w zaklad o ilosc winow suns na szczescie nie ze mna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No błagam.Też mi się nie chce wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 [video=youtube;wmri0QZYKks] tak mi się przypomniało On jest naprawdę konkretnym gamoniem tylu gości tam jarą a tylko jego tak często z tym łapią .Suns znając jego wcześniejsze wybryki zastrzegli sobie że w przypadku kolejnej recydywy mogą bezproblemowo rozwiązać kontrakt czy muszą mu wszystko zabulić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi